Kalenterit, muistikirjat ja värityskirjat

Kalenterit, muistilehtiöt ja taidekirjat sopivat täydellisesti luovaan taukoon digitaalisesta maailmasta. Kirjaa tapaamiset ja menot ylös kalenteriin, päiväkirjaan ja muistioon tai käytä muistilehtiöitä muistiinpanojen ja luonnosten tekemiseen. Taidekirjat ovat ihanteellinen tapa rentoutua muutoin stressaavassa ajassa.

Kalenterit, muistikirjat ja värityskirjat
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luovuutta ja järjestystä kalentereilla, muistikirjoilla ja värityskirjoilla

Jos pidät rakennesuunnittelusta, organisoinnista, piirtämisestä, maalaamisesta, päiväkirjan pitämisestä tai luotikirjojen tekemisestä, näiden kategorioiden tuotteet ovat todennäköisesti ihmemaa. Verkkokaupassamme on lähes mitä tahansa, mitä voit kuvitella pysyvän paikallaan.

Monet tuotteista ovat valmiita käyttöön, kuten kalenterit ja värityskirjat. Löydät kuitenkin myös asioita, jotka vaativat sinua mukauttamaan niitä. Kun tutustut kaikkiin tuotteisiimme, huomaat pian, että meillä on pehmeitä värejä ja värikkäämpiä paperituotteita.

Siksi löydät tuotteita, jotka sopivat käytettäväksi toimistossa, niin kaupunkitoimistossa kuin kotonakin, ja voit myös löytää tuotteita, jotka sopivat täydellisesti luoviin harrastuksiin.

Selaa kaikkia tämän sivun tuotteita tai valitse alakategoria

Paperituotteet ovat olennainen osa tuotevalikoimaamme, minkä vuoksi nämä kalenterit, muistikirjat, värityskirjat jne. kuuluvat tähän kategoriaan. on erittäin laaja. Jos haluat nähdä kaiken, mitä tarjoamme tässä pääkategoriassa, voit tutustua kaikkiin tuotteisiin. Jos tiedät, mitä etsit etukäteen, voit napsauttaa sen sijaan jotakin aliluokkaa.

Tämän sivun alaluokat ovat:

  • Päiväkirjat, suunnittelijat ja tarvikkeet
  • Kalenterit ja joulukalenterit
  • Värityskirjat
  • Muistikirjat

Eri alakategorioissa olevien tuotteiden määrä vaihtelee, mutta määrästä riippumatta olemme päättäneet jakaa tuotteet niin, että löydät etsimäsi helpommin. Kun ryhmittelemme tuotteet puolestasi, säästät aikaa. Voit käyttää sitä hauskanpitoon esimerkiksi uuden kalenterin, joulukalenterin, muistikirjan, suunnitteluvihkon, värityskirjan tai muistikirjan parissa.

Tutustu tarkemmin jännittäviin kalentereihimme

Kalenterit ja joulukalenterit -kategoriassa on tavallisia kalentereita, jotka seuraavat vuotta tammikuusta joulukuuhun. Kalenterituotteisiin kuuluvat myös perhesuunnittelu- ja ikuisuuskalenterit.

Tähän kategoriaan kuuluu myös joulukalenterit, jotka ovat erityisen hyödyllisiä ennen joulua. Monet tämän kalenterikategorian tuotteista ovat kalentereita, jotka sinä tai lapsi voitte itse laatia. Joissakin joulukalenteripakkauksissa on useita osia, sillä edessä on todennäköisesti väritettävä kuva, ja 24 luukkua vastaavilla neliöillä voit tehdä pienen piirustuksen.

Saatat myös olla niin onnekas, että löydät joulukalenterit, joiden etupuoli on tyhjä. Sen jälkeen sinä tai lapsi voitte luoda ison ja kauniin kuvan.

Muistikirjat moniin eri tarkoituksiin

Muistikirjaa voidaan käyttää muistiinpanojen tekemiseen. Kuten nimi kertoo. Kirjojen lisäksi kirjoja voi käyttää myös piirtämiseen (erityisesti jos niissä ei ole viivoja) tai runojen, sanoitusten ja lyhyiden tarinoiden kirjoittamiseen. Muistikirjaa voi käyttää myös vuosikirjana tai päiväkirjana, joten siinä voi yhdistellä monia eri asioita.

Muistikirjakategoriassa on yleisiä A5-kokoisia muistikirjoja, joissa on vuoratut sivut, sekä pöytäkirjoja, luonnoslehtiöitä, leikekirjoja, harjoituskirjoja, inspiraatiokansioita, asiakirjakirjoja ja kierrelehtiöitä.

Klassisen A5-kokoisen, puolikkaan A4-kokoisen vihkon lisäksi löydät myös muun muotoisia muistikirjoja. Se sisältää neliön kokoisena 14 x 14 cm ja A6-kokoisena.

Käytä luovuuttasi värityskirjojen avulla

Monet tämän pääkategorian muistikirjoista perustuvat johonkin, mitä sinun pitää saavuttaa, tai johonkin, mitä sinun pitää muistaa tehdä. Siksi he keskittyvät kotitöihin ja käytännöllisyyteen ja auttavat sinua muistamaan asiat. Mutta jotta sinulla olisi hyvä muisti, sinun on saatava riittävästi unta. Ja nukahtaminen on helpompaa, kun olet rentoutunut.

Voit vähentää stressiä hidastamalla vauhtiasi hieman. Yksi todella hyvä tapa tehdä tämä on uppoutua maalaukseen. Siksi myymme myös värityskirjoja. Värityskirjoja ei ole tarkoitettu lapsille. Jos haluat lisää aikuiskuvia, voit aloittaa kokeilemalla Mandala- ja mindfulness-värityskirjoja.

Esimerkkejä siitä, mitä voit tehdä itse

Voit tietysti aina räätälöidä kaikki meiltä ostamasi tuotteet, mutta jotkin tuotteet ovat ilmeisempiä personoida kuin toiset.

Huomaa kuitenkin, että jos alat käyttää tuotetta, et voi vaihtaa sitä ja saat rahasi takaisin. Tämä pitää paikkansa erityisesti, jos tuotteeseen on tehty muutoksia. Vaikka muutokset voivat olla kauniita ja tehdä tuotteesta täysin ainutlaatuisen, sillä ei ole juurikaan jälleenmyyntiarvoa meille.

Kalenterit ovat valmiita käyttöön ja odottavat vain, että aloitat niiden käytön. Mutta muut asiat, kuten muistikirjat ja päiväkirjat, ovat helposti muokattavissa maalaamalla kansi ja lisäämällä sivuille tarroja ja muita koristeita.

Luettelolehti on hyvä esimerkki siitä, mitä voit tehdä itse. Myymme sekä suojakuoria että levyjä, jotka sopivat täydellisesti tiettyihin kansiokokoihin. Voit myös ostaa kauniita post-it- lappuja ja hakemistonjakajia, joiden avulla voit muokata muistikirjaasi vieläkin enemmän.

Lisää inspiraatiota saat idealuettelostamme.

Luova yritys jakaa intohimosi paperituotteisiin

Olemme myös nörttejä kalentereiden, muistikirjojen, tarrakirjojen, värityskirjojen, kirjalehtiöiden ja vastaavien suhteen. Myymme monia muita paperituotteita, joita löytyy muista verkkokaupan kategorioista, mutta tällä sivulla olemme keskittyneet tiettyihin tuotteisiin.

Kun hallitset sekä työelämääsi että yksityiselämääsi, voit tasapainottaa työtehtäviäsi ja antaa aikaa luoville harrastuksille. Toivomme voivamme auttaa sinua tässä tuotteillamme. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, ota meihin yhteyttä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.