Tekstiilit ja langat

Etsitkö materiaaleja perinteisiin käsitöihin? Täältä löydät kaikkea tekstiileistä lankoihin, kuten työvälineitä kirjontaan, kutomiseen ja virkkaamiseen sekä erityyppisiä lankoja. Valikoimistamme löydät jopa ompelukoneita. Tutustu myös kankaisiimme sekä suureen valikoimaamme valmiita tekstiilituotteita.

Tekstiilit ja langat
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Valtava valikoima tekstiilejä ja lankoja perinteisiin käsitöihin

Etsitkö tekstiilejä ja lankoja perinteisiin käsitöihin? Ompeluun, kutomiseen, virkkaamiseen, kirjontaan ja vastaaviin tekniikoihin löydät tarvikkeet täältä. Tutustu siis valtavaan tekstiili- ja lankavalikoimaamme, jonka hinnat ovat edulliset.

Luovuutta tekstiileillä ja langoilla

Rakastatko kankaita ja ompelua, sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimistamme löydät runsaasti erilaisia kankaita, joista osa Metreittäin myytävät tuotteet – kuten , Silkki , Puuvillakangas , , ja monet muut. Kuviollisista kankaista löydät sopivia kuoseja vauvoille, lapsille, miehille, naisille tai kotiin sekä tietenkin ompelutarvikkeita.

Tekstiileistä löydät myös valikoiman Kangas- ja nahkapaikat . Kauniita ja värikkäitä Tilkkukangas voi hyödyntää monenlaisissa askarteluprojekteissa – kuten kangasdecoupagessa lasille, puulle ja pahville sekä erilaisissa pienissä ompelutöissä.

Jos et välitä ompelusta, meiltä löydät valtavasti myös erilaisia Käyttövalmiit tuotteet , jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi Kangaskoristeet . Täältä löydät T-paidat , Lippalakit ja hatut , Laukut, toalettipussit ja käsilaukut , Huivit, solmiot ja avaintelineet jne.

Lankoja kaikille lankoja rakastaville

Langat ovat todella suosittuja materiaaleja erilaisissa askarteluprojekteissa ja tietenkin perinteisissä käsitöissä kuten neulomisessa, virkkaamisessa ja kirjonnassa. Jos olet aikeissa hankkia lankoja, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua kategoriaamme Lanka. Sieltä löydät valtavasti erilaisia lankoja edulliseen hintaan – kuten esimerkiksi Puuvillalanka , Sukkalanka , Villalanka ja Tekstiililanka ja lankanyöri .

Ja tietenkin neulepuikot, kirjontaneulat ja muut monet muut tarvikkeet langoille.

Tekstiilien ja lankojen lisäksi löydät meiltä myös paljon ideoita ja inspiraatiota mitä kaikkea niistä voi tehdä. Tarjoamme ideoita esim. perinteisiin käsitöihin kuten Virkkaus, ompelu ja neulonta .

Huopaa lapsille ja aikuisille

Huopa on kangasta, joka on valmistettu villasta tai muista kuiduista. Huopa on todella suosittua sekä lasten että aikuisten keskuudessa, sillä sitä voidaan käyttää moniin hauskoihin ja luoviin töihin – katso ideoitamme Huopa ja fleece .

Huopaa on saatavana runsaasti erilaista, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia. Meiltä löydät Kuvioitu huopa sekä Yksivärinen huopa – molempia on saatavana arkkeina ja rullissa. Meiltä löydät myös Huopakuviot , joilla voit koristella esim. kortteja ja paljon muuta.

Valikoimistamme löydät myös tekstiilejä ja lankoja moniin askarteluprojekteihin. Kannattaa tutustua myös alempiin tuotekategorioihin, tuotteita on paljon enemmän kuin olemme tässä lyhyesti esitelleet.

Ihania ja rentouttavia askarteluhetkiä tekstiilien ja lankojen parissa!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.