Kangasvärit ja -koristeet

Laaja valikoima kaikkea, mitä tarvitset vaatteiden, kankaiden ja tekstiilien värjäykseen ja koristeluun. Tekstiili- ja batiikkivärejä, tekstiili- ja silkkimaaleja sekä rauta-, siirtopaperi- ja tekstiilitusseja on saatavana tekstiilien koristeluun.

Kangasvärit ja -koristeet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Koristele kankaita ja saa upeita tuloksia tekstiiliväreillä.

Jos katsot ympärillesi, huomaat, että ympärilläsi on tekstiilejä. Keittiössä on paljon astioita, keittiöpyyhkeitä ja patalappuja, kun taas verhoja, vuodevaatteita, tyynyjä ja paljon muuta löytyy monista muista kodin huoneista. Tietysti on olemassa kaikki kankaat, jotka puet jalkaasi ja vartaloosi joka päivä arkiasuna.

Yhteistä niille on, että ne voidaan sisustaa kauniilla tekstiiliväreillämme. Tekstiilivärit tarjoavat paljon mahdollisuuksia luovalle sielulle, koska siellä ei ole kangasta, jota voisi koristella kauniilla väreillä. Siksi tekstiilikoristelu on hauska harrastus kaikille luoville sormille, jotka haluavat tehdä asioita itse ja luoda kauniita, persoonallisia tuotteita kotiin ja vartalolle.

Voit esimerkiksi koristella T-paitasi tekstiilivärillä ja luoda uniikin lookin. Voit myös ostaa yksivärisiä T-paitoja ja luoda niistä taideteoksia, joihin voit hypätä, kun haluat tehdä asusta persoonallisemman.

Tekstiilikoristeet voivat peittää monia eri asioita, kuten tekstiilimaalin, tekstiilitussin tai batiikkivärin. Myös ekstiilikoristeiden tekeminen on hauskaa, sillä lapset voivat maalata ja piirtää omia T-paitojaan tai tehdä keittiön tylsistä keittiöpyyhkeistä kauniita kuvioilla ja väreillä.

Tekstiilikoristelu tarjoaa monia mahdollisuuksia luovalle sielulle. Tällä sivulla on laaja valikoima erilaisia tekstiilivärejä, joiden avulla voit aloittaa hauskan projektin, joka antaa värittömille tekstiileille hieman enemmän eloa tai tekee vaatekaapistasi vähän persoonallisemman.

Voit selata laajaa valikoimaa selaamalla eri kategorioita, jolloin löydät täsmälleen tarvitsemasi tekstiilivärin tai -koristeiden tyypin.

Monia vaihtoehtoja batiikkiväreillä

Batik-väri on erilainen tapa värjätä tekstiilejä kuin tekstiilimaalit ja -tussit. Batik-väriä voidaan käyttää puuvillatekstiilien värjäämiseen värikylvyssä lisäämällä vain vettä, ruokasuolaa ja kiinnityssuolaa. Sen jälkeen sinulle jää kaunis uusi T-paita, joka kestää pesukoneen haalistumatta. Batik-värejä voidaan käyttää myös tekstiilien värjäämiseen pesukoneessa.

Batik-värit tarjoavat myös runsaasti mahdollisuuksia luovaan käyttöön. Jos haluat luoda koko t-paidalle muun kuin yhtenäisen värin, voit käyttää erilaisia batiikkitekniikoita.

Batik-värin avulla voit luoda kauniita efektejä kankaaseen, jossa osassa on enemmän väriä kuin toisissa. Voit tehdä tämän laittamalla t-paidan pesukoneeseen batiikkivärjäyksellä, mutta rullaamalla sen ensin narulla, solmimalla kuminauhat tai laittamalla klipsit sen eri osien ympärille.

Näin saat kauniin sävyn, jossa värit jakautuvat epätasaisesti, ja voit käyttää batiikkivärejä luovasti. batiikkivärjäyksellä voit luoda omat ainutlaatuiset mallisi T-paidoista ja käsilaukuista. Se on täydellinen aktiviteetti niille, jotka pitävät tyylikkäistä ja persoonallisista vaatteista.

Muunlaiset tekstiilikoristeet

Jos ajattelet asiaa, huomaat, että sinulla on paljon mahdollisuuksia olla luova tekstiilikoristelun suhteen. Ensinnäkin voit koristella monenlaisia tekstiilejä, ja tämän sivun lukuisten eri tekstiilivärien avulla vaihtoehdot ovat lähes rajattomat.

Voit piirtää ja maalata keittiöpyyhkeille, T-paidoille ja paljon muulle tekstiilitusseilla ja tekstiilimaalilla tai koristella laukkuja, penaaleja jne. mukana söpöjä kangastarroja.

Jos haluat kauniit hahmot ja kuviot tekstiileihin, voit tutustua myös kätevään siirtopaperiin. Voit lisätä tulostimeen siirtopaperia, tulostaa kivan kuvion tai kauniin hahmon ja koristella sen eri tekstiiliväreillä. Kun olet maalannut mallin tai hahmon siirtopaperille, voit skannata luomuksesi vaatteeseen, joka saa nyt väriä kuviosta.

Silitysfoliota, tekstiililiituja ja paljon muuta voidaan käyttää lähes kaikkeen, mitä vaatteiden ja tekstiilien sisustamisessa tarvitaan. Voit myös käyttää erilaisia kangasvärejä luovissa projekteissasi, kun luot koristeita jne.

Inspiraatiota tekstiilien koristeluun

Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti, kun on kyse tekstiilikoristeista, väreistä ja muista väritekniikoista. Voit luoda aina jotain uutta ja jännittävää, kun haluat olla luova kauniilla väreillä ja tylsillä kankailla.

Voit myös tutustua idealuetteloomme, kun tarvitset hyviä ideoita tekstiilien koristeluun tai kun etsit uutta haastetta luovaan projektiin. Siellä on laaja valikoima erilaisia projekteja, joissa käytetään jotain tekstiiliväriä.

Löydät paljon jännittäviä tekniikoita, joiden avulla voit tehdä vaatteistasi ja muista tekstiileistä persoonallisia, kuten penaalit, sekä paljon hyviä ideoita tekstiilien koristeluun.

Idealuettelostamme löydät runsaasti vaihtoehtoja tekstiilien koristeluun. Löydät varmasti itsellesi sopivan projektin! Kaikkiin projekteihin sisältyy myös yksityiskohtaiset ohjeet ja menettelyt, ja saat aina projektin ostoslistan, jotta voit ostaa kaikki tarvittavat tuotteet yhdessä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.