Maalit ja maalaustarvikkeet

Ruoki luovuuttasi maaleillamme ja väreillämme. Valikoimamme kattaa kaiken akryylimaaleista vesiväreihin, kyniin, liituihin sekä lasin-, posliinin- ja tekstiilien koristeluun ja paljon paljon muuta. Meiltä löydät myös taulupohjat, siveltimet ja muut maalaustarvikkeet.

Maalit ja maalaustarvikkeet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maalit ja värit saavat luovuutesi loistamaan

Maaleilla ja erilaisilla väreillä saat helposti askartelutyösi näyttämään kauniilta. Itse tekemisestäkin tulee hauskempaa, kun on oikeanlaiset tarvikkeet käytössä ja ne löydät täältä. Meiltä löydät runsaasti erilaisia värejä sekä maalaustarvikkeita, joilla saat aikaan upeita töitä.

Valikoimamme on laaja, sillä värejä kuten luovia projektejakin on hyvin erilaisia.

Kynät ja liidut isoille sekä pienille

Hyvä esimerkki väreistä ovat erilaiset Kynät ja liidut , kun kuulet nämä sanat ajattelet ehkä lapsuuttasi ja koulua, missä näitä usein käytettiin. Valikoimamme kynät ja Kynät ja liidut sopivat kuitenkin myös aikuisille.

Meillä on laaja valikoima Pehmeät väriliidut ja Värikynät kaikissa sateenkaaren väreissä, jotka inspiroivat luovuuttasi käytitpä niitä sitten värityskirjaan tai tyhjälle paperille.

Maali ei ole vain maalia

Valikoimistamme löydät myös runsaasti erilaisia ja erivärisiä maaleja. Erilaisia maaleja löytyy valtavasti, sillä tarvitsemasi maali määräytyy sen mukaan mitä olet maalaamassa ja millä tekniikalla.

Esimerkiksi jos haluat maalata puuta, kiveä, pahvia tai jotakin vastaavaa löydät meiltä Akryylimaalit , jotka ovat juuri ihanteellisia tämän tyyppisille materiaaleille. Alta löydät suosituimmat Plus Color -askartelumaalit. Jos haluat taas maalata lasia tai posliinia, tarvitset Lasi- ja posliinitussit , Lasi- ja posliinimaali . Meiltä löydät myös , Lasi- ja posliinitussit , Kasvomaalit ja välineet sekä muunlaiset maalit.

Maaleja ja värejä kankaille

Jos haluat koristella tai värjätä kankaita, tutustu yhteen suosituimmista kategorioistamme eli Kangasvärit ja -koristeet . Täältä löydät myös Batiikkiväri , Tekstiilitussit , Puolipeittävä kangasmaali , Kokonaan peittävä kangasmaali jne.

Tästä kategoriasta löydät myös muita erilaisia materiaaleja tekstiilien koristeluun, kuten suosittuja kimaltavia Silityskuva ja Tarrat tekstiilien koristeluun . Molemmat ovat helppoja käyttää ja sopivat sekä aikuisille että lapsille.

Vai etsitkö sopivia tekstiilejä koristeltaviksi? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia Käyttövalmiit tuotteet . Löydät ne vain eri kategoriasta: Tekstiilit ja langat .

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.