Luonnonkumi

Softis on pehmeä, leikattava ja rei`itettävä materiaali, josta saa tehtyä erilaisia muotoja. Palat voi myös ommella toisiinsa kiinni. Tutustu Softis-valikoimaan, josta löydät eri kokoisia ja paksuisia arkkeja eri väreissä niin mattana tai kimalteisina.

Luonnonkumi
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

EVA-vaahtomuovi on täydellinen materiaali luovalle sielulle

Jos leikkaat ja liimaat tavallisella  paperilla, kiiltävällä paperilla ja pahvilla, EVA-vaahtomuovista valmistetut hahmot on helppo leikata irti. EVA-vaahto tarjoaa samat mahdollisuudet kuin esimerkiksi pahvi, kun taas vaahtomainen materiaali voi antaa leikatuille kappaleille aivan uuden ulottuvuuden.

EVA-vaahtomuovia voi leikata ja liimata samalla tavalla kuin paperia ja pahvia, mutta sen kanssa työskentely on hauskempaa ja pehmeämpää. Siksi siitä on tullut monen harrastelijan suosikki, kun on kyse söpöjen ja hauskojen hahmojen tekemisestä ikkunaan tai muualle kotiin.

Creativ Company on koonnut suuren valikoiman EVA-vaahtoja, joiden avulla voit löytää oikean tuotteen projektiisi. EVA-vaahtomuovia on saatavana kaikissa sateenkaaren väreissä, ja monissa tuotteissamme on myös erikoistehosteita, kuten  kimalletta.

Siksi EVA-vaahtomuovi on täydellinen materiaali luovalle sielulle, ja pehmeän materiaalin avulla voit luoda juuri sellaisen sisustustyylin kuin haluat.

Mitä EVA Foam tarkalleen ottaen on?

EVA-vaahtomuovia on saatavana arkkeina, kuten paperia ja pahvia, mutta se ei ole valmistettu puumassasta. Sen sijaan EVA on vaahtomuovia, mutta sen kestävyys ja ominaisuudet ovat samat kuin esimerkiksi pahvin.

Kuten edellä mainittiin, EVA-vaahtomuovia voi leikata  saksilla ja  mattoveitsellä aivan kuten pahvistakin, mutta se on pehmeämpää ja herkullisempaa työstää ja näyttää täysin erilaiselta kuin pahvi.

Siksi EVA Foam on myös hyvä valinta luoviin projekteihin, joissa käytetään yleensä pahvia. Haluaisit kuitenkin herättää hahmon eloon enemmän kuin pahvin avulla voisi tehdä.

Luo omat ainutlaatuiset EVA-vaahtomuovihahmosi

Kun teet hahmoja tai vastaavia, EVA Foam on oikea valinta. Se on kestävä materiaali, jota voi yhdistellä  liimalla ja luoda hahmoja, joilla on enemmän kerroksia kuin pahvilla on mahdollista.

EVA Foam tarjoaa enemmän mahdollisuuksia kuin pahvi. Koska hahmo on suhteellisen paksu, se ei näytä yhtä litteältä ja kaksiulotteiselta kuin pahviset.

Toisin sanoen EVA Foam on oikea valinta, kun haluat luoda ainutlaatuisen 3D-efektin kauniilla vaahtomuovilla. Kun EVA-vaahtomuovia liimataan yhteen, se voi näyttää elävämmältä, kun esimerkiksi kukasta, mehiläisestä tai keijusta tehdään hahmoja.

Saatat ajatella myös kanaa. Jos liimaat esimerkiksi oranssit EVA-vaahtomuovijalat keltaiseen EVA-vaahtomuovikanaan, nämä kaksi elementtiä eivät painu kasaan, sillä niiden välillä on selvä ero, jolloin näyttää siltä, että jalat ovat todella ulkona kanan vartalosta.

Lisäksi pehmovaahtoa on hauska koskettaa, kun hahmo on valmis eikä käpristy yhtä helposti kuin pahvia tai paperia. Siksi EVA-vaahtomuovihahmo pysyy kauniina pitkään, joten voit jättää sen roikkumaan esimerkiksi ikkunaan tai kääriä sen ympärille vuosi toisensa jälkeen juhla-aikaan.

Koristele lomasi EVA-vaahdolla

EVA-vaahtomuovi on täydellinen materiaali niille, jotka pitävät luovasta askartelusta ja kauden koristeiden tekemisestä. EVA-vaahtomuovi tarjoaa samat mahdollisuudet kuin pahvi, jonka olet todennäköisesti tehnyt vuosien varrella useista jouluhahmoista ja sydämistä.

EVA-vaahtomuovi tarjoaa kuitenkin myös muita koristeita kuin pahvia, sillä pehmeä vaahto näyttää täysin erilaiselta ja sen voi liimata yhteen, jolloin siitä tulee eloisan kolmiulotteinen pahvin tavoin.

EVA-vaahtomuovikoristeet ovat siis hyvä lisä klassisiin joulusydämiin kiiltävällä paperilla tai keltaisesta pahvista valmistetuissa pääsiäispupuissa.

EVA-vaahtomuovia voi käyttää kaikkina vuodenaikoina, ja luovilla sormilla ja hyvillä ideoilla voit luoda kauniita ja ainutlaatuisia koristeita koko kotiin.

Hauskoja koristeita lastenhuoneeseen

EVA-vaahtomuovista voit luoda monia hauskoja, eloisia ja pehmeitä hahmoja, joista lapsesi pitävät. EVA-vaahtomuovista valmistetut pienet hahmot sopivat mainiosti lastenhuoneeseen, sillä sen voi ripustaa ikkunaan, kurkistaa lipaston taakse tai kiipeillä seinälle.

EVA-vaahtomuovilla voit tehdä lastenhuoneeseen elämää, iloa ja persoonallisuutta muun muassa lohikäärmeillä, linnuilla ja kukilla. Lastenhuoneessa kauniit hahmot saavat lapsen mielikuvituksen laukkaamaan, ja niin tytöt kuin pojatkin pitävät sängyssä makaamisesta ja kattoon tai kattoon katsomisesta. Sieltä löytyy ihania, itse tehtyjä hahmoja lapsiystävällisissä kuvissa.

Inspiraatiota ja oppaita idealuettelostamme

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman EVA-vaahtoja, joiden avulla voit luoda tarkasti hahmosi. Jos tarvitset hieman inspiraatiota alkuun pääsemiseksi tai jos etsit uusia haasteita, tutustu idealuetteloomme, josta löydät paljon inspiraatiota ja hyviä ideoita siihen, mitä tehdä, jos edessäsi on pino EVA-vaahtoa.

Idealuettelostamme löydät upeita hahmoja, joissa on ainutlaatuisia yksityiskohtia, ja koska jokaisen hahmon mukana tulee kattava opas, voit helposti tehdä upeita hahmoja EVA-vaahtomuovista.  

Kaikki oppaamme sisältävät yksityiskohtaisia vaiheita, joita voit noudattaa saavuttaaksesi tavoitteesi. Olemme koonneet materiaalilistan yhdessä oppaidemme kanssa, joten on erittäin helppoa aloittaa kauniiden ja eloisien EVA Foam -hahmojen tekeminen.  

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.