Tuotteet

Etsitkö askartelutarvikkeita luoviin projekteihin? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimissamme on 12.000 tuotetta askarteluun, koristeluun ja monenlaiseen luovaan tekemiseen. Esimerkiksi paperiaskarteluun, muovailuun, juhlakoristeluun jne. Löydät täältä kaiken mitä tarvitset.

Harrasteverkkokauppa, joka sisältää kaiken tarvittavan

Etsitkö askartelutarvikkeita ja -materiaaleja luoviin projekteihin? Vai etsitkö inspiraatiota harrastuksiin, joita voit tehdä lasten kanssa? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu valikoimaamme, joka sisältää yli 12 000 harrastustuotetta, jotka kattavat monia eri tuotekategorioita harrastuksissa. Creativ Companylta löydät kaikkea tekstiilistä, langasta, helmistäv ja koruista luovien hankkeiden aloittamiseen tarvittaviin työkaluihin. Etsitpä sitten piipunpuhdistimia, värikyniä, liimaa, Silk Clay©, FIMO®, Foam Clay©, helmialustoja tai Posca-tusseja, me autamme.

 

Etsitkö erityisiä harrastemateriaaleja?

Pyrimme olemaan ensisijainen harrastekauppasi Tanskassa. Siksi toivomme, että löydät juuri sen, mitä etsit omalta tai lapsesi harrastukselta. Jos etsit erityisiä harrastemateriaaleja tai -artikkeleita, käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa hakutoimintoa. Se auttaa sinua löytämään etsimäsi harrastustuotteen. Jos olet vasta päättänyt, mitä etsit, valikkomme ovat aina apunasi. Löydät tuotteet seuraavista:

Voimme antaa muutamia esimerkkejä kunkin valikkokohdan alla piilotetuista tiedoista.

Koriste-esineet

Haluatko tehdä kodistasi persoonallisemman ja antaa sisustuksesi korostaa luovuuttasi? Aloita luova projekti ja koristele ikkunalauta tai ruokapöytä. Pysymme ajan tasalla sisustus- ja sisustusalan kuumimmista trendeistä ja annamme runsaasti inspiraatiota siitä, miten voit tehdä sen itse vain muutamalla komponentilla. Jos lapsesi nimi on kirjoitettu isoilla kirjaimilla hänen oviinsa, löydät ne täältä sekä inspiraatiota niiden räätälöintiin. Täältä löydät myös materiaalit kotitekoisiin joulu- ja pääsiäiskoristeisiin tai harrastemateriaaleihin terassin koristeluun. Meiltä löydät esimerkiksi kauniita lyhtyjä ja kukkaruukkuja, jotka voit koristella kotiisi sopiviksi. Yhteenvetona löydät kaiken ruukuista ja lyhdyistä joulukoristeisiin ja koristelaatikoihin kohdasta Koristetuotteet.

 

Paperiaskartelu

Paperiharrastukset ovat erittäin suosittuja harrastuksia, joihin kaikki voivat osallistua. Paperia voi käyttää lukemattomin eri tavoin, ja vaikeustaso riippuu täysin itsestä. Yksi syy paperiharrastusten suosioon on se, että paperin tekeminen on hauskaa. Samalla lopputulos on jotain kaunista, jonka haluaisit esitellä. Paperiharrastusten alla  meillä on laaja valikoima papereita ja pahvia kaikissa unelmiesi väreissä. Paperitöistäsi tulee siistejä ja tarkkoja, kun löydät askarteluveitset ja -koneet. Paperikoristeet ovat erityisen suosittuja jouluna, jolloin on leikattava joulusydämiä ja -tuutteja, mutta ne ovat suosittuja myös niille, jotka haluavat tehdä kauniita itse tehtyjä kortteja tai niille, jotka rakastavat origamia.

 

Tekstiilit ja langat

Pidätkö neulomisesta, virkkaamisesta, ompelemisesta, kirjailusta jne.?? Sen jälkeen sinun tulee kurkistaa Tekstiilit ja langat -kohdan alle.  Täältä löydät laajan valikoiman harrastemateriaaleja, joita tarvitset päästäksesi klassiseen käsityötaitoon. Kangaskategoriaan kuuluu kankaita pöytäliinoille tai verhoille, silkki- ja puuvillakankaille, verhoiluille ja monille muille metreittäin myytäville tuotteille. Täältä löydät sopivan kankaan niin itsellesi, miehellesi, tyttöystävällesi, lapsellesi, lemmikillesi kuin kodillesikin. Tältä sivulta löydät myös valmiita tekstiilejä, kuten T-paitoja, laukkuja, lippiksiä ja hattuja, laukkuja ja lompakoita. Löydät myös kaiken langasta, kuten puuvilla- ja villalankalankaa, sekä kaiken neuleessa tarvittavan, kuten neulotut neulat ja virkkuukoukut. Jos haluat tehdä upean fleecepuseron itse, löydät myös huopa- ja fleecemateriaalit tästä valikkokohdasta. Etsitkö toisaalta tiettyä tuotemerkkiä? Löydät sen myös täältä. Creativ Companylla on yli 40 eri brändiä harrastetarvikkeissa ja materiaaleissa, ja voit helposti etsiä jokaista brändiä hakutoiminnollamme. Voit myös napsauttaa kohtaa "Brands", joka löytyy sivun yläosassa olevasta valikosta.

 

Inspiroidu seuraavasta harrastuksestasi

Jos et tiedä tarkkaan, mitä etsit, löydät inspiraatiota tämän sivun eri laatikoista tai voit tutustua Luovat ideat -tuotteeseemme ylävalikon Luovat ideat -kohdasta. Olemme koonneet tähän paljon oppaita siitä, miten voit käyttää erilaisia harrastemateriaalejamme luovissa projekteissa – ja sinä päätät vaikeusasteen. Olemme harrastelijamyymälä, jolla on laaja toimintasäde. Haluamme olla jotain niille, jotka haluavat osallistua ensimmäiseen luovaan projektiinsa, sekä niille, jotka ovat kokeneita ja innostuneita uusista haasteista harrastuksissaan.

Ideamme on luokiteltu aiheen mukaan, joten löydät helposti inspiraatiota virkailuun , neulomiseen, jouluun, pääsiäiseen, vahvistukseen, halloweeniin ja moniin muihin asioihin.

 

YouTubessa

Löydät myös inspiraatiota harrastusartikkeleiden ja -materiaalien käyttöön Creativ Companyn YouTube-kanavalta . Etsi CC Hobby ja inspiroidu uusista tavoista käyttää uutta harrastemateriaaliasi. Olet saattanut ostaa myös tee-se-itse-pakkauksen, etkä ole varma, miten aloittaisit. Löydät apua myös YouTube-kanavaltamme, josta löydät tee-se-itse-oppaita, joiden avulla pääset vaihe vaiheelta työskentelemään juuri ostamasi tee-se-itse-pakkauksen kanssa.

 

Luova leikki on luovaa oppimista

Creativ Company on sitoutunut varmistamaan, että projektimme stimuloivat lapsia ja opettavat heitä olemaan luovia ja kehittämään luovia ideoitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että lasten kanssa vietetyn ajan pitäisi vaikuttaa myönteisesti sekä heidän elämäänsä että koko maailmaan. Siksi harrastustuotteemme ovat B2C-, B2B- ja B2G-asiakkaiden saatavilla. Haluamme antaa luovuudelle enemmän tilaa eri puolilla maata sijaitsevissa laitoksissa, kuten päiväkodeissa, ala- ja alakouluissa sekä koulun jälkeen, jotta luovuus näkyy siellä, missä lapset viettävät aikaansa. Jos olet käymässä verkkokaupassamme päiväkodin tai koulunopettajana tai jollain muulla alalla, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mail@cchobby.fi tai puhelimitse numeroon 0207 893 530, jotta saat oman henkilökohtaisen kirjautumistunnuksen ja edulliset hinnat yritykselle tai laitokselle, jossa työskentelet.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.