Kukkasidonta ja korien punontatarvikkeet

Tee lumoava kukkakimppu meidän asetelmatarvikkeilla tai vaikkapa kaunis kori punontatuotteilla. Täältä löydät puukiekot, kävyt ja muut luonnonmateriaalit esim. jouluaskarteluun sekä oasista, metallirenkaita ja -lankaa. Myös narua, korsia ja välineitä korien punontaan.

Kukkasidonta ja korien punontatarvikkeet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo upeita asioita kukka-asetelmilla ja korikoristeilla

Keskittymällä luoviin asioihin lähimpien ihmisten kanssa voit elää enemmän hetkessä ja nauttia sekä pään että käsien käytöstä. Luovuus on yleismaailmallinen kieli, ja toiset suosivat raakaa, karheaa estetiikkaa, kun taas toiset arvostavat pehmeää ja hienostunutta ilmaisua.

Olitpa sitten yksi tai kaksi, voit uppoutua luoviin suunnitelmiin ja tehdä koristeita vuoden eri juhliin. Kesällä on runsaasti kukkia, joista on hyötyä. Kuivattuina ne voivat auttaa värittämään kotisi talvikuukausina.

Creativ Companylla on monia erilaisia tuotteita valittavana, esimerkiksi sidosten/kukkien asetteluun ja korien punontaan.

Luovien tarvikkeiden ja koristetuotteiden valikoimamme

Koska luovien tuotteiden ja asusteiden valikoimamme on erittäin laaja, ainakin yksi tai kaksi asiaa kannattaa kattaa. Verkkosivuiltamme löydät laajan valikoiman tuotteita sekä luonnollisista että keinotekoisista materiaaleista.

Luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita ovat muun muassa kävyt, kukat, lehdet, puu ja kaneli. Lisäksi myymme muovista, kumista, pahvista, metallista, kukkavaahdosta, korkista, metallista, polystyreenistä ja lasista valmistettuja tuotteita. Se tarjoaa loputtomasti yhdistelymahdollisuuksia, ja voit tehdä monenlaisia luovia juttuja kaikkiin vuoden erikoistilaisuuksiin ja juhlapyhiin.

Voit antaa luovuutesi kukoistaa vapaasti ja toivomme, että tuotteemme auttavat sinua työskentelemään taide- ja käsityöprojekteissa niin kuin kuvittelit. Jotkut asiat näyttävät paremmilta mielikuvituksessasi kuin todellisuudessa, mutta jokaisen on aloitettava jostakin, olitpa sitten aloittamassa uutta harrastusta toden teolla tai vain harjoittelemassa taitojasi.

Inspiraatiota askarteluun verkkokaupassamme olevilla tuotteilla

Toivomme, että voit toteuttaa luovia visioitasi laajan tuotevalikoimamme avulla. - Halusitpa tehdä joulukranssin tai kynttiläkoristeen adventtia varten, pääsiäiskoristeen, koripallon tai jotain muuta. Vaikka joulu on perinteisin aika koristeiden ja muiden askartelutarvikkeiden tekemiseen, löydät helposti monia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti muihin vuodenaikoihin.

Tuo valoa syksyn kylmiin ja pimeisiin iltoihin tekemällä koristeita haalistuneista lehdistä, tötteröistä ja nauhoista. Voit myös koristella pääsiäiskynttilätelineen asettamalla kuivattuja oransseja viipaleita ja kukkia kynttilänjalkaan tai kynttilänjalkaan.

Joulukuussa voit valmistautua jouluun ja rentoutua tekemällä erilaisia koristeita. Voit myös kokeilla erilaisia askarteluprojekteja tekemällä puupalloja, jotka sitten maalataan metallimaalilla, tai ostaa erikoispuisia oksia, joiden lopussa on valmiiksi leikattu vino pinta. Ne sopivat mainiosti tonttuperheen maalaamiseen. Löydät sen jälkeen kodikkaan paikan keijuperheellesi kotoasi.

Sukella alakategorioihin nähdäksesi tietyn valikoiman tuotteita

Laskoskorien ja punoskorien valikoimamme on niin laaja, että voi olla eduksi keskittyä tietyntyyppisiin tuotteisiin tai tuotteisiin tiettyä tarkoitusta varten. Helpottaaksemme alakategorioiden klikkaamista olemme jakaneet tämän sivun tuotteet pienempiin ryhmiin.

Tarkenna hakua rajoitettuun tuotevalintaan napsauttamalla yhtä kategorioista kaikkien sivun yläosassa näkyvien tuotteiden yläpuolella. Esimerkiksi korien punomiseen tarkoitetuilla työkaluilla, kukka-aiheisilla tarvikkeilla ja itse tehdyillä koristeilla on omat tuoteryhmänsä omilla tuotteilla. Meiltä löydät myös tee-se-itse-pakkaukset, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi pikkujouluhahmojen tekemiseen.

Tuotteiden määrä kussakin alakategoriassa vaihtelee. Osa kasvistarvikkeiden, koristeiden ja korien tekovälineiden osasarjoista on melko laajoja, toisissa on vain muutamia tuotteita. Valikoimamme vaihtelee sesongista toiseen, joten näet verkkosivustollamme ja yksittäisissä alakategorioissa eri tuotteita vuodenajan mukaan.

Intohimomme tee se itse -projekteihin ja luovaan ilmaisuun

Useimmat arvostavat sitä, että pystyy hidastamaan asioita jonkin aikaa. Arjen kiireessä on mukavaa pystyä keskittymään nykyhetkeen ja viettämään laatuaikaa joko yksin, ystävien tai perheen kanssa.

Verkkokaupassamme on paljon tuotteita, jotka sopivat täydellisesti luoviin projekteihin. Tiedämme, että hankkeesta voi tulla mahdoton hallita, jos se kasvaa liian suureksi. Voit siis aloittaa pieneksi ja työskennellä kohti suurempien asioiden luomista. Jos luova harrastus vie liikaa aikaa, se voi lakata olemasta harrastus.

Siksi autamme sinua sekä ideoiden että ohjeiden kanssa. Pääset helposti alkuun projektissa, kuten kotitekoisten koristeiden tekemisessä, selaamalla ehdotettuja projekteja suuressa idealuettelossamme.

Säilytä luonnonmateriaaleja oikein

Monet verkkokaupassamme myymistämme tuotteista on valmistettu luonnonmateriaaleista. Kaikki tuotteet voivat rikkoutua, myös metalli- ja muovituotteet. Luonnontuotteet ovat kuitenkin erityisen herkkiä.

Mikä tahansa orgaaninen aine voi hemmotella itseään jollakin tavalla. Tähän voi olla useita syitä, mutta yleensä se johtuu siitä, että luonnonmateriaali on kostunut ja/tai altistunut bakteereille.

Jotta luonnonmateriaalit eivät altistu kosteudelle, huolehdi siitä, että lämpötila pysyy optimaalisena ja huolehdi siitä, että ne eivät kostu liikaa. Jos luonnonmateriaalit kastuvat tai kostuvat, varmista, että ne ovat täysin kuivia ennen kuin laitat ne säilöön.

Bakteereita on vaikea välttää, mutta bakteerit pilaavat luonnonmateriaalit, jos peset kätesi ennen niiden käsittelyä. Voit esimerkiksi käyttää käsineitä tehdäksesi koristeen savella ja poistaa käsineet ennen luonnonmateriaalien lisäämistä koristeeseen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.