Luovat tekniikat - kuinka jokin tehdään?

Kuinka maalaat vesiväreillä? Kuinka neulotaan tai virkataan? Mitä on decoupage? Ei hätää - meiltä löyyy neuvot. Ohjeiden avulla pääset helposti ja turvallisesti alkuun. Tutustu ohjeisiin täällä ja voit aloittaa seuraavan luovan projekin - olet sitten aloittelija tai jo kokeneempi tekijä.

Tutustu erilaisiin luoviin tekniikoihin

Jos sinulla on tapana heittäytyä erilaisiin luoviin projekteihin sinun kannattaa ehdottomasti uppoutua meidän luovaan maailmaan niin pääset helposti alkuun. Meistä on hyötyä kun haluat ottaa haltuun jonkun uuden luovan taidon. Kuinka vesiväreillä itseasiassa maalataan tai kuinka joku tietty makrameensolmu tehdään? Meidän luovat tekniikkamme voivat antaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastauksen.

Jotkut luovat tekniikat opit helposti videoiden avulla, kun taas toisista meillä on tarjota vaiheohjeet kuvineen.

Opi eri neulontatekniikoita

Olemme tehneet sarjan videoita, joissa käymme läpi eri tekniikoita kun haluat aloittaa ihan alusta tai palauttaa muistiisi vaikkapa kuinka nurja silmukka tehdään.

Täältä löydät monia perustekniikoita aloittelijoille – esim. kuinka luot silmukoita, kuinka neulot oikeaa tai kuinka neuloa nurjaa silmukkaa ja paljon muuta. Näiden lisäksi löydät videoita edistyneemmille neulojille – esim. kuinka patenttineule tehdään, tai mitä on fair isle -kirjonta tai kuinka helmiä lisätään neuleeseen (v15363) ja paljon muuta.

Opi virkkaamaan eri tekniikoita

Virkkaaminen on erittäin suosittua. Meillä on runsaasti videoita eri virkkuutekniikoista kaikille, jotka haluavat oppia. Opi kuinka tehdään kiinteä silmukka, ketjusilmukka tai
pylvässilmukka jne. Voit myös oppia mitä on tunisialainen virkkaus tai kuinka taikarengas tehdään.

Opi monia eri tekniikoita

Tietenkin meillä on myös paljon muuta neulomisen ja virkkaamisen lisäksi. Meillä on Creativ Companyssa runsaasti luovaa henkilökuntaa, jotka jakavat tietämystään mielellään.

Voit esim. katsoa kuinka koristellaan kartonkia tai lasia tai tutustua erilaisiin vesiväritekniikoihin. Voit myös opetella kankaiden koristelua ja koruaskartelua. Opi vaikka kuinka voit tehdä helmikoruja tai kuinka kirjoa käsikoru helmistä sekä paljon, paljon muuta.

Näillä ohjeilla autamme sinua pääsemään alkuun ja uuteen luovaan seikkailuun!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.