Kivenmaalausta

Katso kaikki kivenmaalausideat ja löydä parhaat kynät, joita voit käyttää kivenmaalaukseen.

Kivenmaalausta
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Inspiroidu luovista ideoistamme

Parhaat kynät kivenmaalaukseen

Plus Color -tussit

Tarvitsetko kynää kivenmaalaukseen? Plus Color -tussi on varma valinta. Plus Color -tusseissa on vesipohjaista askartelumaalia, mikä tekee kuvioiden maalaamisesta helppoa. Löydät tusseista paljon eri sävyjä kivenmaalaukseen. Koska Plus Color -tusseissa on runsaasti pigmenttiä, voit maalata vaaleita sävyjä myös tummiin kiviin.

Posca -tussit

Posca-tussit tunnetaan ympäri maailman ja niillä on uskollisia käyttäjiä myös taiteilijoiden joukossa. Mikä tekee Posca-tusseista erityisiä on valonkestävä ja voimakas väripigmentti. Posca-tusseja voi käyttää hyvin monenlaisilla pinnoilla, myös kivenmaalauksessa.

Kivimaalaus

Miksi maalata paperille, kun voi maalata kiviin? Luonto on täynnä niitä, eivätkä ne maksa sinulle mitään. Niitä koristavat eri kokoiset ja muotoiset kivet eivät ole koskaan tylsiä. Jotkut kivet näyttävät samanlaisilta kuin tiedämme, kun taas toiset vaativat hieman maalia, tusseja ja koristeita. Kivien maalaaminen on mukavaa puuhaa, joka pitää koko perheen kiireisenä – olitpa sitten lapsi, nuori tai vanha. Tämä on erityisen hauskaa kesällä, kun koko perhe voi etsiä kiviä ihanasta kesäsäästä. Rantakierroksillasi on varmasti kauniita kiviä. Täytä siis taskusi, kiirehdi kotiin ja kokeile maalausta kiville!

Jos tarvitset materiaalia päästäksesi alkuun, olet tullut oikeaan paikkaan. Kivien maalaamiseen tarvitaan vain vähän työkaluja, ja mukanamme on kaikki työkalut, kuten lakka, tusseja kiville ja kivimaalille. Jos haluat lisätietoja tuotteista, jatka lukemista.

Kivimaali

Kivien maalaaminen on yksi helpoimmista puuhista. Mutta mitä kivien maalauksessa todella pitää muistaa? Olemme koonneet tärkeimmät vinkit tähän:

 • Pese lika pois

Kivien maalaaminen on helpompaa, kun niissä ei ole hiekkaa eikä multaa. Siksi ne kannattaa pestä ensin. Voit pestä ne hanan alla, jotta pinta on täysin puhdas. Jos olet päättänyt viedä kivimaalin ja tussit ulos, voit pyyhkiä kivet kosteilla pyyhkeillä poistaaksesi pahimman lian.

 • Valitse laadukas kivimaali

Ennen kuin aloitat vastikään pestyjen kivien maalaamisen, valitse oikea kivimaali. Kivien päälle voi aina maalata askartelumaalillamme. Suosittelemme nopeasti kuivuvaa Plus Color Craft -maalia. Täältä löydät laadukkaita Plus Color -askartelumaaleja.

 • Valitse laadukas kivilakka

Kun lakatut kivet ovat kuivuneet kokonaan, voit vielä levittää niitä – kivilakkaa. Kivimaalimme varmistavat, että kauniit kiviluomuksesi kestävät ulkona säällä kuin säällä. Sade tai loska eivät voi huuhtoa maalia pois, kun ne on pintakäsitelty kivilakallamme. Täältä löydät korkealaatuisen lakan kiville.

Kivimerkintä

Voit maalata kiviä, piirtää kiviin ja kirjoittaa kiviin. Kivien koristeluun on monia tapoja, mutta ne kaikki vaativat erilaisia työkaluja. Jos haluat piirtää tai kirjoittaa kiviin, suosittelemme Posca-tusseja, sillä ne ovat paras merkki kiville. Maailmankuulut Posca-tussit ovat suosittuja monesta syystä. Ensinnäkin Uni Posca -tussit sopivat kaikille pinnoille. Ne sopivat erityisen hyvin sekä karkeille että sileille kivipinnoille. Toiseksi tussit peittävät erittäin hyvin, mikä on välttämätön ominaisuus kiveä maalattaessa.

Posca-tussien lisäksi meillä on myös muita tusseja kiville. Plus Color -tusseja on vaikea välttää, jos suunnittelet piirtämistä tai kirjoittamista kiville. Ne peittävät erinomaisesti ja kuivuvat nopeasti. Suosittelemme erittäin ohuita tussejamme, jos haluat piirtää kiviin kuvioita ja yksityiskohtia.

Tutustu laajaan kivitussivalikoimaamme ja löydä sekä Posca- että  Plus Color -tusseja. Jos etsit erikoistarjouksia Posca-tusseista, voit joskus löytää kivitussejamme erityisen edulliseen hintaan.

Kivilakka

Jos lakatut kivet lakataan, ne kestävät pidempään. Kivilakkamme on säänkestävää ja vettä hylkivää, joten kivesi kestävät sään kuin sään. Tämä tekee kivilakasta fiksun idean, jos aiot sijoittaa maalatut kivet ulos joko puutarhaan tai oven eteen.

Ideoita kivien maalaamiseen

Olet todennäköisesti ohittanut useita värikkäitä kiviä kävelyilläsi. Ne on usein maalattu näyttämään eläimiltä, kun taas toisinaan niihin on kirjoitettu suloisia viestejä. Näiden pienten aarteiden näkeminen maaseudulla voi tuoda iloa ohikulkijoille – aivan kuten sinäkin. Ehkäpä voisit ajatella, että haluaisit maalata kivet itse, mutta tarvitset vain inspiraatiota.

Onneksi ideamaailmamme on täynnä luovia kiviprojekteja, joita voit kokeilla. Kivien maalaamisen suosituimpia kuva-aiheita ovat esimerkiksi leppäkertut, kalat ja linnut. Voit esimerkiksi tehdä kilpikonnat maalatuista kivistä Plus Color -tusseilla ja Silk Clay®-massalla. Pehmeä ja vaahtomuovinen muovailumassa toimii liimana ja auttaa pitämään kivet yhdessä. HUOMAA! Silk Clay® -massasta tehtyjä kivihahmoja ei saa jättää ulos, sillä materiaali ei ole vedenpitävää.

Jos kaipaat lisäideoita maalattujen kivien käyttämiseen, tutustu seuraaviin vinkkeihin:

 • Maalaa kiviä ja käytä niitä pieninä tervetulotoivotuskyltteinä etuovesi vieressä
 • Maalaa kivillä ja tee oma tervehdys hautakivien viereen
 • Väritä kivet ja aseta ne puutarhaan
 • Maalaa kiviä ja leiki niillä ristinollaa.
 • Maalaa kiviä, jotta kasvimaalle muodostuu koristeellisia kylttejä.
 • Väritä kiviä luodaksesi hauskoja hahmoja lastenhuoneeseen, kuten peikkoja, tonttuja tai kissoja

Eikö piirustus ja maalaus riitä sinulle? Sitten voit mennä askeleen pidemmälle ja rakentaa hahmoja maalatuista kivistä. Maalaa ensin kivet ja rakenna sitten ihastuttavia kivipeikkoja – idea löytyy täältä.

Kysymyksiä kivikoristelusta

 • Mistä löydät maalattavat kivet?

On tärkeää löytää oikeat kivet. Onneksi luonnon kivivalikoima on laaja, ja voit kerätä niitä monessa eri muodossa ja koossa. Kun kävelet puutarhassa, metsässä tai rannalla, katso alaspäin ja katso, kuinka monta kiveä on juuri muuttumassa pieneksi taideteokseksi.

 • Millainen maali sopii parhaiten kiville?

Voit maalata kiviä maailman parhaalla Plus Color -maalilla. Se kuivuu nopeasti, peittää erittäin hyvin ja sen koostumusta on helppo käsitellä. Siksi Plus Color -maali on täydellinen valinta, kun haluat tehdä kauniita ja värikkäitä kivitöitä. Tutustu Plus Color -maalien laajaan valikoimaan täällä.

 • Missä voit kerätä kiviä?

Kiviä voi kerätä lähes mistä tahansa luonnosta. Tanska on niin onnekas, että sen ympärille kätkeytyy upeita kivirantoja, jotka on vuorattu kauniilla kivillä, joten ne ovat itsestään selvä paikka näyttää hyvältä. Täältä löydät helposti oikean muotoiset kivet, joiden sileä ja tasainen pinta sopii ihanteellisesti maalaamiseen.

 • Mitkä tussit sopivat parhaiten kivien maalaamiseen?

Kiviin ei voi piirtää tavallisilla tusseilla. Tarvitset erityisesti kiville tarkoitettuja tusseja, ja tässä Posca-tussit ovat parhaita. Posca-tussit ovat tunnetuimpia akryylitusseja, jotka toimivat täydellisesti esimerkiksi kivellä. Posca-tusseissa on voimakas väripigmentti, ja ne piirtävät selkeitä ja tarkkoja viivoja. Laajasta valikoimastamme löydät Uni Posca -tusseja erilaisina versioina, paksuuksina ja väreinä. Tutustu kivien Posca-tusseihin täällä.

 • Mitä lakkaa minun tulisi käyttää maalatuille kivilleni?

Valitse vettähylkivä ja säänkestävä lakka, jonka avulla valmiit koristeet voi laittaa turvallisesti ulos säästä riippumatta. Sade tai loska eivät pese kivimaalia pois, sillä lakka suojaa sitä kokonaan.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.