Erikoismaalit ja erikoistehostemaalit

Tutustu laajaan erikoismaalien ja tehostemaalien valikoimaamme. Saatavana on kaikkea taiteeseen ja luovaan designiin tarvittavaa aina krakleerauslakasta, reliefimaalista ja rakennemaalista liitutaulumaaliin ja mosaiikkihiutaleisiin.

Erikoismaalit ja erikoistehostemaalit
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Erikoismaalit, joissa on tehosteita, kaikkiin jännittäviin projekteihin

Kun suunnittelet luovaa projektia, se on usein maalattava. Ehkä sinulla on jo varastossa hyviä akryyli- ja öljymaaleja tai ehkä vesivärejä. Tällaiset maalit voivat kestää pitkään, mutta akryylimaalilla ei ole mitään vaikutusta kaikkiin projekteihin.

Jos näin käy, valitse erikoismaali tai -maali, joka antaa hienon vaikutelman, jotta saat projektisi näyttämään juuri siltä kuin haluat. Onneksi Creativ Companylla on laaja valikoima erikoismaaleja, joissa on tehosteita. Kääri hihasi ja inspiroidu.

Jos maalista ei löydy tarpeeksi inspiraatiota, meillä on myös valtava inspiraatiokuvasto, joka on täynnä ideoita ja oppaita kaikenlaisiin jännittäviin projekteihin ja luoviin elementteihin. Kovaa on vain yhden projektin valinta kerrallaan.

Jos haluat maalata jotain erityistä, käytä erikoismaaliamme

Jos haluat maalata ulkokäyttöä varten jotain, kuten kukkaruukkuja tai betonihahmoja, sinun on hankittava ulkomaalimme. Meillä on laaja valikoima kauniita värejä, jotka odottavat kakun koristelua. Ulkomaali on kestävää ja kestää sadetta, loskaa ja aurinkoa kulumatta, repeämättä ja menettämättä väriä.

Ikkunan väri on myös yksi erikoismaaleistamme. Ikkunoiden värejä on saatavana useissa eri väreissä, sekä piirustusnokkapullossa että sivellinpullossa. Ikkunan väri kiinnittyy lasiin ja antaa kauneinta valoa, kun aurinko paistaa ikkunan läpi.

Voit maalata kauniita kuvia ikkunaväreillä piirtämällä muovipalan päälle. Esimerkiksi muovinen viilanpidike. Voit asettaa haluamasi kuvion muovin alle tai piirtää vapaalla kädellä. Anna maalin kuivua. Kun se on kuivunut kokonaan, irrota piirustus muovista ja ripusta se ikkunaan. Ikkunan värejä voi myös maalata suoraan ikkunaan.

Tehostemaalit antavat projekteillesi erikoistehosteita ja omaperäistä särmää.

Tehostemaali on maalia, joka antaa erittäin erityisen vaikutelman. Normaalisti maali muodostaa tasaisen pinnan, joka on maalattu kankaalla tai paperilla. 3D-tehostemaalillamme voit luoda taideteoksia, joissa maalia tulee ulos paperista tai maalauskankaasta.

3D-maalia on saatavana piirustussuuttimilla varustetuissa pulloissa, joten kun piirrät sillä, se on pinnalla pienenä korkeana viivana tasoittumisen sijaan. Näin voi luoda todella upeita tehosteita, jotka ovat aivan tavallisesta poikkeavat. 

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman liitutusseja. Liitumerkit näyttävät tavallisilta tusseilta, mutta ovat kaukana niistä. He kirjoittavat liituja, jotka voi pestä pois tyhjältä pinnalta, kun et enää halua katsoa niitä.

Liitutusseja on saatavana useissa kauniissa väreissä, ja ne toimivat tussin ja liituvärin sekoituksena. On hyvä piirtää liitutusseilla lasiin ja posliiniin, ja jos piirrät sileälle alustalle, voit vain pestä tussin pois kostealla liinalla. Huomaa, että jos piirrät valkotaululakalla tai muulla karkealla pinnalla, liitutussin poistaminen vaatii hieman enemmän työtä.

Crackle-lakka saa uuden ulkoasun näyttämään vanhalta

Retro ja vanha ovat trendikkäitä. Kaikki omistamamme ei kuitenkaan ole vanhaa tai retroa. Siksi onneksi ei tarvita paljoakaan, jotta se näyttäisi vanhalta, retrolta ja superkauniilta. Crile-lakallamme saat kaikki pinnat näyttämään vanhoilta ja haljenneilta. Maalaa haluamasi tuote kirkkaalla lakalla, ja kun se kuivuu, se halkeaa kauniisti.

Voit maalata myös Chalky Vintage Look -maalilla. Se saa uuden tuotteesi näyttämään todella vanhalta ja vintagelta oikealla tavalla. Lisäämällä hieman Inka Gold -sävyä saat hohtoa ja romantiikkaa, ja tuloksena on jotain todella kaunista.  

Kaato ja marmorointi – kaksi ihanaa uutta trendiä

Viimeisimmät kuumat trendit valelevat ja marmoroivat. Se voi näyttää vaikealta, mutta se ei ole lainkaan. Tarvitset vain oikeat materiaalit ja työkalut, ja saat loistavan tuloksen.

Kun kaadat ainetta, ota osa akryylimaaleista pois ja sekoita niihin kaatonestettä. Tämä neste tekee akryylimaalista nestemäisempää, joten se valuu helpommin kankaalle. Sekoita värit ja nesteet yksitellen ja kaada ne sitten varovasti mukista kerroksiksi ja lopuksi kankaalle. Silikoniöljyllä voit myös luoda kauniita solukuvioita maalaukseen. Muista suojata lattia, huonekalut ja vaatteet ennen valamisen aloittamista.

Jos haluat marmoroida enemmän, voimme auttaa myös tässä. Osta projektiisi sopiva marmorointivärisetti. Tarvitset vain ammeen, joka on niin syvä, että tuote upotetaan kokonaan veteen. Tiputa marmorointiväri veteen ja tee siihen puikolla kauniita raitoja. Älä sekoita värejä liikaa. Kasta esine hitaasti ja varovasti kokonaan veteen ja poista se sitten varovasti. Nyt sen on vain kuivuttava, ja projekti on itse asiassa marmoroitu.

Jos kaipaat apua näihin aktiviteetteihin ja kaipaat lisätietoja tässä mainituista projekteista, tutustu suureen inspiraatiokuvastoomme, josta löydät oppaan näihin ja moniin muihin hauskoihin ja jännittäviin projekteihin. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.