Ompelutarvikkeet ja -välineet

Langat ristipistoon tai heijastinlankaa takkiin? Nämä ja paljon muuta löydät tästä laajasta valikoimasta ompelutarvikkeita ja -välineitä. Täältä mm. vetoketjut, napit, ompelulangat, neulat ja hakaneulat - lisäksi täältä silitettävät paikat vaikkapa housuihin. Lyhyesti, täältä tarvikkeet kaikenlaisiin ompeluprojekteihin.

Ompelutarvikkeet ja -välineet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lisävarusteet luoviin projekteihin: neula ja lanka

Ompeleminen on yksi taidoista, joita voi käyttää monissa luovissa projekteissa. Neulalla ja langalla voit tehdä melkein mitä haluat, joten ompelutaito kannattaa opetella kaikille luoville sieluille.

Ompeleminen koskee monia erilaisia harrastetöitä, kuten tilkkutöitä ja itse tehtyjä joulukoristeita. Toisin sanoen ompeluvaihtoehtoja on paljon, mutta saadaksesi käyttöön monia mahdollisuuksia sinulla on oltava oikeat lisävarusteet.

Siksi olemme koonneet kaikki ompelutarvikkeemme tälle sivulle, josta löydät kaiken tarvittavan neulan ja langan käyttöä koskeviin luoviin projekteihin. Täältä löydät ompelutarvikkeita monissa eri luokissa, esimerkiksi vetoketjuja ja tarvikkeita erilaisiin töihin, kuten nallekarhujen täytettä tai tilkkutäytteiden viivoittimia.

Löydät myös ompelutarvikkeita, kuten neuloja, suoria nuppineuloja ja ompelutyökaluja, sekä kaiken ompelulangassa olevan värin ja materiaalin mukaan.

Olemme koonneet tämän ja paljon muuta sivulle, jossa voit helposti selata eri kategorioita napsauttamalla niitä sivun yläosassa.

Vlieseline tekstiilien jäykistämiseen

Vlieseline interlining on suosittu ompelutarvike. Vlieseline on vaikea lausua, mutta helppokäyttöinen, ja se on hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat käytännöllisen materiaalin esimerkiksi hahmolle tai vaatteelle.

Vlieselineä käytetään tekstiilien jäykistämiseen, kun kangas ei ole tarpeeksi jäykkää halutun asennon säilyttämiseksi. Vlieseline on tie eteenpäin myös projektissa, jossa tekstiiliä on tehtävä jäykemmäksi.

Jos esimerkiksi haluat kirjailun näyttävän kirkkaalta ja sileältä tyynyn tai laukun päällä tai muussa tilanteessa, jossa tekstiilit eivät ole tarpeeksi jäykkiä eivätkä pysy halutussa muodossa.

Sitä on helppo käyttää: se tarvitsee vain silittää niihin kankaisiin, joita haluat vahvistaa. Kun olet silittänyt sisäverhouksen kankaalla, olet periaatteessa viimeistelty ja voit nauttia kankaasta, joka on erittäin jäykkää.

Siksi Vlieseline on suosittu ompelutuote, josta on hyötyä monissa projekteissa. Harrastetilassa kannattaa pitää vlieseline-kangaspalaa varastossa, jotta löydät sen aina, kun tarvitset vahvistusta projektia varten.

Creativ Hobbylta voit ostaa erikokoisia ja -pituisia Vlieseline-rullia, jotta saat tarpeisiisi sopivan määrän.

Laaja valikoima ompelutarvikkeita ompelukoneisiin

Ompeleminen on hauskaa puuhaa, jossa voit tehdä monia kauniita koriste-esineitä. Mutta ompelu on myös käytännön taito, joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka haluavat ommella omia vaatteitaan tai lisätä vaatteita olemassa oleviin tekstiileihin.

Useimmat vaatteet kootaan neulalla ja langalla, vaikka ompelu on kestänyt noin 25 000 vuotta.

Siksi ompelu on olennaista, jos haluat tehdä omia housuja, mekkoja ja vastaavia. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia tekstiilien korjaamiseen. Neulalla ja langalla voit korjata nopeasti putoavat hihat tai paikata reiät vanhoissa housuissa. Ompeleminen on myös helppo tapa parantaa tai muuttaa vaatteita.

Tähän kaikkeen tarvitaan tietysti oikeat ompeluvarusteet. Siksi pyrimme tarjoamaan kaikenlaisia ompelutarvikkeita vaatteisiin, joista löydät käteviä vetoketjuja, käytännöllisiä heijastimia, nappeja, reikäpaikkoja ja paljon muuta.

Vetoketjujen ja muiden ompelutarvikkeiden avulla voit tehdä kauniita ja ammattimaisia tekstiilejä, samalla kun voit valmistaa edullisia vaatteita lapsillesi, korjata heidän vanhoja vaatteitaan ja suunnitella itselleen ainutlaatuisia vaatteita.

Ompeluvaihtoehtoja ja ompelutarvikkeita on paljon, joten saat varmasti hyviä ideoita tulevaan projektiin tutustumalla ompelutarvikevalikoimaamme tällä sivulla.

Inspiraatiota seuraavaan luovaan ompeluprojektiin

Jos pidät hauskoista ja luovista hankkeista, joissa on paljon vaihtelumahdollisuuksia sekä kauniiden värien ja upeiden materiaalien käyttö, ompelu on juuri oikea harrastus sinulle. Ompelemisen avulla ei voi luoda mitään, joten voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja ryhtyä luovaksi, kun haluat aloittaa uuden projektin.

Mutta ehkä tarvitset hyvän idean päästäksesi alkuun? Jos kaipaat ideoita, tutustu idealuetteloomme, josta löydät paljon hyviä ideoita ompelutarvikkeiden käyttöön.

Kaikki idealuettelomme projektit ovat ilmaisia, ja koska jokaisessa projektissa on yksityiskohtainen ohje, jokaisen on helppo ryhtyä luovaan työhön. Lisäksi jokaisessa projektissa on ostoslista, joten voit ostaa nopeasti kaikki materiaalit yhdessä ja säästää paljon aikaa, jonka voit käyttää luovuuteen.

Siksi Creativ Company kehottaa sinua tutustumaan idealuetteloomme, jos tarvitset hyviä ideoita seuraavaan ompeluprojektiisi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.