Koruaskartelu

Löydä inspiraatiota korujen valmistamiseen täältä, emme vain tarjoa kaikkea mitä tarvitset, mutta näytämme myös yksityiskohtaisesti, miten teet sen.

Siksi väitämme, että kuka tahansa voi tehdä koruja! Tutustu ideoihimme kuinka tehdä rannekoruja, kaulakoruja, rintakoruja ja korvakoruja, jotka voit tehdä itse.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Aloita omien kauniiden korujen tekeminen

Korujen tekeminen on hauskaa puuhaa, joka sopii koko perheelle. On hienoa päästä työskentelemään käsien välissä. Mikään ei ole parempaa kuin luoda jotain kaunista alusta alkaen, jonka voi antaa lahjaksi hyvälle ystävälle tai pitää itselläni niin arkeen kuin juhlaankin.

Korujen valmistukseen on monia hyviä syitä, ja oikeilla tekniikoilla, harjoittelulla ja ihanilla materiaaleilla voit itse asiassa valmistaa koruja, jotka näyttävät yhtä ammattimaisilta kuin lähimmästä korukaupasta.

Voit tehdä kaikenlaisia koruja, esimerkiksi itse tehtyjä rannekoruja, kaulakoruja, korvakoruja tai jotain muuta.

Yksilöllisempi tyyli syntyy kaikenlaisista itse tehdyistä koruista, varsinkin jos et aina löydä sopivaa korua myymälästä. Voit suunnitella korun juuri sellaisena kuin haluat sen sopivan omaan tyyliisi. Korujen tekeminen on myös edullinen vaihtoehto kalliiden korujen ostamiselle. Voit säästää paljon rahaa tekemällä omia koruja.

Korujen valmistamisen aloittaminen on kuitenkin hyvä tietää hieman korujen valmistuksessa käytetyistä tekniikoista, jotta päädyt todella kauniisiin ja ammattimaisiin koruihin.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle useita erilaisia oppaita, joiden avulla opit nopeasti ja helposti muutamia suosittuja korujen valmistustekniikoita. Creativ Company on tehnyt oman korutuotannon aloittamisesta helppoa. Oppaamme kattavat kaiken juoksusolmuista pretzel-solmuihin ja paljon muuta siltä väliltä. Ne johdattavat sinut varmasti hyvin kohti kauniita koruja.

Jos haluat aloittaa omien korujen valmistamisen, suosittelemme tutustumaan tähän sivuun. Täältä löydät oppaita erilaisiin korunvalmistustekniikoihin. Kun olet oppinut joitakin tekniikoita, opit kuinka monta kaunista ja ainutlaatuista korua voit itse tehdä.

Kaikki tarvittava korujen valmistukseen

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erilaisia korumateriaaleja. Korujen valmistuksen aloittamiseen tarvitaan kauniita materiaaleja, sillä korujen kauneus määräytyy näiden materiaalien perusteella.

Jos esimerkiksi haluat kauniit korvakorut, riipus antaa korulle viimeisen silauksen. Sama pätee moniin muihin koruihin.

Siksi olemme luopuneet tavastamme valita kauniita korumateriaaleja, joita voi ostaa edulliseen hintaan, jotta koruprojektisi voi alkaa.

Myymme materiaaleja kaikenlaisiin koruihin. Tämä ei koske vain heloja ja riipuksia. Meiltä löydät myös kaikki pienet korut, joilla varmistat korujesi toimivuuden ja ammattimaisen ulkonäön. Valikoimaamme kuuluu korulukkoja, nuppeja, ketjuja, työkaluja ja monia muita koruja, joiden avulla korujen tekeminen on mahdollista.

Korumateriaaleissamme on runsaasti erilaisia malleja ja muotoja, joten sinulla on aina mahdollisuus löytää materiaaleja, jotka sopivat täydellisesti korujesi muotoiluun.

Korumateriaalien ansiosta voit valmistaa lähes rajattomasti erilaisia koruja. Jos haluat aloittaa omien korujesi valmistamisen, tutustu korumateriaaleihimme.

Korujen tekeminen lasten kanssa

Jos haluat tehdä koruja itse, voit olla varma, että myös lapsesi ihastuvat niihin. Lapset rakastavat luovuutta, mikä tekee koruista suositun useimmille lapsille. Lisäksi he voivat pukeutua juuri itse tekemiinsä koruihin.

Korujen tekeminen on mukavaa puuhaa sunnuntai-iltapäivällä. Monet tämän sivun tekniikoistamme ovat lasten helppoja kokeilla itse itseään, ja olemme tehneet sinun helpoksi valita projekti, jonka vaikeustaso sopii lapsesi ikään.

Meillä on myös runsaasti materiaaleja korujen valmistukseen. Ne sopivat hyvin pienille käsille, joten voit aloittaa lapsiystävällisen koruprojektin omilla lapsillasi.

Poimi ideoita seuraavaan koruprojektiisi

Kun olet oppinut tämän sivun eri tekniikoista, avautuu ainutlaatuinen korujenvalmistusmahdollisuuksien maailma. Osalla vankkoja tekniikoita voit luoda monia erilaisia paloja. Korujen tekeminen voi olla yhtä mielikuvituksellista ja villiä kuin haluat.

Kun olet tutustunut erilaisiin korunvalmistustekniikoihin, selaa idealuetteloamme. Jos et ole varma, mistä aloittaa, annamme ideoita seuraavaa koruprojektiasi varten.

Ideakuvastossamme on paljon erilaisia luovia ideoita korujen valmistukseen, joten voit tutustua luetteloon ja poimia ideoita, kun haluat tehdä kauniita koruja itsellesi tai rakkaallesi.

Täältä löydät yksityiskohtaiset ohjeet jokaiseen työhön, jotta voit helposti alkaa tehdä ammattimaisia kaulakoruja, rannekoruja ja paljon muuta. Jokaiselle projektille löytyy myös ostoslista, joten jokaisen on helppo aloittaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.