Paperiaskartelu

Luovuus paperista ja kartongista on erittäin suosittu aktiviteetti. Miksi? Koska sitä voi käyttää niin laajasti; leikkaamalla, origameissa eikä vähiten skräppäyksessä ja korttien teossa. Katso kaikki ideamme täältä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luovia ideoita kaikenikäisille

Paperi ja kortit ovat suhteellisen helppoja materiaaleja, ja voit itse päättää luovien projektien hankaluudesta. Siksi paperi ja kortit sopivat kaikenikäisille ja eritasoisille luoville taidoille.

Laajasta ideoiden luettelostamme löydät lapsille sopivia ideoita ja aikuisille suunnattuja ideoita. Paperiaskarteluvalikoimastamme löydät kaikentyyppisiä papereita ja kortteja eri paksuisina, -pituisina ja -kuvioisina sekä eri väreinä.

Muista, että saat ilmaisen toimituksen yli XX euron ostoksille, joten kannattaa ostaa talouteesi suuri kortti- ja paperierä, joten sinulla on aina muutamia luovia projekteja. Kun olet jo täyttänyt ostoskorisi, muista ostaa myös tarroja, teippejä, liimoja ja muita askarteluvälineitä, joita voit käyttää luoviin projekteihin.

Tutki pikkuisen luovuutta

Pienten kannattaa osallistua luoviin projekteihin. Luovat aktiviteetit voivat auttaa lapsia ilmaisemaan tunteitaan – sekä isoja tunteita että pienempiä ja tarkempia tunteita. Lapsia voi olla vaikea lukea aika ajoin (kuten aikuisia). Tässä kuvaan astuu kuitenkin luovuus. Voit todella hyötyä siitä, miten lapset kehittyvät värien, kuvioiden ja vastaavien avulla.

Kortti ja paperi sopivat hyvin pikkulasten askarteluun. Ensinnäkin se on halpa materiaali, joten sillä ei ole väliä, rikkoutuuko se projektin aikana. Lisäksi valittavana on paljon erilaisia kortteja ja papereita. Lapset voivat tehdä omia leluja tai koristeita omaan huoneeseensa.

Jos etsit luovia projekteja perheen pienimmille, tutustu ideoihimme, jotka sisältävät ideoita tarran leikkaamiseen . Rohkaise lastasi osallistumaan luoviin projekteihin, jotka lopulta tarjoavat monille hyville taidoille kasvualustan koko elämänsä ajan.

Anna luovuuden kukkia paperikukkaseteillä.

Juuri nyt on suuri trendi käyttää kuivakukkia ja paperikukkasettejä. Kukat voivat näyttää uskomattoman aidoilta, jos niihin tehdyt työt ovat todella keskittyneitä. Kukat eivät ole vain kauniita, vaan myös paljon pidempiä kuin tuoreet kukat. Ideoistamme löydät paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla saat kotisi sisustukseen erityisen ilmeen. Paperisettejä voi laittaa maljakkoon tai kiinnittää kranssin ympärille ja käyttää pöytäkoristeina. Paperista valmistetut kukkasetit ovat myös täydellinen lahja emännälle.

Paperisettejä kannattaa säilyttää pimeässä ja kosteassa tilassa, kuten kylpyhuoneessa ja makuuhuoneessa, jossa ei ole luonnonvaloa. Paperikukkaseteillä voi hoitaa kaikenlaisia ympäristöjä, mikä on suuri etu.

Valikoimassamme on useita kauniita sabluunoja, joista saat inspiraatiota uskomattoman kauniiden paperikukkasettien tekemiseen. Kukat voidaan tehdä esimerkiksi kreppipaperista ja silkkipaperista, mikä antaa niille uskomattoman kauniin ja luonnollisen ilmeen. Paperisetit vaativat hieman enemmän teknistä nerokkuutta, sillä ne on valmistettu suhteellisen herkistä materiaaleista. Onneksi vaiheittaiset oppaamme ja videomme antavat sinulle hyviä tietoja ja helpottavat prosessia – myös aloittelijoille.

Pidä muistosi tallessa

Nykyään useimmat meistä pitävät kaikki kuvat älypuhelimessa tai tietokoneella. Valokuva-albumeissa ja leikekirjoissa on kuitenkin vielä jotain todella mukavaa. Tälle sivulle olemme koonneet kaikki hyvät ideamme siitä, miten voit luoda seuraavan muistokirjan – joko itsellesi tai rakkaallesi. Täydellinen lahjaidea joulu- tai syntymäpäivälahjaksi.

Leikekirjaukseen ei ole olemassa kiinteitä sääntöjä. Kaikki on sallittua, ja voit yhdistellä värejä, materiaaleja ja kuvioita vapaasti haluamallasi tavalla. Leikekirja on hyvin henkilökohtainen, ja kirjan ulkonäön tulisi myös heijastaa sitä.

Oletko menossa pitkälle? Kokoa sitten oma leikekirjasi, jossa on upeita valokuvia, matkamuistoja, konserttilippuja ja paljon muuta. Leikekirja voidaan tehdä myös häiden, pyöreän syntymäpäivän tai yleisen elämän jälkeen. Tutustu upeisiin ideoihimme täällä.

Leikekirja on myös uskomattoman suloinen ja huomaavainen lahja, jonka voi antaa läheiselle perheenjäsenelle tai ystävälle. Liitä mukaan muistot, hyvät valokuvat ja yksityiset vitsit, jotka molemmat jakavat. Se on lahja, joka tuo uskomatonta iloa. Leikekirja on mukava paikka pitää kotona – ja on aina jännittävää nähdä ja lukea se uudelleen vuosi toisensa jälkeen.

Tee koristeita ja kortteja kaikkiin tilanteisiin

Yhä useammat festivaalit ja juhlapyhät ovat nyt alkaneet. Meillä on perinteisiä isoja tapahtumia, kuten pääsiäistä, laskiaista, joulua ja uutta vuotta. Ajan myötä Tanskaan on kuitenkin tullut lisää juhlapyhiä, kuten ystävänpäivä ja halloween. Näillä festareilla voit sisustaa kotisi lähes ympäri vuoden. Tämä antaa meille luonnollisesti syyn uppoutua luoviin projekteihin ja luoda paljon kauniita koristeita koko kodin sisustamiseen. Olemme koonneet ideoihimme joulukoristeita, pääsiäiskoristeita ja paljon muuta.

Kotitekoisissa koristeissa on jotain aivan erityistä. Saat kokemusta kauniiden tuotteiden luomisesta, joihin voit uppoutua – ja samalla voit sisustaa koko talon.

Idealuettelossamme on myös laaja valikoima tee-se-itse-kortteja,joita voi käyttää muun muassa jouluna ja syntymäpäivänä. Tässä voit suunnitella oman syntymäpäiväkorttisi. Valitse vastaanottajan lempivärit, kuva-aiheet ja vastaavat ja luo ainutlaatuinen kortti. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.