Muotoilutyökalut

Muotoilutyökaluilla voidaan viitata moniin eri asioihin. Siksi valikoimamme kattaa erilaisia muotoilutyökaluja, joihin sisältyy esimerkiksi käytännöllisiä tuotteita, kuten kääntyvä jalusta, savityökaluja, muotoilutikkuja ja kaulimia. Lisäksi löydät meiltä leikkuumuotteja, joiden avulla on helppo tehdä hauskoja ja yksityiskohtaisia hahmoja.

Muotoilutyökalut
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Muotoiluvälineet kauniisiin tuloksiin

Jos muovailuvahojen tekeminen on hauskaa ja luovaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Jotta hauskoista ja luovista leikeistä tulisi entistä hauskempia, saatavilla on oltava oikeat varusteet. Kun puhumme laitteista, tarkoitamme tietenkin mallinnustyökaluja. Oikeilla välineillä muovailuvahasta tai savesta voi muovailla rajattomasti hauskoja ja luovia olentoja. Siksi on tärkeää, ettet hyppää työkalujen päälle. 

Muovailumassan kanssa voi käyttää monenlaisia työkaluja ja välineitä. Creativ Company on koonnut sinulle laajan valikoiman erilaisia työkaluja. Emme koskaan tingi työkalun laadusta, vaikka hinta olisikin matala. Odotamme näiden työkalujen olevan käytössä vuosikausia. 

Luo hauskoja hahmoja ja kuvioita oikeilla työkaluilla

Et ole koskaan liian vanha leikkimään savella. Useimmiten vain harvat pystyvät tutkimaan luovaa puoltaan, koska arki rasittuu käytännöllisillä askareilla tai hoidettavilla töillä. Jos siis olet varannut kalenterista pari tuntia aikaa perheellesi, kannattaa tutustua mallinnukseen. Monet lapset ja aikuiset käyttävät mallinnusta hengitystilana. Täällä on tilaa leikkiä ja luoda esineitä, jotka juuri menevät perille. 

Muovailumassaa käytettäessä pieniä yksityiskohtia voi olla vaikea hallita ilman työkaluja. Juuri tässä työkalu todella pääsee oikeuksiinsa. Veitsien ja muotoilutyökalujen avulla voit työstää savea aivan eri tavalla kuin jos käyttäisit vain käsiäsi.

Jos unelmoit hauskoista hahmoista tai kuvioista, sinun täytyy investoida hieman hyviin työkaluihin. Oikeilla välineillä voit tehdä kaikkea aina värikkäästä jäätelöstä kauniiseen linnaan muovailumassasta.

Muovailu on hauskaa puuhaa lapsille.

Lapset rakastavat mallin töitä. Se on sekä hauskaa että rentouttavaa, ja siinä on paljon mahdollisuuksia luovan puolesi esiintuomiseen ja mielikuvituksellisten hahmojen kokeilemiseen. Savi tarjoaa rajattomat mahdollisuudet työskentelyyn ja askarteluun. Vain mielikuvitus on rajana, kun lapset keksivät omia luomuksiaan.  

Mallinnuksessa hyvä puoli on, että oikeita ja vääriä sääntöjä tai puitteita ei ole. Siksi on mahdollista keksiä mielikuvituksellisia hahmoja. Tietenkin on myös mahdollista tehdä jo tuttuja hahmoja, kuten tähtiä, joulukuusia jne. 

Jos lapsesi eivät halua käyttää käsiään muovaamiseen, voit varustaa ne muotomuoteilla. Creativ Company on hankkinut laajan valikoiman Shape Cutter -leikkureita. Niiden avulla lapset voivat luoda joulukuusen, sydämen, kelloja, kukkia ja muita ihmisiä, joita he voivat maalata tai koristella jälkikäteen. Se on hauska ja miellyttävä puuha koko perheelle.

Löydä muotoilutyökalut, veitset ja savilenkkityökalut

Kun on kyse työkaluista tai laitteista yleisesti, on tärkeää, ettei koskaan hiihdetä, olipa kyse ruoanlaitosta, rakentamisesta tai mallinnuksesta. Mallinnuksessa tarvitaan useita työkaluja. Suosittelemme, että tutustut muotoilutyökaluihimme, veitsiimme ja savilenkkityökaluihimme, joiden avulla voit leikata, muokata ja kiillottaa hahmosi niin, että ne päätyvät täsmälleen niin kuin olet kuvitellut. 

Jos olet mukana laitteissa ja työkaluissa, tarjoamme sinulle myös erilaisia paketteja. Paketissa on kaikki tarvittava ja lisäksi hieman ekstraa. Pääsääntöisesti kokonaispaketin ostaminen on halvempaa kuin yksittäisten työkalujen ostaminen.

Kaikki mitä tarvitset mallinnustyökaluihin

Creativ Company on vuonna 2000 perustettu harrastekauppa, joka tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksen luovasta leikistä sekä lasten että aikuisten kehittyessä. Siksi emme tee kompromisseja tarvitsemiesi luovien työkalujen suhteen. 

Pyrimme myös olemaan ensisijainen harrastusmyymäläsi. Tämä edellyttää tietysti myös sitä, että pystymme täyttämään tarpeesi mallinnukseen tai muuhun harrastetoimintaan liittyvien työkalujen osalta. Olemme koonneet mielenkiintoisen valikoiman, jota voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, kuten mallinnukseen. Ostajamme ovat varmistaneet, että sinulla on useita vaihtoehtoja, mutta aina edulliseen hintaan.

Hauskoja ja kauniita esimerkkejä mallinnusprojekteista

Jos kaipaat inspiraatiota tai ideoita askarteluun, olemme laatineet sinulle muutamia luovia ehdotuksia. Löydät ne idealuettelostamme, jossa on paljon hyviä ja hauskoja ideoita sekä aikuisille että lapsille.  

Pääset ideoiden luetteloon suoraan verkkosivustolta napsauttamalla valikon kohtaa "Luovat ideat". Siellä voit napsauttaa kohtaa "Creative ideas for children" (Luovat ideat lapsille), jossa voit valita vaihtoehdon "Mallit ja muotit lapsille". 

Voit myös kirjoittaa mallinnuksen verkkosivun hakukenttään, niin saat ehdotuksia savesta muovattavaksi. Useimmat luovat ratkaisumme edellyttävät, että käytössäsi on oikeat työkalut, jotka tekevät työstä helpompaa ja hauskempaa. Onneksi voit varustautua verkkokaupassa tai käydä Holstebron fyysisessä harrastemyymälässä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.