Creativ Company - Askartelu-, taide- ja käsityötarvikkeiden B2B-myynti

Etsitkö harrastetuotteiden toimittajaa? Creativ Companysta löydät yli 12 000 luovaa harrastetuotetta yrityksille ja jälleenmyyjille. Meiltä löydät runsaasti askartelu-, käsityö- ja taidetuotteita aina kätevistä DIY-seteistä maaleihin, langoista saksiin. Harrastetuotteiden toimittajana toimimme kaikenlaisten B2B-asiakkaiden kanssa. Ota yhteyttä jo tänään niin keskustellaan B2B-asiakkuudestasi.

Tule B2B-asiakkaaksi niin saat paljon etuja:

  • B2B-hinnat sopimuksen mukaan
  • Saat tietoa uutuuksista, tarjouksista ja trendeistä ennen muita.
  • +Yli 20.000 harrastetuotetta yrityksille
  • Paljon esillepanovaihtoehtoja myymälääsi varten
Pssst… Oletko jo asiakas? Kirjaudu tästä. >
Collage
Onko sinulla kysyttävää?
Olemme aina valmiina auttamaan.

Creativ Companysta

Yli 20 vuotta luovuutta ja leikkiä! Teemme maailmasta hauskemman ja värikkäämmän paikan yli 20 000 harrastetuotteen avulla 46:ssa maassa. Haluamme olla paras ja innovatiivinen harrastetuotteiden toimittaja. Kehitämme koko ajan uusia DIY-settejä, tuotteita ja luovia ideoita viimeisimpien trendien pohjalta.

Creativ Companysta

Yli 20 vuotta luovuutta ja leikkiä! Teemme maailmasta hauskemman ja värikkäämmän paikan yli 20 000 harrastetuotteen avulla 46:ssa maassa. Haluamme olla paras ja innovatiivinen harrastetuotteiden toimittaja. Kehitämme koko ajan uusia DIY-settejä, tuotteita ja luovia ideoita viimeisimpien trendien pohjalta.

Luo yritysasiakkuus

B2B-verkkoasiakkaana saat kaiken tämän ja paljon muuta:

 

  • B2B-hinnat sopimuksen mukaan
  • Saat tietoa uutuuksista, tarjouksista ja trendeistä ennen muita.
  • Yli 20.000 harrastetuotetta yrityksille
  • Paljon esillepanovaihtoehtoja myymälääsi varten
  • Muista tilata inspiroiva uutiskirjeemme

Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai jokin on epäselvää, ole yhteydessä asiaskaspalveluumme 0207 893 530.

Den paras harrastustarvikkeiden toimittaja

Creativ Company on paikka B2B-yrityksille, jotka haluavat laadukkaita harrastustarvikkeita. Yli 12 000 tuotteen valikoimamme sisältää yksittäisiä tuotteita sekä valmiita paketteja, jotka sopivat monenlaisiin luoviin harrastuksiin eri kohderyhmille. Samalla tarjoamme aina asiakasystävällisiä ratkaisuja ja edullisia hintoja kaikille B2B-asiakkaillemme. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta, voit helposti rekisteröityä B2B-asiakkaaksi verkkosivuillamme täällä sivulla.

Voit myös liittyä uutiskirjeeseemme B2B-asiakkaille, jossa pidämme sinut ajan tasalla parhaista tarjouksista ja uusimmista trendeistä. Tällä tavoin voit aina olla askelen edellä muita. Liity B2B-uutiskirjeeseemme juuri täällä.

 

Mitä sinun pitäisi tietää Creativ Companysta yritysasiakkaana?

Creativ Companylla rakastamme luovuutta. Meillä on laaja valikoima jännittäviä harrastustuotteita - ja yli 12 000 harrastustuotteen joukossa cchobby.dk on yksi suurimmista verkkoharrastuskaupoista. Yritys perustettiin vuonna 2000, ja siitä lähtien olemme kasvaneet. Tänään myymme tuotteitamme yli 46 maahan, ja jatkamme kehittymistä.

Panostamme jatkuvasti uusien ideoiden ja trendien tutkimiseen varmistaaksemme, että konseptimme pysyvät raikkaina, moderneina ja houkuttelevina. B2B-yhteistyökumppanina tavoitteemme on edistää menestystäsi toimittamalla laadukkaita konsepteja, jotka vahvistavat brändiäsi ja luovat myyntiä.

 

Mitkä edut minulla on B2B-asiakkaana?

Jos haluat olla B2B-asiakas Creativ Companylla, saat paljon etuja. Saat erikoishintoja, hyviä tarjouksia ja räätälöityjä sopimuksia, jotka sopivat yrityksellesi. Saat myös pääsyn moniin markkinointimateriaaleihin, jotka auttavat sinua luomaan myyntiä - ja voit helposti käyttää materiaaleja myymälässäsi ja online-markkinoinnissasi.

Konseptit: Tutustu erilaisiin konsepteihimme, jotka voit helposti ottaa käyttöön ja esitellä myymälässäsi. Kaikki konseptimme perustuvat uusimpiin luovuuden trendeihin - ja löydät yhteenvedon kaikista konseptimme tuotteista, DIY-pakkauksista ja ideoista.

Kyltit: Kyltimme ovat täydellisiä, jos haluat herättää huomiota ja luoda tunnelmaa myymälässäsi. Sijoita kyltit strategisesti tuotteiden ja luovien ideoiden yhteyteen, jotta herätät asiakkaiden kiinnostuksen. Kaikki kyltimme ovat valmiita lataamaan ja tulostamaan.

Video: Lataa ilmaiset videomme ja käytä niitä kiinnittämään huomiota myymälässäsi tai sosiaalisessa mediassa. Jos käytät sitä myymälässä, on loogista näyttää se yhdessä näytön kanssa.

Näytöt: Voit saada fiksuja näyttöjä, jotka auttavat esittelemään tuotteet kauniilla tavalla myymälässäsi. Valitse pienistä pöytänäytöistämme tiskille - tai suuremmista lattianäytöistämme, joissa on tilaa monille tuotteille ja ideoille.

Oppaat: Eri oppaidemme avulla voit opastaa asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lataa tuoteoppaamme, jotta voit helposti suositella asiakkaillesi, mitkä tuotteet valita eri projekteihin.

 

Myy harrastustarvikkeita eri kohderyhmille

Konseptimme on suunniteltu huolellisesti vastaamaan lasten, nuorten ja aikuisten tarpeita, varmistaen, että yrityksesi tavoittaa oikean kohderyhmän.

Lapset:

Meillä on pitkäaikaista kokemusta luovista tuotteista ja lapsista, mikä varmistaa, että konseptimme vetoavat kaikenlaisiin perheisiin.

Nuoret:

Seuraamme jatkuvasti nuorten mieltymyksiä kehittääksemme tuotteita, jotka puhuttelevat suoraan heidän kiinnostuksiaan ja elämäntapaansa.

Aikuiset:

Pyrimme luomaan korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat erilaisia tarpeita aikuisasiakkaillemme. Tavoitteenamme on luoda inspiroiva konsepti, jossa aikuiset voivat uppoutua intohimojensa pariin, haastaa itseään ja samalla nauttia ainutlaatuisen luomisprosessin ilosta.

 

Kysymyksiä

Jos olet utelias siitä, mikä B2B-asiakas on ja mitä B2B tarkoittaa, lue lisää seuraavasta kohdasta, jossa vastaamme kysymyksiin:

 

Mitä B2B tarkoittaa?

B2B tarkoittaa yritysten välistä kauppaa.Se osoittaa, että kauppa ja liiketoiminta tapahtuvat kahden yrityksen välillä yhden yrityksen ja yksittäisen kuluttajan sijaan. Luovuuden harrastusten kontekstissa se tarkoittaa, että toimittajat ja kaupat tekevät yhteistyötä tuodakseen parhaat harrastustarvikkeet markkinoille.

 

Mikä on B2B-sopimus?

B2B-sopimus, eli yritysten välinen sopimus, viittaa kauppaan kahden yrityksen välillä. Se on strateginen yhteistyösopimus, jossa yritys toimittaa tavaroita tai palveluita toiselle yritykselle. Tapauksessamme keskitymme B2B-sopimuksiin harrastustarvikkeiden parissa.

 

Mikä on B2B-asiakas?

B2B-asiakas on yritys, joka ostaa tuotteita tai palveluita toiselta yritykseltä. Harrastusalan kontekstissa se voi olla luova harrastuskauppa, joka ostaa jännittäviä materiaaleja ja työkaluja Creativ Companylta B2B-sopimuksen kautta.

 

Voinko olla B2B-asiakas Creativ Companylla?

Kyllä, Creativ Company myy myös B2B-yrityksille, joten voit helposti rekisteröityä yritysasiakkaaksi ilmoittamalla yrityksesi nimen, ALV-numeron, postinumeron jne. Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttöösi erikoishinnat, tarjoukset, markkinointimateriaalit ja paljon muuta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.