Koristeltavat hahmot, munat ja eläimet

Täältä löydät hurjan paljon upeita eläimiä ja hahmoja, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Kaikkia näitä tuotteita voi koristella tai maalata. Ne sopivat myös hyvin lasten leikkeihin.

Koristeltavat hahmot, munat ja eläimet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen

Tähän kategoriaan on koottu erilaisia hahmoja ja koriste-esineitä. Voit napsauttaa alikategorioiden eri rivejä, jolloin haku on helpommin hallittavissa. Löydät meiltä niin ison sydämen kuin sievän lumihiutaleenkin joulukoristeisiin.

Tutustu laajaan valikoimaan ja inspiroidu uusista luovista ideoista.

Koristepääsiäismunat

Valikoimassamme on laaja valikoima eri materiaaleista valmistettuja kananmunia, kuten puuta, kirkasta muovia ja polystyreeniä. Nämä munat ovat mainio valinta pääsiäiskoristeiden tekoon. Osta erivärisiä maaleja munanmunien koristeluun. Maalaa esimerkiksi kananmuniin pieniä kuvioita, kuten raitoja, ympyröitä tai söpöjä pääsiäispupuja. Voit ostaa eri materiaaleista valmistettuja ja erikuvioisia kananmunia, jotta voit yhdistellä niitä.

Tee pääsiäisperinteestä kotoisa, sillä koko perhe istuu ja maalaa pääsiäismunia. Munamaalaus sopii kaikenikäisille, ja voit itse päättää, kuinka vaikeita luomuksesi ovat. Voit helposti viettää koko iltapäivän maalauksen, ja sen jälkeen voit koristella kotisi mieleiseksesi. 

Munia voi käyttää ikkunoiden ja varpujen koristeluun tai hauskoihin ja viihtyisiin metsästysleikkeihin puutarhassa perheen pienimmille (aikuiset ovat tietysti aina tervetulleita mukaan). Kun ne ovat löytäneet kaikki puutarhan kauniit munat, ne palkitaan syötävällä munalla. Mukava tapahtuma, josta voi nopeasti tulla yleinen perinne pääsiäisenä.

Joulukuussa joulun muodot, lumiukot ja tähdet

Voit ostaa uskomattoman paljon joulukoristeita eri supermarketeista ja sisustusmyymälöistä. Eikö olisikin mukavampaa tehdä ikiomia joulukoristeita kotiisi? Mallistostamme löydät kaiken tarvittavan viihtyisän keijumaailman luomiseen. Näihin kuuluvat tontut, lumiukot, enkelit, porot ja tietysti joulukuuset.

Sen lisäksi, että kyseessä on uskomattoman viihtyisä projekti, se tarjoaa myös omia ainutlaatuisia ja persoonallisia joulukoristeita. Tämä ei ole joulukoriste, jota löytyy jonkun toisen kodista. Voit koristella joulukoristeet , helmillä ja kimalteella – aivan kuten haluat. Kuka sanoi, että joulukuusen on oltava vihreä – vai tonttuhatun pitäisi olla punainen? Leikittele sävyillä ja väreillä luodaksesi ainutlaatuisia joulukoristeita, jotka erottuvat joukosta.

Valikoimaan kuuluu myös useita joulupalloja, joita voit maalata haluamillasi väreillä. Näin voit myös tehdä omia joulupalloja esim. tyttöystävällesi tai isoäidillesi. Voit myös lisätä söpön joulutervehdyksen, vuoden tai maalata siihen sievän pikkujoulumuodon. Tämä on epäilemättä mukava pieni joulukuun lahja, joka saa vastaanottajan innostumaan.

Eläimiä ja hyönteisiä leikkeihin

Leikkimisen ja oppimisen kautta lapset oppivat ymmärtämään paremmin maailmaamme, ihmisiä ja varsinkin eläimiä. Tee oppimisesta hauskaa leikin ja luovuuden avulla. Valikoimassamme on paljon erilaisia eläinaiheisia hahmoja, kuten nisäkkäitä, lintuja ja ötököitä.

Meillä on tavallisia lemmikkejä, kuten koiria, kissoja ja kaneja, sekä eksoottisia eläimiä, kuten elefantteja, leijonia ja virtahepoja. Hahmoja on saatavana eri materiaaleista, kuten puusta, papier-mâché-materiaalista ja keramiikasta valmistettuina.

Järjestä kodikas päivä, jolloin perheen tai naapuruston lapset voivat kerätä ja koristella eläimiä ja hyönteisiä. Anna niiden maalata, leikata ja kiinnittää haluamallaan tavalla. Sen jälkeen lapset voivat käyttää hahmoja tuntikausia tai koristeina huoneissaan.

Kun lapset saavat leikkiä eläimillä, he oppivat tuntemaan koko eläinkunnan paremmin. Se on oiva tapa tutustua eläimiin eri puolilta maailmaa. Kun lapset leikkivät eläinhahmojen kanssa ja koristelevat niitä, heille voi opettaa kaikkea eläimistä, kuten missä ne asuvat ja mitä ne syövät. Näin pienokainen näkee paremmin maailman suurimpaan ja uskomattomaan eläinkuntaan.

Tee oma nukketeatterisi

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia koristehahmoja, joita voit koristella mielesi mukaan. Näin voit luoda ainutlaatuisen ja persoonallisen nukketeatterin. Voit kiinnittää esineitä ja koristella hahmoja haluamallasi tavalla. Jos sinulla on vanhaa kangasjätettä, voit luoda sen avulla asuja jokaiselle hahmolle. Voit tehdä erilaisia asuja, jotta hahmoja voi käyttää myös naamiaisnukkeina.

Voit tehdä oman nukketeatterin suhteellisen edullisesti – mieluiten yhdessä lasten kanssa, jolloin siitä tulee koko perheen luova hanke. Nukketeatteriin tarvitaan seuraavat tarvikkeet:

Löydät kaiken tämän tietysti laajasta valikoimastamme. Voit luoda nukkekotisi haluamallasi tavalla. Lisää inspiraatiota saat tutustumalla kattavaan ideoiden  valikoimaamme.

Anna tee se itse -pakkaukset lahjaksi

Itse tehdyt lahjat ovat aina ilo saada. Haluaisitko antaa ystävälle, lapselle tai isoäidille askartelupakkauksen?

Valikoimastamme löydät tee-se-itse-sarjoja, joissa kaikki on tehty helpoksi – olemme koonneet kaiken yhteen pakkaukseen, josta voit tehdä esimerkiksi söpöjä pääsiäismunia tai joulukuun enkelejä. Sinun ei siis tarvitse kävellä ympäriinsä etsimässä eri materiaaleja monista eri myymälöistä. Täydellinen lahja luovalle sielulle, joka rakastaa uusien haasteiden kohtaamista. Anna rakkaallesi tee se itse -pakkaus ja yllätä hänet erityisellä lahjalla.

Itsensä upottaminen luovuuteen voi luoda paljon rauhaa ja ajattelua jokapäiväiseen elämään. Se voi toimia täydellisenä taukona kiireisestä päivästä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.