Tinan valaminen

Tee muotin avulla kauniita koruja tinasta. Täältä löydät kaikki siihen tarvittavat materiaalit mm. sulatuskauhan. Tina sulaa yli 230°C asteessa, jolloin sitä on helppo käsitellä.

Tinan valaminen
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Runsaasti luovia mahdollisuuksia luovien valujen tekemiseen

Olet varmaankin kuullut kipsivaluista ja betonivaluista, joita luova sielusi voi käyttää monenlaisiin jännittäviin asioihin. Mutta oletko kuullut tinan valusta? Jos tykkäät valamisesta ja jos pidät monista luovista mahdollisuuksista, kannattaa tutustua myös mahdollisuuksiin tehdä kauniita esineitä tinan valun avulla.

Vähemmän valua on yhtä helppoa kuin kipsin tai betonin valua, mutta tarjoaa täysin erilaisia mahdollisuuksia kuin nämä materiaalit. Metallilla on monia etuja. Metallina siitä tulee erittäin lujaa kovettumisen jälkeen, joten valuihin voidaan tehdä paljon pieniä yksityiskohtia, jotka ovat vahvoja ja kestäviä.

Voit valaa pieniä esineitä pienillä yksityiskohdilla aivan eri tavalla kuin kipsillä ja betonilla, mikä on eduksi monissa projekteissa.

Pewter on kaunis materiaali, joka sopii erinomaisesti luoviin projekteihin. Pewter on kaunis kiiltävä metalli, joka säilyttää uudelleenvalettuna viehättävän pintansa. Voit siis luoda upeita asioita valun avulla.

Voit valaa sillä melkein mitä mieleesi pälkähtää, joten vain mielikuvitus on rajana kauniiden muotojen tekemiselle. Mikä parasta, voit aloittaa helposti ja helposti tinan valun.

Jos haluat aloittaa piirtäjän valun, aloita aloituspakkauksella, jonka voit ostaa täältä. Voit ostaa myös yksittäisiä tinanvalutuotteita, esimerkiksi sulatuslusikan tai hieman lisää tinaa sulatettavaksi.

Näytteiden valun aloitussarja sisältää kaiken tarvittavan. Saat savea muottien tekemiseen, sulatuslusikan, hyvän määrän tinaa koristeluun ja muutaman työkalun, joilla voit käsitellä valmiin valun, toisin sanoen kaiken tarvittavan tinan valmistamiseen.

Valu tinan avulla

Saattaa olla vaikea valaa tinaa sen ja muiden seosmetallien kovuuden vuoksi. Näin ei kuitenkaan ole, sillä tinan suuri etu muihin metalleihin verrattuna on, että sitä tarvitsee lämmittää vain hieman yli 230 asteen lämpötilaan ennen sulatusta.

Tämä on lämpötila, joka on helppo saavuttaa keittiön keittotasolla. Siksi kaikki voivat sulattaa ja valaa tinan kotona.

Jos haluat valaa tinan, aloita tekemällä muotti, johon sula metalli myöhemmin valetaan. Käytä tähän tarkoitukseen aloituspakkaustamme sisältyvää savea. Kauli pieni pala savea noin 2 cm:n paksuiseksi litteäksi pannukakuksi, ja voit tehdä muotin saveen. Voit tehdä sen leikkaamalla sabluunan haluamastasi puuhahmosta, sillä näin saat luotua helpommin kauniin hahmon toiveidesi mukaan. Hahmon voi myös levittää suoraan saveen.

Kun muotti on paikallaan, on aika sulattaa tina. Käytä tähän sulatuslusikkaa. Se voidaan tehdä tavallisella liedellä asettamalla sulatuslusikka ja tilkka tinaa suoraan korkealle lämmölle. Kun huopa on sulanut, kaada se muottiin ja odota, että se kovettuu.

Kun lävistimen valu on kylmää ja kovaa, voit irrottaa sen muotista. Kannattaa hioa pois mahdolliset epätasaisuudet ja ei-toivotut terävät reunat työkalulla, jonka saat muottiin.

Tee itse kauniita koruja tinan valusta

Vähäisempi valu on itsestään selvä valinta niille, jotka haluavat tehdä omia korujaan. Luovana sieluna voit tehdä kauniita ja yksilöllisiä koruja. Jos haluat tehdä riipuksia esimerkiksi kaulakoruun, vertaisvalu on täydellinen valinta.

Kaulakorun tai korvakorun voi helposti valaa lävistimen yllä kuvatun menetelmän avulla. Kun lävistin on kovettunut, jäljelle jää koru, joka on kestävää laatua ja jonka pinta on kauniin kiiltävä.

Korujen valussa voi käyttää monia eri vaihtoehtoja, esimerkiksi sydämiä ja muita kauniita muotoja.

Räätälöityjä vaatteita luoviin projekteihin

Voit luoda juuri oikean muodon valamalla tinan. Tämä on etu monissa luovissa projekteissa, joissa tarvitaan erityistä osaa kovasta, viehättävästä ja kiiltävästä materiaalista.

Täältä löydät muotit ja tinan, ja voit välittömästi alkaa valaa juuri tarvitsemasi muodon tai kuvion.

Inspiraatiota seuraavaan valuprojektiin

Jos haluat idean seuraavaan valuprojektiisi, tutustu idealuetteloomme, josta löydät paljon ideoita projekteihin tinan avulla. Kaikkien projektien mukana toimitetaan kattavat ohjeet, joten kaikki voivat osallistua kokemuksesta riippumatta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.