Jouluaskartelu

Mitä kaikkea voinkaan tehdä itse jouluun?

Täältä löydät uusimmat ja suosituimmat ideat kauniiseen ja luovaan jouluaskarteluun. Katso samalla suuri tuotevalikoimamme, josta löydät tuotteita niin joululahjojen paketointiin kuin myös joululahjoiksi, joista uskomme jokaisen luovan henkilön ilahtuvan. Lisäksi löydät ideoita joulukortteihin, itsetehtyihin joululahjoihin ja jouluaskartelua lapsille.

Luovuutta juhlasesonkiin

Joululle on ominaista mukava perheaika. Eli siis: mikä olisikaan parempi syy osallistua monenlaisiin luoviin puuhiin perheen ja ystävien kanssa? Olemme koonneet tälle sivulle hyvän yleiskatsauksen luovista ideoistamme, joita saatat tarvita. 

Yksi hyvä ehdotus on esimerkiksi luovuuden adventtisunnuntaiden sivuun asettaminen kodikkaan tunnelman luomiseksi. Tee siitä perinne perheesi, ystäviesi tai työtovereidesi kanssa. Alla on ehdotuksia neljän adventtipäivän käyttöön. Muista laittaa kaikki suloiset joululahjat pöydälle, kun teet luovia projekteja.

  • Joulukuun ensimmäinen sunnuntai.

On tietysti ihanaa viettää päivä kauniiden adventtikranssien parissa, joita voi käyttää kodin sisustukseen koko joulukuun ajan. Ideoistamme löydät paljon inspiraatiota adventtikranssin suunnitteluun. Voit valita klassisen version, jossa on kuusi- ja keijukuvioita, tai modernimman version, jossa on LED-valot ja kuivakukkia. Voit myös valaa omat lämpökynttilälyhtysi betonista tai tasoitteesta. Vaihtoehtoja on niin paljon. Kun olet matkalla, muista tehdä adventtikynttiläkoristeita, jotta olet valmis 1. joulukuuta.

  • Toinen adventtisunnuntai

Jos haluat ottaa joulukortit ajoissa esille, on aika kääriä hihat ylös ja aloittaa. Tänä päivänä joulukirjeen vastaanottaminen on yhä harvinaisempaa, mutta kun teet niin, mitään mukavampaa ei ole ja vastaanottajasta tulee valtava ilo. Joulukortteja voi tehdä lukemattomin eri tavoin ja eri materiaaleista – vain mielikuvitus on rajana. Niitä voi koristella vesiväreillä, tarroilla tai kirjailla origamipaperille.

  • Kolmas adventtisunnuntai
    Itse tehdyt koristeet antavat viime silauksen joulukoristeille. Koska olemme jo joulukuun puolivälissä, olette todennäköisesti jo sisustaneet kotinne erilaisilla tontuilla, joulusydämillä ja tähdillä. Entä joulukuusi? Tässä on ilmeinen valinta, kun haluat tehdä joulusydämiä,joilla voit koristella puun. Jos sinulla on rohkeutta tarttua moniin haasteisiin, voit myös aloittaa tötteröiden tekemisen, jolloin voit täyttää ne erilaisilla herkuilla.

  • Joulukuun neljäs ja viimeinen sunnuntai.

Lähestymme jouluaattoa, ja lahjat laitetaan kuusen alle. Ennen kuin tämä voidaan tehdä, lahjat on tietenkin paketoitava kauniisti. Viimeisten lahjojen paketointi jouluaamuisin on usein stressaavaa. Varaa viimeiselle adventtisunnuntaille runsaasti aikaa, jotta voit paketoida kauniisti lahjoja, jotka ilahduttavat vastaanottajaa.

Joulunodotuksen ajankohta on erilainen kuin joulun aikaan, joten muuta ideat omaan aikatauluusi sopiviksi!

Luo kodikas joulutunnelma lapsillesi

Useimmat lapset rakastavat joulua, eivätkä he saa tarpeekseen tontuista ja joulutunnelmasta. Varmista siis, että lapsesi ovat aina mukana hauskanpidossa. Lähes kaikkia luovia aktiviteettejamme voidaan mukauttaa sekä lasten että aikuisten tarpeisiin.

Kun lapset heittäytyvät luovuuteen, he aktivoivat aistinsa ja oppivat lisää sekä itsestään että ulkomaailmasta. On siis hyvä syy ottaa lapset mukaan joulunpyhien luovaan puuhaan.
Tälle sivulle olemme koonneet kaikki luovat ideat, jotka sopivat parhaiten perheen pienimmille. Nämä ovat kaikki tehtäviä, joita on suhteellisen helppo lähestyä. Löydät kuitenkin luovia ideoita, jotka ovat muita vaikeampia. Siksi sivustostamme löydät hyödyllisiä vinkkejä kaikenikäisille lapsille. Alla on kuvattu joitakin projekteja, joita sinä ja lapsesi voitte aloittaa:

  • Suloiset lumisadepallot, joissa on helmiä. Hanke, joka kuulostaa vaikeammalta kuin se todellisuudessa on. Seuraa ohjeitamme ja tee kauniita joulukoristeita lastenhuoneeseen.

  • Söpöt ja sievät jouluhahmot papier-mâché-putkiloista, joissa joulukoristeita. Aktiviteetti, joka voi sisältää kaiken ikäisiä. Malli, joka voidaan suunnitella eri tasoille.

  • Tee vaahtosavesta erilaisia hahmoja – esim. söpöjä lumiukkoja. Vaahtomuovimassassa on hauska ja hauska pintakuvio, joten se sopii hyvin lasten leikkeihin.

Viihtyisää yhdessäoloa – yksin tai perheen kanssa

Ajan viettäminen perheen ja läheisten ystävien kanssa voi olla uskomattoman hauskaa – erityisesti jouluna. Joulussa on jotain erityistä idyllistä. Useimmat meistä eivät käytä koulua, vapaa-aikaa tai työskentele. Tämä antaa meille lisäaikaa rakkaimpiemme kanssa. Hauska tapa viettää aikaa yhdessä on olla luova. Täällä voitte inspiroida toisianne ja työskennellä yhdessä luovassa projektissa.

Yhtä harmoninen kuin joulu voi olla, se voi olla myös yhtä stressaava. Joten istuminen yksin luovien projektien kanssa voi auttaa sinua löytämään rauhaa kiireiseltä joulukaudelta. Luovuus voi antaa sinulle kaivattua rauhaa ja hiljaisuutta. Luo oma vapaa tila kodikkailla ja luovilla tuotteilla tänä jouluna.

Napsauta laajaa valikoimaamme

Luovien ideoidemme avulla voit tehdä ostoslistan verkkokaupastamme. Riippumatta siitä, millainen luova jouluprojekti sinulla on, voit käyttää materiaalejamme.

Jos pidät luovuudesta ja harrastuksista, kannattaa tutustua myös laajaan valikoimaamme. Ehkäpä nojaat itsestään selvän joululahjan päälle, jonka voi kirjoittaa lahjatoivelistallesi. Tai ehkä löydät täydellisen lahjan ystävällesi, äidillesi, tyttöystävällesi tai poikaystävällesi. Valikoimastamme löydät erilaisia tee se itse -pakkauksia, jotka sopivat täydellisesti joululahjaksi. Sen lisäksi, että annat kivan lahjan, annat myös sen mukana tulevan luovan kokemuksen.

Pidä valikoimaamme säännöllisesti silmällä, kun päivitämme sitä ajoittain. Sinulla on paljon mahdollisuuksia löytää, mistä olet uneksinut. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.