Toimistotarvikkeet

Toimistotyöskentely on joustavaa ja tehokasta, kun sinulla on hyvät tarvikkeet. Meiltä löydät runsaan valikoiman toimistoosi: kynät, kumit, viivottimet, nitojat, posti-it -laput, ruudutettu paperi, laminointilaite jne.

Toimistotarvikkeet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Saat yleiskuvan oikeista toimistotarvikkeista

Nykyään suurin osa tästä on digitaalista. Tähän tallennamme tärkeimmät asiakirjamme, pidämme ajan tasalla kalenteristamme ja laadimme ostoslistan. Toisinaan voi kuitenkin olla tarpeen pitää kokonaiskuva paperipalasta. Useat väitteet viittaavat siihen, että vahvistamme muistiamme kirjoittaessamme mieluummin käsin kuin tietokoneen näppäimistöllä.
 
Creativ Company tarjoaa kaikki toimistotarvikkeet kotitoimistoon, työpisteeseen tai harrastehuoneeseen. Voit napsauttaa alikategorioita, kuten viivaimia, tarrakoneita, kuulakärkikyniä, nitoja ja paljon muuta. Kaikki nämä toimistomateriaalit voivat auttaa jäsentämään työpaikan, josta ei puutu mitään.

Pidä kirjaa irrallisista papereista

Tulostamme usein tärkeimmät asiakirjamme, minkä vuoksi on tärkeää, että pidämme silmällä näitä irtopapereita. Tällä sivulla on suuri valikoima erilaisia kansioita, joiden avulla voit varmistaa, että irtonaiset paperit eivät päädy kassin pohjalle.

Valikoimamme sisältää seuraavat tuotteet:

 • Art Portfolio -tiedostot. Raskaaseen käyttöön tarkoitettu, erikokoisia kansioita, joissa on usein kahva. Niitä käytetään usein työhön, jota on pidettävä esillä kokouksissa, keskusteluissa ja vastaavissa.

 • Elastiset viilat Saatavana eri väreissä, erittäin käytännöllinen koulutöihin. Osta eri värejä ja käytä niitä eri koululaisille.

 • Työkansiot Täällä irralliset paperit voi koota tukevasta pahvista valmistettuun A4-kokoiseen kansioon. Käytetään usein myös koulutöissä.

 • Muoviset esittelykansiot. Muovikansioiden etuosa on kirkas, joten näet sisällön nopeasti. Saatavana useita eri värejä.

Jos haluat pitää silmällä vain yhtä paperiarkkia, voit napsauttaa reikälävistimien ja nitojanvalikoimaamme , josta löydät myös taitettavat klipsit ja klipsit, joiden avulla voit helposti ja nopeasti seurata papereitasi.

Valikoimaan kuuluu myös laminaattoreita. Niiden avulla voit sinetöidä tärkeitä asiakirjoja tai kuvia muovilla. Tämä muodostaa suojaavan elementin, joka kestää vettä ja muita nesteitä. Tämä on erityisen hyvä idea, jos haluat ripustaa lappuja ulos. Laminointi on erinomainen myös silloin, kun haluat tulostaa reseptejä. Sotkuiset sormet voivat saada reseptit nopeasti, mutta laminointi on onneksi nopeaa pyyhkiä kostealla liinalla.

Kirjoitusvälineet kaikkiin tilanteisiin
Vaikka useimmilla meistä on älypuhelin mukana, on silti hyödyllistä pitää aina kuulakärkikynää tai lyijykynää laukussa. Valikoimassamme on luonnollisesti kaikkea kirjoitustarvikkeisiin liittyvää. Tutustu valikoimaamme alla:

 • Kuulakärkikynät. Meillä on paljon erilaisia kuulakärkikyniä eripaksuisina ja -värisinä.

 • Lyijykyniä Ei muuta esitystä. On kuitenkin hyvä huomata, että meillä on myös lapsiystävällisiä ja ergonomisia kyniä, jotka tekevät niistä täydellisen aloittelijan kynän.

 

 • Korostusvärit Voidaan käyttää sekä opiskeluun että työhön. Saatavana useita eri värejä.

 • Koristetussit Saatavana eri värejä ja joissakin on jopa kimallusta – sopii esimerkiksi syntymäpäiväkorttien ja paikkakorttien kirjoittamiseen.

 • Ja paljon muuta... Mukana on tietysti myös teroittimia ja muita tarvikkeita, joita voit käyttää juuri ostamissasi kirjoitusvälineissä.

Valikoimastamme löytyy myös paljon erilaisia kirjoitusvälineitä ja toimistotarvikkeita.

Vahvista organisaatiotasi etikettikoneella

Jos toimistossa on useita kansioita, oikean kansion löytämisestä voi tulla nopeasti haaste. Siksi on erittäin suositeltavaa investoida etikettikoneeseen. Tällaisella älykkäällä laitteella voit nopeasti lajitella kaikki tapauksesi – ja saada hyvän yleiskuvan.

Etikettikoneen ei tarvitse rajoittua toimistokäyttöön, vaan sitä voidaan käyttää myös keittiössä, lastenhuoneissa ja monissa muissa paikoissa.

 • Saat yleiskuvan mausteistasi. Etikettikone voi olla erittäin hyödyllinen keittiössä, jossa on todennäköisesti paljon purkkeja ja kattiloita. Jos jauho-, pasta-, riisi- ja maustepurkit on merkitty, löydät nopeasti etsimäsi. Kardemummaa ei siis enää laiteta vahingossa pataan.

 • Auta lapsiasi pääsemään alkuun. Lasten lelujen ja vaatteiden seuraaminen voi olla haastavaa – varsinkin kun lapset alkavat oppia siivoamaan vaatteitaan. Tarrat voivat auttaa lapsia pääsemään alkuun. Tarjolla on erilaisia laatikoita ja koreja eri vaatekategorioille, nallekarhuille, leluautoille ja monille muille.

Kun olet tuonut etikettikoneen talouteesi, sitä on vaikea enää tehdä ilman sitä. Yhtäkkiä kaikki tavarasi merkitään tarralla ja tavaroiden löytäminen on paljon nopeampaa – kaiken kaikkiaan merkintäkone helpottaa arkeasi huomattavasti ja vähentää stressiä.

Kaikki tarvittava penaaliin ja kotitoimistoon

Kuten ehkä jo huomasitkin, sivullamme on kaikki tarvittava penaaliin ja kotitoimistoon. Vaikka viivoitinta ei ehkä käytetä joka päivä, se on aina hyvä työkalu makaamiseen, sillä siitä voi nopeasti tulla erittäin hyödyllistä.

Oikeiden toimistotyökalujen käyttämättä jättäminen voi nopeasti turhautua ja viivästyttää huomattavasti työtäsi. Voit ostaa useita tuotteitamme suuria määriä. Nämä isot pakkaukset sisältävät paljon kuulakärkikyniä, kyniä ja vastaavia. Näin voit ostaa suuria määriä kotitoimistoon tai työpaikalle. Olet jo todennäköisesti kokenut tämän tilanteen: tapa, jolla voit hukata kuulakärkikynän taianomaisesti toisensa jälkeen. Siksi kannattaa pitää aina mukana ylimääräisiä kuulakärkikyniä ja -kyniä.

Kun olet jo ostamassa penaalia tai toimistoa, tutustu koko valikoimaamme. Tarvitsetko lisää post-it-lappuja tai paristoja ostoskoriisi ennen kuin napsautat ostosta? Muista, että toimitamme tuotteet muutamassa päivässä, jotta voit hyötyä nopeasti uusista toimistotarvikkeistasi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.