Keväällä luovuus puhkeaa kukkaan

Sano hyvästit talvelle ja tutustu uusiin keväisiin ideoihin ja materiaaleihin. Vietä ihania luovia hetkiä ja inspiroidu trendikkäistä kukka-aiheista. Tutustu myös pääsiäisideoihimme, joita voit askarrella yhdessä perheen kanssa. Täältä löydät ideoita erilaisiin pääsiäismuniin ja -koristeisiin, joita voit toteuttaa mm. ompelemalla, kirjomalla tai leikkaamalla kartongista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen on rakastettu juhla ja kevään kohokohta. Odotamme innolla pidempiä päiviä ja nautimme narsissien kirkkaista kukista ja mukavista perinteistä. Pääsiäinen on kuitenkin ennen kaikkea aikaa, jolloin kokoonnutaan yhteen etsimään pääsiäismunia, syömään pääsiäispäivällistä ja tekemään pääsiäiskoristeita. Jos etsit inspiraatiota, meillä on pääsiäiseksi paljon luovia aktiviteetteja, joista niin lapset kuin aikuisetkin voivat nauttia. Tämä koskee kaikkea pienistä paperinleikkausprojekteista mukaansatempaavampiin aktiviteetteihin maalin, kreppipaperin ja höyhenten kanssa. 

PÄÄSIÄISKORISTEET 

Kutsu kevät kotiisi omilla pääsiäiskoristeillasi. Perinteisesti pääsiäistiput koristellaan pörröisillä keltaisilla höyhenillä ja pääsiäismunat maalataan kirkkaita kevätvärejä. Toisin sanoen koti täytetään vuodenaikaan kuuluvilla koristeilla: pupuilla, tipuilla ja runsaalla määrällä munia. Ota siis taidetarvikkeet esiin ja tee pääsiäiskoristeita ikkunalaudalle, pöydälle ja puutarhasta kerättyihin oksiin. 

PÄÄSIÄISMUNAT

Pääsiäismuna on kevään klassikko, jonka avulla voit päästää luovuutesi valloilleen. Pääsiäismunista löytyy jokaiselle jotakin. Rakastamme suklaamunien syömistä, mutta rakastamme myös munien koristelua. Jos olet perinteisempi ja haluat puhaltaa omat kananmunasi, voit maalata suoraan munankuoreen. Voit myös tehdä pääsiäismunia pahvista ja paperista tai virkata pääsiäismunan langasta. Voit nauttia pääsiäistunnelmasta kaikkialla kodissasi, olipa tyylisi mikä tahansa. Jos askartelulaatikossasi on siveltimiä, voit koristella muoviset kananmunat yksinkertaisilla kevätkukilla, jotka perinteisesti kukkivat pääsiäisenä. Jos ikkunalautakin kaipaa kevätpäivitystä, voit leikata omia pääsiäismunia pahvista ja ripustaa ne roikkumaan. Huomaat pian olevasi melko luova pääsiäismunien suhteen!

PÄÄSIÄISTIPUT

Pääsiäinen ei ole mitään ilman pääsiäistipuja. Ne ovat yksi pääsiäisen tunnetuimmista koristeaiheista. Pääsiäistipuja on montaa eri muotoa ja kokoa ja niillä on monia ilmeitä – ja tietenkin runsaasti piipitystä! Pienet keltaiset pääsiäistiput ovat perheen pienimpien suosikkeja. Polystyreenimunien ja Silk Clay® -massan avulla lapset voivat helposti valmistaa omat suloiset pääsiäistipunsa. Sitä on helppo muovailla erilaisilla kuvioilla, sillä itsekovettuva massa on erittäin helppo työstää pienillä käsillä. Jos hienomotoriset taidot kaipaavat apua, voit tehdä helmistä pieniä tipuja helmialustalla.  

Tutustu jännittävään höyhen- ja untuvavalikoimaamme pääsiäistipuja varten – valikoimassamme on sekä luonnollisia että synteettisiä höyheniä.

PÄÄSIÄISPUPUT

Hyppää luovaan maailmaan ja tutustu yhteen suosituimmista pääsiäiseläimistä – pääsiäispupuun! Lapsena meille kerrottiin, että pääsiäispupu piilottaa pääsiäismunat ympäri puutarhaa. Voit yrittää kertoa tämän suloisen tarinan tekemällä pääsiäispupun kipsiharsosta ja polystyreenistä. Muista sen pitkät korvat, isot silmät ja suloinen nenä ja maalaa se sitten kauniilla väreillä. 

PÄÄSIÄISKUKAT

Kaipaatko uutta ideaa vanhojen pääsiäisklassikkojen lisäksi? Kokeile tehdä kreppipaperikukkia – keväinen projekti, jossa luovuutesi pääsee kukoistamaan! Vaihda kevään tuoreet kukat ikikukkiin. Niistä voi nauttia yhä uudelleen, ja ne ovat kaunis katseenvangitsija kevään monilla pääsiäispäivällisillä. Kokeile esimerkiksi tehdä ihastuttavia narsisseja kreppipaperista ja huomaat niiden näyttävän todella aidoilta.  Tutustu laajaan kreppipaperivalikoimaamme ja ihastu kauniisiin väreihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.