Nahkapaperi

Nahkaa muistuttava paperi on valmistettu selluloosasta ja lateksista. Nahkapaperia voi ommella, maalata, koristella sekä pestä. Täältä löydät nahkapaperista valmistettuja arkkeja, valmiita kuvioita sekä erilaisia tuotesettejä.

Nahkapaperi
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Käytä tekonahkapaperia kaikenlaisiin luoviin projekteihin

Tekonahkapaperi on luja materiaali, jota voidaan käyttää monenlaisissa harrasteprojekteissa. Myymme erivärisiä ja -kuvioisia keinonahkapapereita, joita voi ostaa rullina tai liuskoina – heti käyttövalmista. Myymme myös useita valmiita harrastepakkauksia, joiden avulla voit esimerkiksi tehdä omia joulukoristeita alusta alkaen. Nämä setit sopivat täydellisesti sinulle, joka haluat kokeilla tekonahkapaperia ensimmäistä kertaa.

Mutta mitä keinonahkapaperille voi tehdä? Olemme koonneet sinulle inspiraatiolistan, josta saat uusia ideoita vegaanisen nahan käyttöön:

  • Koristeet ja käytännölliset tarvikkeet - Voit silittää, liimata, värjätä, ommella ja maalata tekonahkapaperia, joten voit tehdä sillä monia erilaisia kodinkoristeita. Voit tehdä esimerkiksi koristeellisia leipäkoreja leivonnaisiin, pannunalustoja tai avainkoruja. Hieno tekonahkapaperi antaa hienon loppusilauksen, joten sitä voi käyttää myös pöytäkoristeiden ja muiden kodinsisustusten tekemiseen, esimerkiksi lämpökynttilänpidikkeen koristeena tai vetimenä kotitekoisissa patalapputelineissä. Monet tekevät vegaanisesta nahasta myös ruukkuja tai lampunvarjostimia.
  • Paikkakortit - Kattauksesta tulee entistä juhlavampi, kun teet itse nahkajäljitelmästä valmistettuja paikkakortteja. Voit koristella paikkakortit helposti tarvikkeilla, jotka löytyvät myös verkkosivuiltamme. Voit ommella, letittää tai leikata paikkakortteja, jotta ne näyttävät juuri siltä kuin haluat. Lisäksi voit käyttää vegaanista nahkaa lautasliinapidikkeenä, jossa on nimi, ja luoda uuden paikkakortin.
  • Leikkaamistarrat - tekonahkapaperin leikkaaminen ja käyttö on helppoa ja yksinkertaista, joten voit käyttää sitä itse tehtyjen koristeiden tekemiseen tai esimerkiksi lumihiutaleiden tai pääsiäismunien lataamiseen.
  • Sisusta jouluksi - tekonahkapaperivalikoimastamme löydät raidallisia papereita, joilla voit tehdä joulutähtiä tai letittää joulusydämiä. Voit kutoa ne yhdeksi väriksi tai yhdistää useita värejä. Lisäksi myymme valmiita settejä, joissa voit tehdä oman joulukuusen tai tötterön tekonahkapaperista. Se on täydellinen projekti sinulle, joka haluat luovan uppoutumisen kiireisenä työpäivänä. Yllätä rakkaasi kauniilla tekonahkaisilla korteissa. Koristele ne kimalteella, lumihiutaleilla tai muilla jouluaiheilla.

Yllätä perhe ja ystävät ainutlaatuisilla tekonahkapaperikutsuilla

Mikään ei ole yhtä iloista kuin hyvän ja vanhanaikaisen kutsun vastaanottaminen postilaatikon kautta. Jos tarvitset inspiraatiota kutsujen tekemiseen, jotta ne erottuvat joukosta, voit käyttää tekonahkapaperia. Tekonahkapaperimme on valmistettu vegaanisesta nahasta, joten voit lähettää sen tuttavallesi kirkkaalla omallatunnolla.

Mutta miten keinonahkapaperia voi käyttää käytännössä? Mahdollisuuksia on monia. Olitpa tekemässä kutsuja häihin, baptismiin tai syntymäpäiväjuhliin, voit tehdä kutsuistasi persoonallisia käyttämällä tekonahkaisia paperisia elementtejä. Voit esimerkiksi leikata tekonahkapaperia mallikuvion mukaan – lapsesi suosikkieläimen, tutin, kaksi eriväristä sydäntä, kirkkokellon jne. - mutta voit käyttää sitä myös kutsun reunassa tai rusetissa, joka voi viimeistellä kokonaisuuden. Tekonahkapaperiin voi myös polttaa nimen tai käyttää sitä koristeena kirjekuoressa. Vaihtoehtoja on paljon, ja verkkosivuiltamme löydät lisää inspiraatiota kutsujen koristeluun sopivista sisustustarvikkeista.

Vegaaninen nahka ympäristöä säästävämmin

Perinteisesti nahka on lehmännahasta valmistettu luonnonmateriaali. Kestävään kehitykseen keskittyen tarjolla on nyt vaihtoehtoja perinteiselle nahalle, nimittäin vegaaniselle nahalle. Kaikki verkkosivuillamme oleva keinonahkapaperi on myös vegaanista nahkaa ja nimensä mukaisesti 100 % vegaanista.

Vegaaninen nahka on materiaali, jolla on loputtomasti mahdollisuuksia. Siksi siitä on tullut erityisen suosittu harrastuksissa. Koska voit maalata, ommella, silittää, liimata ja värjätä vegaanista nahkaa, voit käyttää sitä lähes rajoituksetta kotona tee-se-itse-projekteissa. Tekonahkapaperia on helppo käsitellä, kuten korien tai koristeiden letittämisessä. Se on valmistettu kestävämmästä materiaalista. Siksi siinä yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet ainutlaatuiseksi tuotteeksi.

Vegaanista nahkaa voi käyttää myös kestävästi, joten sitä voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Tiedät varmaankin aivan liian hyvin ryppyisistä paperisista joulusydämistä, jotka otetaan pois säilytyslaatikosta joka vuosi marraskuussa. Kun käytät vegaanista nahkaa, voit heittää hyvästit rypytetyille koristeille, silittää nahkaa kevyesti ja nauttia siitä vuosikausia.

Inspiraatiota idealuetteloistamme

Creativ Company haluaa tarjota sinulle parhaat puitteet, joiden avulla voit uppoutua luovaan maailmaan. Siksi valmistamme vegaanisen nahan lisäksi paljon muitakin laadukkaita tuotteita. Tämän lisäksi julkaisemme säännöllisesti idealuetteloita, joista löydät runsaasti inspiraatiota tuleviin tee se itse -projekteihin. Meillä on useita kausiin ja juhlapyhiin perustuvia kuvastoja – ne kaikki ovat vapaasti saatavilla verkkosivustollamme.

Etsitkö tietynlaista tekonahkapaperia? Onko sinulla kysyttävää siitä, miten käytät sitä harrasteprojektissasi? Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme myös sinun pääsevän hyvään alkuun tee se itse -projekteissasi.

Muista, että Creativ Company tarjoaa aina helpon ja nopean toimituksen, jotta voit aloittaa seuraavan harrastusprojektisi hyvin. Tilaa nyt ja saat tekonahkapaperin kotiisi 3-5 arkipäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.