Creativ Company: enemmän kuin liikeyritys

Asioidessasi Creativ Companyn kanssa haluaisimme sinun näkevän meidät enemmänkin taiteen ja käsillätekemisen tuottajana kuin myyjänä. Teemme jatkuvasti parannuksia sen eteen, että asiakkaamme saisivat hyvää palvelua, edulliset hinnat sekä runsaasti ideoita ja inspiraatioita.

 

Tavoitteemme

Creativ Company perustettiin Tanskassa vuonna 2000 ja tänään meillä on 200 asialleen omistautunutta työntekijää seitsemässä Euroopan maassa. Tavoitteemmekin ovat kasvaneet, mutta perusajatus on koko ajan sama: olla alallaan paras – sekä asiakkaiden, että työntekijöiden mielestä.

 

Tuotteet ja ideat

Luovuus on intohimomme ja mielestämme jokaisessa ihmisessä on luovuuden siemen. Haluammekin auttaa sen siemenen kasvattamisessa – kaikkien mielestä on suurenmoista huomata, että OSAA. Varsinkin lapsille tämä on erittäin tärkeää.
Kehitämme ja parannamme tuotteitamme, mallejamme sekä ideoitamme kaiken aikaa, ja maailmanlaajuisen toimittajaverkoston avulla yritämme löytää tuotteet, joiden toivomme sopivan sinulle.

 

Euroopan ylpeys

Toukokuussa 2011 Tanskan Creativ Company saavutti em. tittelin työtyytyväisyydessä. Tämä auttaa paljon pyrkiessämme siihen, että olisimme Euroopan parhaita asiakastyytyväisyydessä…

 

Sosiaalinen vastuu

DNA:mme on rakentunut siten, että haluamme auttaa ihmisiä, jotka syystä tai toisesta eivät ole saaneet jalansijaa työmaailmassa (10-15 % työntekijöistämme on palkattu erityisehdoin).
Ekologisuuskin: on meille tärkeää: pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

 

Liity...

joukkoomme, tutustu meihin ja luovaan maailmaamme. Sinäkin osaat: laita nettisivujemme hakukenttään kuvastosta löytyvä ideanumero, niin saat teko-ohjeet, kaavoja, videoita…näiden avulla onnistut ja pystyt myös opettamaan muita.
Tervetuloa ja tekemisen iloa!

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.