Säästöpossut ja säästölippaat

Säilytä rahaa säästöpossussa tai rahalippaassa. Maalaa ja koristele, niin saat siitä vielä persoonallisemman ja hauskemman. Tästä löydät säästöpossuja ja eri muotosia rahalippaita, mm. eläinaiheita.

Säästöpossut ja säästölippaat
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee säästöpossu ja -lipas

Vaikka emme käsitelleet käteistä yhtä paljoa kuin ennen, säästöpossussa tai rahalippaassa on jotain taianomaista. On erityisen tärkeää kuulla kolikoiden helisevän sisällä ja tietää, että rahansäästösi kuuluvat sinulle.

Rahalipas on vielä hauskempi, jos olet tehnyt sen itse. Sen jälkeen voit suunnitella oman "kotipankin" ja saada sen näyttämään juuri siltä kuin haluat. Jos sinulla ei ole rohkeutta rakentaa omaa rahalaatikkoasi tyhjästä, älä lannistu. Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erimuotoisia ja -kokoisia rahalaatikoita, säästöpossuja ja eläinpankkeja. Yhteistä niille kaikille on se, että ne vain odottavat, että sinä koristelet ne, jotta niistä tulee kauniita ja hauskoja laittaa esille.

Eläinpankit lapsille ja aikuisille

Jos sinulla ei ole kolikoita säästöpossua varten, älä vaivu epätoivoon. Voit myös laittaa rahalippaan esille ilman mitään sen sisällä. Siinä tapauksessa se on vain pieni koriste-esine, jonka voit laittaa esille. Jos olet koristellut sen itse tai saanut sen joltakulta, joka haluaa tuntea olosi hyväksi, siihen voi liittyä paljon hyviä muistoja. Yhtäkkiä kyse on paljon muustakin kuin vain rahalaatikosta.

Lapset saavat yleensä mielellään rahalippaan. Sen jälkeen he voivat kerätä taskurahansa ja tunnustella, miten siitä tulee painavampaa ja painavampaa. Myös lasten on hauska koristella rahalaatikkonsa tai eläinpankinsa. Se tarkoittaa yhtäkkiä jotain aivan erityistä.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman rahalaatikoita, joita sinä ja lapsesi voitte koristella. Saatavilla on sian, linnun, arkun ja muiden eläinten muotoisia rahalaatikoita. Rahalaatikoitamme on saatavana eri materiaaleista valmistettuina. Löydät esimerkiksi puusta ja posliinista valmistettuja rahalaatikoita tai käsittelemättömästä terrakotasta valmistettuja laatikoita. Muista tarkistaa, mistä materiaalista rahalipas on valmistettu, jos haluat koristella sen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytettävät maalit ja liimat voivat vaihdella materiaalista riippuen.   

Anna yksilöllinen lahja

Mikään ei voita henkilökohtaista lahjaa. Lahja, jonka joku on tehnyt mielessäsi. Se lämmittää sydäntä aivan erityisellä tavalla. Jos haluat ilahduttaa jotakuta kotitekoisella lahjalla, sinun tarvitsee vain löytää sopiva säästöpossu ja alkaa koristella sitä. Muista valita lahjan vastaanottajan haluamat värit ja materiaalit. Se on takuulla hitti vastaanottajan kanssa.

Muista, että jos annat lompakon tai rahalippaan lahjaksi, on hyvä käyttää kolikkoa. Sen ei tarvitse olla iso kolikko, vain pieni kolikko. Vanha asiakas voi kuitenkin päättää, että se tarkoittaa onnea ja että lompakko tai rahalipas ei koskaan ole tyhjä. Toivoo lahjansaajalta jotain ihanaa. 

Koristele sydämesi kyllyydestä

Rahalaatikon tai säästöpossun koristeluun vain mielikuvitus on rajana. Muista lopuksi ottaa huomioon, mistä materiaalista säästöpossusi on valmistettu. Jotkin materiaalit eivät ime maalia kovin hyvin, kun taas toiset imevät maalia liian hyvin. Siksi on tärkeää tarkistaa asia ennen aloittamista. Olisi niin surullista tuhota projekti ennen kuin olisit edes aloittanut.

Kun olet löytänyt oikean maalin, oikeat tai oikean liiman, voit aloittaa. Ehkä olet suunnitellut kuvion, joka näyttää hyvältä rahalaatikossasi. Tai ehkä haluat sen olevan vain yksi väri. Voit koristella sen paljeteilla tai helmillä. Voit myös peittää sen metsän lehdillä ja oksilla. Voit myös liimata kangaspalan eläinpankille. Kuvittele vain pinkkiä pupumaisena.

Voit myös lisätä hiuksia säästöpossullesi. Ota hieman lankaa ja kiedo se muutaman sormen ympärille. Solmi toinen pää ja leikkaa toinen pää, jotta saat tehtyä paljon lankoja. Nyt voit liimata hiukset säästöpossulle. Haluaisitko, että se peittyy kokonaan ?  Tai ehkä haluat täysin valkoisen ja puhtaan pinnan. Et vain koristele sitä.

Muista tutustua mielenkiintoiseen inspiraatiokuvastoomme

Jos kaipaat ideoita rahalaatikkosi koristeluun, tutustu valtavaan inspiraatiokuvastoomme. Täältä löydät runsaasti ideoita ja oppaita, joiden avulla löydät projektiisi sopivan idean. Muista, että kukaan ei sano, että sinun on kopioitava ideat samanlaisiksi kuin kuvastossa. Nämä ovat vain ideoita, ja voit helposti yhdistellä niitä tai käyttää osaa ideasta ja jättää loput. Päätös on sinun.  

Rahalippaamme ja eläinpankkimme myydään sekä erikseen että irtotavarapakkauksissa. Näin voit helposti ostaa lisää rahalaatikoita, jos aiot esimerkiksi harrastaa harrastusta laitoksessa. Ehkä järjestätte lasten synttärijuhlat ja haluaisitte järjestää lapsillenne hauskan puuhan, joka on myös kiva ottaa kotiin muistoksi päivästä. Kauniit säästölippaat ja säästöpossut tarjoavat monia mahdollisuuksia.

Muista, että useimmissa rahalaatikoissamme on kumitulppa pohjassa, jos haluat saada rahat taas ulos rahalaatikosta. Näin säästöpossua ei tarvitse murskata eikä rahoja tarvitse enää ottaa pois. Koska olisi kamalaa tuhota pieni taideteos.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.