Silmät, kuonot, siivet jne.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Herätä itse tehdyt hahmot eloon silmin 

Oletko päättänyt tehdä erilaisia hahmoja hauskaksi harrastukseksi? Vai haluatko aloittaa luovan projektin lasten tai lastenlasten kanssa? Silloin sinun on ostettava erilaisia silmiä, jotta taideteokset saavat enemmän persoonallisuutta ja elämää. Huomaat, että silmäsi viimeistelevät tekemäsi tyylin. 

Creativ Company -valikoimassamme voit valita monista eri tyypeistä. Löydät kaikkea heiluvista silmistä ja heiluvista silmistä turvalaseihin. Siksi jokaiselle löytyy aina jotakin, etsitpä sitten joulu-, halloween-, lahja- tai jotain täysin erilaista. 

Valitse söpöt, hauskat ja pelottavat silmät

Hyvä asia on, että voit tehdä mistä tahansa hahmosta, eläimestä tai piirtää suloisempia, hauskempia tai pelottavampia. Riippumatta siitä, haluatko sinä, lapsesi vai lapsenlapsesi kerätä koristeltavia kiviä, tehdä kastanjamiehiä, eläimiä tai hauskoja piirustuksia paperille tai pahville. Naurat hyvin, kun kiinnität huomiota tekemiisi asioihin. 

Jos tutustut valikoimaamme, huomaat nopeasti, että valittavana on useita eri tyyppejä. Pelottavammat tyypit voisivat olla erinomainen valinta halloweeniksi. Söpöt silmät puolestaan sopivat jouluhahmojen koristeiksi, lahjoiksi tai vaikkapa etuoveen. 

Tarvitsetko heiluvia silmiä, hassuja silmiä tai turvalaseja harrasteprojektiisi? 

Jos työskentelet ensimmäisen kerran silmien parissa, saatat olla epävarma siitä, mikä heijastelee parhaiten heiluvia silmiä tai suojalaseja. Siksi autamme sinua tietenkin matkan varrella, jotta löydät oikeat. Koska niiden välillä on eroja.

Heiluvat silmät tai hassut silmät ovat usein itsestään kiinnittyviä – muussa tapauksessa sinun on lisättävä pieni pilkullinen liimaa, ja ne tarttuvat hyvin lyhyen ajan kuluttua. Siksi niitä on myös erittäin helppo käyttää, kun ne kiinnitetään hahmoon, paperiin, pahviin jne. Lisäksi heiluvat silmät ovat aina hauskat katsella, sillä ne liikkuvat aina, kun pidät luomusta kädessäsi. 

Kuten nimestä voi päätellä, turvalasit tarttuvat hieman paremmin kuin muut. Suojalasit voivat siksi olla myös hyödyllisiä, jos olet esimerkiksi virkannut nallekarhun tai jotain muuta. Jos olet tehnyt jotakin vastasyntyneille, koska vastasyntynyt on liittynyt perheeseen, on erityisen tärkeää, että silmät eivät pääse irtoamaan – ja voit välttää sen käyttämällä turvalaseja. Silmissä on kaksi osaa, jotka on joko napsautettava tai ruuvattava kiinni. Näin silmät pysyvät paikoillaan. 

Valitse laajasta silmäkokojen valikoimasta

Olemme yrittäneet auttaa sinua löytämään oikeat silmät projektiisi. Siksi löydät meiltä myös erikokoisia silmiä, jotka sopivat tekemääsi kotiin. Jos et osaa valita, pakkauksissamme on useita kokoja. Voit kokeilla eri kokoja, kun ne lähetetään sinulle, tai ostaa ne myymälästämme. 

Ei tietenkään ole mitään sääntöjä siitä, milloin mitäkin silmää pitäisi käyttää. Sinä päätät silmän koon, tyypin ja ilmentymisen perusteella. Sen vuoksi voit myös iloita siitä, miten eri hahmot päätyvät sen mukaan, kuka niitä valmistaa. 

Tarvitsetko inspiraatiota seuraavaan silmäprojektiisi? 

Kaipaatko inspiraatiota seuraavaan askarteluprojektiisi, jossa käytät silmiä? Olemme räätälöineet osion juuri sinulle. Kohdassa " Luovat ideat" on luovia ideoita hahmoille ja projekteille, joiden avulla voit liimata ja kiinnittää niihin silmät. Olemme tietysti tehneet sen seuraamisesta erityisen helppoa, koska kuvailemme vaihe vaiheelta, mitä sinun tulee tehdä. Toivottavasti se antaa sinulle myös lisää rohkeutta aloittaa omatoimisesti. 

Hyvä asia on, että voit nauttia luovasta päivästä ilman apuvälineitä. Jos sinulla on paperia, maitopakkauksia, munarasioita, värikyniä tai vastaavia, sinulla on yhtäkkiä kaikki tarvittava, jotta voit tehdä hahmoja, joilla voit sisustaa kotisi. Lisäbonuksena saatte paljon laatuaikaa yhdessä – kukapa ei haluaisi viettää aikaa lastensa tai lastenlastensa kanssa?

Osta silmäsi seuraavalle projektillesi Creativ Companylta 

Laajan valikoiman lisäksi meiltä löydät kilpailukykyiset hinnat. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinulla on runsaasti mahdollisuuksia ostaa lisämateriaaleja työhön, jonka haluat aloittaa. Koska kotona voi olla kiva olla useita erilaisia materiaaleja. Pyrimme aina varmistamaan, että verkko-ostokset toimitetaan nopeasti. Saatat saada rohkeutta aloittaa hahmojen luomisen, kun olet nähnyt erilaisia silmiä, joilla voit koristella niitä. 

Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset neuvoja tai jotain muuta, ota meihin yhteyttä. Jos teet ostoksia verkossa, voit aina soittaa tai kirjoittaa meille tai etsiä meidät myös Holstebron harrastusmyymälästä. Jos olet joka tapauksessa kaupungissa, tule rohkeasti käymään. Saatat myös löytää inspiraatiota muihin harrastuksiin, joita voisi olla hauska kokeilla – koska valikoimastamme löydät materiaalit erilaisiin projekteihin. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.