Luovia seikkailuja lapsille

Zen ja mindfulness eivät ole vain aikuisia varten – myös lapset nauttivat uppoutumisesta luoviin puuhiin ruudun tuijotuksen sijaan. Luova tekeminen auttaa kehittämään lasten keskittymiskykyä ja hienomotorisia taitoja, ja inspiroi heitä kokemaan ja tutkimaan maailmaa. Luovia seikkailuja on monenmoisia – maalaaminen runsailla väreillä, leikkaaminen saksilla ja muovailu sormilla antavat myös pienille luoville käsille ihanan zen-kokemuksen ja uppoutumisen tunteen, joka kehittää lasten aivoja ja mieltä. Jännittävät Creativity in a Box -tuotteemme tuovat lapsille ansaitun tauon kiireisestä arjesta ja vievät heidät jännittäviin seikkailuihin luovuuden maailmassa – tutustu kaikkiin pakkauksiin alla ja löydä lasten luovat suosikit, joiden avulla he voivat kokeilla ja tutkia maailmaa. 

 

Top collage

Creativity in a Box

Valamista lapsille

Katso, miten turvallista ja helppoa lasten on valaa ihania lahjoja ja koristeita omaan huoneeseensa.

Valamista lapsille

Katso, miten turvallista ja helppoa lasten on valaa ihania lahjoja ja koristeita omaan huoneeseensa.

Luovia tekniikoita lapsille

Katso lisää >

Saatat pitää myös...

Hauskoja hirviöitä ja herkkuja

Katso lisää >

Käsityötrendejä lapsille

Katso lisää >

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luovia seikkailuja lapsille

Tervetuloa maailmaamme, jossa lapset pääsevät osallistumaan luoviin aktiviteetteihin. Uskomme, että luovuus on olennainen osa lasten kehitystä ja oppimista. Leikin, värityksen ja mielikuvituksellisten seikkailujen kautta lapset voivat tutkia omaa identiteettiään ja kehittää ainutlaatuisia taitojaan.

Luovassa tilassamme mielikuvituksella ei ole rajoja. Lukuisien materiaalien, kuten helminauhojen, kuvioiden, muotojen ja värien avulla lapset voivat luoda omia pieniä mestariteoksiaan. Korujen valmistamisesta omien hahmojen muotoiluun on mahdollista tutkia erilaisia tekniikoita, kuten valamista, muotoilua, koruntekoa ja paljon muuta.

Luovat aktiviteetit eivät ole pelkästään hauskoja, vaan myös opettavaisia. Leikkaamisen, liimaamisen ja materiaalien, kuten pahvin ja itsestään kovettuvan saven, kanssa työskentelyn kautta lapset kehittävät hienomotorisia taitojaan ja keskittymiskykyään. He kokevat iloa luodessaan jotain täysin henkilökohtaista ja ainutlaatuista, mitä he voivat ylpeydellä esitellä omassa lastenhuoneessaan.

 

Enemmän mielikuvitusta, vähemmän ruutuaikaa

Aikakaudella, jolloin ruutuaika hallitsee usein, on tärkeää antaa lapsille mahdollisuus ottaa askel taaksepäin ja kokea maailmaa konkreettisemmin. Maalaaminen, piirtäminen, saveen muotoilu tai askartelu ei ole vain hauskaa; se on myös terapeuttista lapsille. Se opettaa heille kärsivällisyyttä ja sisua työskennellessään projektin parissa ajan mittaan.

Kun lapset uppoutuvat luoviin aktiviteetteihin, he oppivat myös olemaan läsnä hetkessä. He eivät huolehdi menneestä tai tulevasta; he ovat yksinkertaisesti uppoutuneita siihen, mitä he tekevät juuri nyt. Tämä mindfulnessin muoto on korvaamaton, jopa nuorimmille mielille.

Luova upottautuminen innoittaa lapsia myös tutkimaan maailmaa ympärillään uusin tavoin. He alkavat nähdä kauneutta pienissä asioissa - värikkäässä kuviossa, hauskoissa muodoissa tai uusissa tekstuureissa, joita he voivat tuntea käsillään. Heidän uteliaisuutensa herää ja he alkavat esittää kysymyksiä ja etsiä niihin vastauksia.

 

Joten kannustetaan lapsiamme astumaan pois ruuduilta ja uppoutumaan luovuuden maailmaan. Annetaan heille mahdollisuus löytää sisäinen rauha ja ilo, joka syntyy omien käsien kautta luomisesta. Sillä hiljaisessa luovuudessa lapset eivät löydä vain itseään, vaan myös syvemmän yhteyden ympäröivään maailmaan.

 

Creativity in a Box lapsille

Löydä Creativity in a Box lasten DIY-paketeillamme, jotka tunnetaan myös nimellä Creativity in a Box! Nämä paketit ovat fantastinen tapa inspiroida lapsia kaikenikäisiä tutkimaan luovuuttaan. Ne tarjoavat laajan valikoiman hauskoja ja mielenkiintoisia aktiviteetteja, ja lapset voivat luoda kauniita, värikkäitä kuvioita helmillä tai muotoilla omia pieniä säilytysastioita työpöydälle.

Creativity in a Box antaa lapsille mahdollisuuden vahvistaa taitojaan ja kykyjään monin eri tavoin. Leikkiessään helmillä, muotoillessaan hahmoja tai leikatessaan ja liimatessaan he harjoittavat myös pienten käsilihastensa kehittämistä ja keskittymistä. He oppivat myös luovaa ajattelua ja ratkaisemaan ongelmia. Tehdessään asioita omalla tavallaan lapset voivat ilmaista itseään ja olla ylpeitä siitä, mitä he luovat. Creativity in a Box on hauska tapa lapsille olla luovia, samalla kun he oppivat uusia asioita ja tuntevat olonsa hyväksi.

Creativity in a Box on myös täydellinen ratkaisu kiireisille vanhemmille, jotka haluavat yksinkertaisella tavalla herättää lastensa mielikuvitusta ja luovuutta. Nämä setit toimitetaan täydellisinä kaikilla tarvittavilla välineillä hauskojen ja mielenkiintoisten aktiviteettien toteuttamiseksi, mikä säästää vanhempien aikaa ja vaivaa materiaalien etsimisessä tai aktiviteettien suunnittelussa. Tarjoamalla lapsille pääsyn luoviin aktiviteetteihin kätevässä laatikossa vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että heidän lapsillaan on jotain merkityksellistä tekemistä ilman ruutuaikaa tai inspiraation puutetta. Creativity in a Box antaa vanhemmille mahdollisuuden tarjota lapsilleen mahdollisuuden tutkia luovuuttaan ja kehittää tärkeitä taitoja helpolla ja saavutettavalla tavalla, mikä tekee siitä voittava ratkaisu sekä lapsille että vanhemmille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.