Paperikoristeet ja paperihahmot

Valikoimassamme on paperikoristeita ja -kuvioita, jotka sopivat hyvin paperiaskarteluun. Täältä löydät rei'itettyjä kortti- ja paperikuvioita koristeluun, punottuja joulusydämiä, tähtiä, origami-paperia jne.

Paperikoristeet ja paperihahmot
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee oma paperisi joulutähtiä ja muita koristeita varten

Paperia voi käyttää monenlaisiin luoviin projekteihin. Joulun ja pääsiäisen kaltaiset juhlapyhät ovat oiva tilaisuus kokoontua perheen kanssa viettämään päivän, jonka aikana leikataan, liimataan ja koristellaan. Voit tehdä monenlaisia paperikoristeita kotisi ympärille juhlapyhien kunniaksi.

Joulukoristeiden osalta on paljon mahdollisuuksia tehdä esimerkiksi kuusenkoristeista kauniita. Creativ Company tarjoaa yhden vaihtoehdon, jonka avulla voit tehdä joulutähtiä erilaisilla kudontapaperisuikaleilla. Varastostamme löytyy kudottuja paperisuikaleita monissa eri väreissä ja kuoseissa, joten löydät varmasti mieleisesi. Voit ripustaa valmiit tähdet haluamaasi paikkaan. Tähdet näyttävät upeilta esimerkiksi ikkunasta ripustettuina. Voit myös ripustaa ne valaisimiin tai kattoon. Joulukuusi sopii luonnollisesti myös askarteluun.

Puno joulusydämet ja -tuutit paperilla

Joulutähtien lisäksi joulusydämet ja -tuutit ovat kaksi muuta klassista skandinaavista joulukoristetta, jotka on helppo tehdä itse. Tarvitset vain muutaman paperiarkin. On tietenkin parasta, jos sinulla on todella hienoa paperia upeissa väreissä tai kauniissa kuvioissa. Sivustoltamme löydät paljon erilaisia papereita, joiden avulla voit kutoa joulusydämiä. Neulotut joulusydämet sopivat täydellisesti joulukuuseen, ja voit täyttää ne pienillä inkiväärikekseillä, piparkakkuilla tai muilla herkuilla. Joulusydämiä voi letittää monin eri tavoin, joten saat sydämeen kauniin kuvion.

Koristekartiot kuuluvat myös skandinaaviseen jouluun. Ne ovat erittäin helppoja valmistaa, ja koko perhe voi nauttia työstään. Jos teet tötteröön kahvan, voit ripustaa sen joulukuuseen. Joulusydämien tavoin voit täyttää tötterön makeilla herkuilla.

Tee hauskoja paperihahmoja ja paperikoristeita

Paperilla voi tehdä muutakin kuin joulukoristeita. Voit tehdä erilaisia hauskoja ja kauniita paperihahmoja kotiisi. Kaikki perheenjäsenet voivat tehdä paperikoristeita. Voit leikata paperista sydämiä ja tähtiä piirtämistä tai maalaamista varten. Myös paperiköynnöksiä, sormuksia tai muita muotoja on hauska tehdä, ja ne sopivat erinomaisesti joulukuuseen ripustamiseen.

Voit tehdä paperista myös omia laatikoita. Kun olet koonnut pakkauksen, voit käyttää sitä moniin eri tarkoituksiin. Voit esimerkiksi säilyttää pieniä esineitä, kuten helmiä, harjoja, kyniä tai jopa toffeeta. Kotona tehty paperirasia sopii erinomaisesti myös krassin kylvämiseen. Voit maalata laatikon tai koristella sen kimalteella tai helmillä.

Paperiaskartelussa vain mielikuvitus on rajana. Ota paperiarkit esiin ja päästä luovuutesi valloilleen.

Päästä luovuutesi valloilleen origamilla

Origami on taittelupaperin taidetta. Jos olet hyvä origamissa tai haluat oppia käyttämään sitä, voit tehdä upeita paperihahmoja tällä tekniikalla. Voit taitella kaikkea yksinkertaisista muodoista monimutkaisiin hahmoihin. Creativ Companyn valikoimassa on erityisesti origamille soveltuvia papereita. Saatavana on monia eri värejä, ja meillä on myös kuviollisia papereita, jos haluat. Origamipaperin avulla voit taitella kaiken laatikoista paperieläimiin. Aseta valmiit hahmot ympäri taloa hyllyille ja kirjahyllyihin. Osa hahmoista voidaan ripustaa kattoon. Jos haluat ripustaa hahmot roikkumaan, voit käyttää ompelulankaa. Jos teet paljon pieniä paperihahmoja, voit tehdä niistä myös oman mobilen. Esimerkiksi pieniä perhosia tai palloja.

Kauniit värit ja kuviot

Jos etsit paperia kauniiden hahmojen ja koristeiden tekemiseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on suuri ja houkutteleva valikoima paperituotteita, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen. Meillä on paljon joulukoristeille sopivaa paperia, mutta voit luonnollisesti käyttää sitä myös kaikenlaisten koristeiden tekemiseen. Voit leikata omat hahmot paperista tai ostaa valmiiksi leikattuja kuvioita, jotka voit koristella maalilla, kimalteella ja monilla muilla koristeilla.

Jos haluat tehdä joulukoristeita, löydät paljon punaista paperia. Hopea ja kulta ovat myös ihanteellisia värejä joulu- ja uudenvuodenkoristeiden tekoon.

Joulukartiot ja -tähdet voivat näyttää todella hyviltä, jos ne on tehty kauniista paperista. Onneksi meillä on myös laaja valikoima kuviollisia papereita. Kuviot tuovat lisää ilmettä kotitekoisiin koristeisiin. Pelkistetyn värinen tähti tai tötterö on yksinkertaisempi, jos haluat minimalistisemman ilmeen.

Paperikoristeiden ja hahmojen tekoon tarvittavat tarvikkeet

Jos suunnittelet asioiden tekemistä paperista, on tärkeää käyttää runsaasti laadukkaita tarvikkeita. Paperin lisäksi tarvitset sakset, liimaa, teippiä ja vaikkapa nitojan. Tarvittavat välineet riippuvat pääosin siitä, millaisia paperikoristeita aiot tehdä. Jos sinä ja perheesi vedätte tarvikelaatikon ulos säännöllisesti, voi olla hyvä varmistaa, että varastossa on aina paljon laadukkaita tarvikkeita, paperia ja saksia. Näin olet aina valmiina, kun jotain on tehtävä.

Saatavilla on myös lävistettyjä paperisia hahmoja, jotka on vain koristettava. Tämä on hauskaa puuhaa sekä lapsille että aikuisille, jotka haluavat maalata, piirtää tai muuten koristella paperia. Se voi myös auttaa inspiroimaan sinua muilla paperihahmoista saaduilla mahdollisuuksilla. Lisää inspiraatiota saat laajasta idealuettelostamme, joka sisältää runsaasti inspiraatiota ja ideoita erilaisten askartelutekniikoiden käyttöön. Anna itsesi inspiroitua äläkä pidä luovaa puoltasi taka-alalla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.