DIY-pakkaukset ja materiaalipakkaukset

CREATIVITY IN A BOX

Moments.

Created by you.

Anna Creativity in a Box -pakkauksen johdatella sinut luovuuden iloihin. Uppoudu luoviin puuhiin ja jaa myös merkityksellisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Valmistaudu rentoutumaan ja sukella luovuuden maailmaan – ja ota tauko kiireisestä arjesta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Askartelusettimme sopivat täydellisesti hauskoihin ja luoviin harrasteprojekteihin. Ne ovat yhtä käyttäjäystävällisiä kuin hauskojakin, koska ne sisältävät kaiken tarvittavan yhdessä paketissa. Erilaisia projekteja löytyy jokaiseen makuun ja taitotasoon. Kokeile virkkaus-, koru- ja makrameesettejämme – tai valitse trendikkäitä kirjailuja, kreppikukkia ja lasten piirustussettejä. Laaja valikoima luovia puuhia takaa tuntikausiksi hauskaa puuhaa sekä nuorille että vanhoille kokeneille askarteluharrastajille ja aloittelijoille – ja kaikille siltä väliltä. Valitse monista erilaisista miniaskarteluseteistämme, askarteluseteistämme, maxi askarteluseteistämme, aloittelijan askarteluseteistämme ja materiaaliseteitämme.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.