Miniatyyri

Pikkuruinen kaulin, kehto tai mänty. Meidän minatyyrituotteilla on helppoa rakentaa taijanomainen minimaailma. Täältä löytyy minitalot, -huonekalut, -puut ja -pensaat. Myös eri eläimet, työkalut ja kaikenlaiset hahmot löytyvät meiltä minikoossa. Voit esim. tehdä minikeijumaailman meidän DIY- materiaalisetillä.

Miniatyyri
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä luovuutesi valloilleen minikokoisilla tuotteilla

Luovuutta voi olla monia eri tapoja, mutta mikään ei ole yhtä helppoa kuin pienoistuotteet. Minikokoisilla tuotteilla voit luoda lähes mitä vain. Luovana sieluna sinulla on varmasti monta tuntia aikaa viettää oma minimaailmasi kotona ikkunalaudalla tai vaikka koko pöydällä.

Kauniin ja kutsuvan minimaailman luomiseen tarvitaan tietysti myös hyviä pienoistuotteita. Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman minituotteita. Täältä löydät pienoistuotteita monissa eri kategorioissa, joten voit luoda unelmiesi maailman.

Tämän sivun eri kategorioista löydät helposti projektiisi sopivat miniatyyrituotteet. 

Creativ Company tarjoaa tällä sivulla laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia pienoistuotteita.

Luo oma minimaailmasi

Jos työstät hienoimpia yksityiskohtia mielelläsi ja haluat tehdä jotain alusta alkaen, miniatyyrituotteet ovat ehdottomasti oikea valinta. Yhdistelemällä erilaisia pienoistuotteita voit luoda kokonaisen minimaailman, jossa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja luoda juuri sellaisia rakennelmia kuin haluat.

Minimaailmassa ei ole muuta paikkaa kuin valitsemasi, joten se on hauska harrastusprojekti, johon voit palata ja rakentaa, kun sinulla on aikaa tai uusi idea.

Minimaailman luominen ei ole iltapäivällä valmis juttu, joten tämänkaltainen harrasteprojekti on täydellinen valinta niille, jotka eivät halua viettää aikaa luovien taitojensa parissa.

Ainutlaatuisia sisustustuotteita kotiisi

Minimaailman pieniä yksityiskohtia on kiva yhdistellä, mutta siitä tulee ainutlaatuinen osa kodin sisustusta.

Voit koristella tyhjän ja himmeän ikkunalaatan kodikkaalla maisemalla, jossa on pieniä kasveja ja hahmoja. Voit myös koristella tyhjän hyllyn yhteen hyllykköön, jossa on miniatyyrilokero, jossa on kaikki pienet osat, jotka voit sijoittaa juuri sinne, mihin ne parhaiten sopivat.

Jos esimerkiksi olohuoneen nurkassa on kokonainen pöytä, voit sisustaa kotisi ainutlaatuisella ja suurella minimaailmalla, joka sisältää kaiken, mitä haluat tehdä ja esitellä kodissasi.

Miniatyyrituotteillamme mahdollisuuksia on lähes rajattomasti, ja monilla eri tuotteillamme – eläimillä, hahmoilla, taloilla, puilla, pensailla ja monilla muilla – ei voi luoda mitään minimaailmaa.

Suuri valikoima pienoistuotteita joulumaisemaan ja muihin joulukoristeisiin

Kun kuulet sanan "miniworld", et voi olla ajattelematta perinteisiä pixie-maisemia, jotka ovat jo pitkään sisustaneet tanskalaisia koteja jouluna. Jos pidät pienoistuotteista, se on todennäköisesti myös perinne, jota vaalit. Siksi olemme koonneet yhteen paljon jouluisia tuotteita, joita voit käyttää joulumaisemassasi.

Tonttuja, joulupukkeja, lumiukkoja, joulukuusia ja paljon muuta, joten voit luoda aivan ainutlaatuisen joulutonttumaiseman, jossa kaikki kodissasi pääsevät kokemaan joulumieltä, kun he näkevät luomuksesi ikkunalaudalla tai hyllyllä.

Luovuutta lastenhuoneeseen

Minituotteiden käyttö on kivaa, mutta se on myös puuhaa, joka sopii erinomaisesti lasten kanssa vietettäväksi. Isommat lapset haluavat luoda oman maailmansa minituotteilla ja auttaa sinua luomaan minimaailman kotona, etenkin jos heillä on jo nukkekoti.

Monet minituotteet ovat täydellisiä viihdykkeitä lapsille, joten ne ovat hyvä tapa viettää laatuaikaa lasten kanssa. Samalla ne kehittävät luovaa ajattelua, josta on hyötyä koko elämän ajan.

Inspiraatiota seuraavaan minimaailmaan idealuettelostamme

Halusitpa luoda ihanan jouluisen keijumaiseman tai luoda hauskan minimaailman isompien lasten kanssa, se on vasta alkua.

Jos kaipaat hieman inspiraatiota, tutustu idealuetteloomme, josta löydät hyviä ideoita, jotka voivat auttaa sinua matkallasi luovaan prosessiin.

Idealuettelostamme löydät tarkat ideat hankkeen perustaksi. Voit luonnollisesti päättää itse, haluatko noudattaa ohjettamme tarkasti vai haluatko tehdä oman vaikutuksen minimaailmaasi.

Idealuettelostamme löydät yksityiskohtaiset kuvaukset siitä, miten voit tehdä kauniita esineitä minimaailmaasi. Olemme helpottaneet sitä kokoamalla kaikki tarvittavat tuotteet, jotta pääset nopeasti alkuun.

Ideakuvastomme avulla voit nopeasti aloittaa persoonallisten ja hauskojen koristeiden luomisen kotiisi ja vaihtaa niitä milloin tahansa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.