Vihkot, lehtiöt ja paperit

Vihkot, lehtiöt ja paperit
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Muistilehtiöt, lehtiöt ja paperi – tarvittavat välineet kirjoittamiseen

Tällä sivulla on erilaisia papereita, kuten lehtiöitä ja muistilehtiöitä. Vaikka tietokone on ottanut hoitaakseen suuren osan kirjoittamisestamme, monet asiat kirjoitetaan edelleen käsin. Olemme siitä iloisia. Käsin kirjoittaminen voi tehdä jotain erityistä, mitä tietokoneen numerot ja tekstit eivät voi tehdä. Kirjeiden kirjoittaminen paperille on myös henkilökohtaisempaa kuin painotuotteiden lähettäminen.

On parempi uppoutua luovaan työhön, koulutyöhön tai töihin, kun yhdessä kädessä on kynä tai kuulakärkikynä ja paperia.

Myymme vuorattuja paperilehtiöitä ja koulun muistilehtiöitä, joissa on joko viivoja tai neliöitä. Valitsetpa minkä tahansa paperityypin verkkokaupastamme.

Joissakin verkkokaupan muissa kategorioissa on myös tuotteita, kuten pahvia, kreppipaperia, lasitettua paperia jne.

Suuri valikoima muistilehtiöitä

Jos etsit muistiinpanoja verkkokaupastamme, napsauta koulun muistilehtiöksi kutsuttua alakategoriaa. Kukaan ei kuitenkaan sano, että koulun muistilehtiöitä ei voi käyttää muuhun kuin koulutyöhön.

Pienet lehtiöt, joissa on joko viivoja tai neliöitä, sopivat täydellisesti moniin muihin asioihin. Voit esimerkiksi piirtää pohjapiirroksia taloille vuoratulle paperille, ja voit käyttää vuorattuja muistilehtiöitä kirjoittaaksesi muistiin kaiken runoista ja teksteistä resepteihin.

Muistilehtiöiden etupuolella on yleensä joko numeroita tai kirjaimia. Tämä kertoo, onko niiden sisällä neliöitä vai viivoja. Koulun muistilehtiöitä sekä muita lehtiöitä ja muistilehtiöitä on usein saatavilla sekä A4- että A5-kokoisina, joten toivottavasti meillä on kaikki tarvittava.

Jos etsit muita kategorioitamme, löydät myös esimerkiksi kalentereita ja muistikirjoja. Joten jos et löydä haluamaasi muistivihkoa, saatat löytää sen toisesta luokasta.

Paperilehtiöitä ja muita paperituotteita moniin tarkoituksiin

Jotkut tämän sivun kiinteistä aineista sisältävät paperilehtiöitä. Tyypillisesti siteet on vuorattu ja täydellinen valinta, kun haluat pinota näppärän vuorillisen paperin muistiinpanojen tekemiseen tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.

Vuorattua paperia voi käyttää esimerkiksi kirjeiden kirjoittamiseen, muistiinpanojen tekemiseen, runojen kirjoittamiseen, lyhyisiin tarinoihin, sanoituksiin, kirjoihin, resepteihin ja tehtävälistoihin sekä pakkaamiseen, kun lähdet lomalle.

Siteiden reunoissa on yleensä neljä reikää, joten voit asettaa koko siteen tai vain osan lakanoista rengaskansioon. Jos kirjoitat jotain, joka ei ole vain heitettävää, on kiva säilyttää kansiota, johon voit laittaa lakanat.

Paperilehtiöpakkaus on kätevä, sillä voit käyttää yhtä pientä lehtiötä kerrallaan ja ottaa sen mukaasi, joten sinulla on aina jotain kirjoitettavaa. Koska levyt voi repäistä irti, tyynyn kuljettaminen ja varastointi on helpompaa.

Haluatko valita muistilehtiön, paperilehtiön tai vihkon?

Tällä sivulla on useita alakategorioita. Voit valita, haluatko napsauttaa kutakin kategoriaan kuuluvaa tuotetta vai haluatko selata kaikkia tämän sivun tuotteita.

Ei ole meidän tehtävämme, valitsitpa sitten koulun muistilehtiön, paperilehtiön, vihkon, piirroslehtiön, kokouspöytäkirjan tai jotain muuta. Kaikki riippuu tarpeistasi, haluatko jotain, jossa on viivoja tai ruutuja, vai haluatko jonkun, jolle sinä tai joku muu voi kirjoittaa nimensä ja potentiaaliset arvosanansa.

Toivomme, että meillä on muistilehtiöitä kaikkiin tarpeisiin, mutta jos tällä sivulla on jotain, jota voisit kuvitella olevan, mutta et löydä sitä, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, onko meillä sinulle jotakin tarjottavaa.

Siteitä ja muita kirjoitusvälineitä voi käyttää monin eri tavoin

Tällä sivulla myymillämme tuotteilla on usein yksi ensisijainen tarkoitus, mutta voit helposti käyttää paperituotteita juuri sinulle sopiviin tarkoituksiin. Voit esimerkiksi ostaa tapaamisminuutteja, vaikka et olisi opettaja. Anna ne sitten lapsellesi, jotta hän voi leikkiä koulua ystäviensä kanssa. Näin hän voi pitää hauskaa ja pitää kirjaa siitä, kuka käy koulua tai ei osallistu kuvitteelliseen kouluun.

Kun on kyse esimerkiksi siteistä ja muista muistikirjoista, ajattele laatikon ulkopuolella ja mieti, mihin muuhun sitä voi käyttää. Harjoituskirjoja, laskentakirjoja, kuvakirjoja ja vastaavia voi käyttää helposti muihin tarkoituksiin. Voit esimerkiksi piirtää geometrisia muotoja laskentakirjoihin ja kirjoittaa mitä tahansa mieleesi pälkähtävää viivoilla varustettuihin muistikirjoihin.

Muistilehtiöt ja neliötaulut sopivat erinomaisesti myös labyrinttien tekoon. Kullekin arkille tai sivulle voit piirtää ulkokehyksen ja luoda sen jälkeen viivoja aloituspisteestä, minkä jälkeen ne voivat päätyä kohdekenttään.

Luova yritys on enemmän kuin pelkkä paperintyönnin

Creativ Company on hulluna paperiin ja moniin muihin luoviin tuotteisiin, työkaluihin, materiaaleihin jne. Rakastamme paperia ja haluamme tehdä ostamisesta helppoa. Toivomme, että olet löytänyt yhden tai useamman tuotteen, jonka haluaisit ostaa. Pyrimme olemaan suosikkiharrastuksesi, ja olemme paljon muutakin kuin vain paperintyönnin.

Jos ostat tietyn summan, saat ilmaisen toimituksen ja voit odottaa saavasi tuotteet muutaman päivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, soita tai kirjoita meille. Voit tehdä sen soittamalla numeroon +45 9613 3010. Jos lähetät meille sähköpostia, lähetä viesti osoitteeseen . Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.