Maalaustarvikkeet

Valmistaudu kokeilemaan maalaustarvikkeitamme. Ne on kätevä pitää lähettyvillä, kun piirrät ja maalaat. Tästä löydät lisää tarvikkeita, kuten esim. kertakäyttökäsineet, maalaustakit ja esiliinat lapsille sekä aikuisille.

Maalaustarvikkeet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kaikki maalaamisessa tarvittava

Maalin, siveltimen, kankaan ja kaiken tietämäsi lisäksi voit hyötyä monista työkaluista ja artikkeleista maalatessasi ja piirtäessäsi.

Osa niistä on taiteellisia apuvälineitä, jotka voivat parantaa koko kokemusta ja tuoda visuaaliseen työhön uusia näkökulmia.

Toiset ovat täysin käytännöllisiä, mutta yhtä tärkeitä. Näihin kuuluvat esiliinat ja peittelyaineet, jotka suojaavat omia tai lapsesi vaatteita, lattiaa tai huonekaluja huoneessa. Tarpeettomia huolia voi välttää helposti yksinkertaisilla työkaluilla ja muutamalla minuutilla.

Kaikilla tuotteilla on yhteistä, että ne tukevat ja yksinkertaistavat koko luovaa prosessia ja kaikkea siihen liittyvää. Nämä ovat asioita, joista kaikki nuoret ja nuoremmat maalarit voivat hyötyä – käytännöllisiä työkaluja sivellin- ja kynätöihin valmistautumiseen.

Piirtäminen on

Jos olet kiinnostunut visuaalisesta taiteesta ja luovuudesta, olet ehkä kuullut seuraavan lauseen: "Piirtäminen on nähtävää." Se vaikuttaa itsestään selvältä, mutta itse asiassa se tarkoittaa enemmän kuin luuletkaan. Se kuvastaa myös piirtämisen tai maalaamisen kehittymis- ja oppimiskokemusta.

Valikoiman mallihahmot ja maalaustelineet tekevät maalaamisesta fyysisesti miellyttävämpää ja lopulta hauskempaa, etenkin jos projekti kestää jonkin aikaa. Mutta itse asiassa ne tukevat myös visualisointia ja monia kokemuksia, joita voit saada perspektiivistä, valosta ja muotoilusta.

Silmä- ja niskatuki

Meillä on maalaustelineitä useissa eri versioissa, kuten klassisissa lattiatelineissä, joita on saatavana sekä aikuisten että lasten pituuksille. Pieniä maalaustelineitä kutsutaan yleisesti pöytätelineiksi, mutta todellisuudessa ne ovat satunnaisia. Ainoat tärkeät asiat ovat, että maalausteline on oikean korkuinen ja sopii parhaiten siihen kohtaan, johon se sopii.

Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska telineen on oltava sekä taiteellinen että puhtaasti ergonominen. Kun et istu pöydän ääressä tai piirrä paperille, vältät niska- ja hartiaongelmat ja sinun on helpompi siirtää vaikutelmasi maalaamastasi kuvasta.

Pienin maalaustelineemme on 25 cm korkea ja suurin on lähes kaksi ja puoli metriä pitkä, joten valinnanvaraa on paljon. Liitutaulutelineemme on myös loistava lisä, ja siinä on oma kätevä tarjotin sienille ja liiduille.

Sekä veteraaneille että vastasyntyneille

Piirtämiseen ja maalaamiseen käytettävät pienet mallihahmot tai mallinuket saattavat aluksi vaikuttaa melko ammattimaisilta ja pelottavilta. Saatat luulla, ettei se ole jotain, johon uskallat heittäytyä, kun piirrät ja maalaat vain huvin vuoksi.

mutta siitä on hyötyä kaikille, ja piirtämisestä on hyötyä. Olitpa kuinka kokenut tahansa, numeroiden piirtäminen ja tutkiminen oikeissa mittasuhteissa on kehitystaitojen perusta, samoin kuin valon, varjojen ja muotojen soveltaminen.

Itse asiassa se ei ole vain mallinukkeja, joista voi piirtää. Meillä on myös käsi- ja hevosmallinukke, jossa on anatomiset mittasuhteet ja nivelet.

Helppoa ja valmista

Tunnet varmaan tunteen. Haluat varmasti maalata tai heittäytyä luovaan projektiin. Mutta sitten ajatus siivouksesta kutomisen jälkeen, etkä vain pääse alkuun.

Yksinkertaisesti sanottuna olemme koonneet kaiken tarvittavan vaatteiden, käsien ja varusteiden suojaamiseen, jotta pääset alkuun nopeasti.

Kun lapset ja aikuiset heiluttavat siveltimiä märkinä maalilla, on mahdotonta välttää niiden tippumista tai laskeutumista paikkoihin, joissa niiden ei pitäisi olla. Se osoittaa, että sinulla on ollut hauskaa ja olet valmistautunut luovaan toimintaan.

Hyvä uutinen on se, että nämä huolet voidaan poistaa kokonaan. Kun valmistelut, huolellisuus ja yksinkertaiset työkalut ovat mahdollisimman vähäisiä, ongelma voidaan ratkaista hetkessä.

Kun huolet ovat poissa tieltä, koko maalaaminen on hauskempaa, helpompaa ja maksuttomampaa. Jos jotain maalataan sivulle, se ei ole ongelma.

Meillä on keinot

Tällaiset laitteet jakautuvat kahteen pääryhmään: henkilökohtaisiin asioihin sekä huoneessa, lattiassa ja kalusteissa käytettäviin tavaroihin. Kummassakin tapauksessa avainsana on peittoalue.

Valikoimaan kuuluu sekä kertakäyttöisiä käsineitä että esiliinoja ja maalaustakkeja kaikissa mahdollisissa ko'oissa.

Esimerkiksi kertakäyttöiset käsineet ovat lateksia, ja ne ovat kooltaan pieniä ja kooltaan jopa erittäin suuria. Esiliinat voivat olla sekä kertakäyttöisiä että pitkäkestoisia. Meillä on sekä täällä että täällä lähes kaikki koot.

Valkoiset maalausesteet sopivat innokkaille ja kokeneille maalareille ja peittävät erittäin hyvin. Sama koskee mustia poimuja. Näet jokaisen mallin kohdalla tarkan koon ja ikäryhmän, johon se yleensä sopii.

Tunnemme muoviset kannet lähinnä nikkaroinnista ja maalaamisesta. Mutta tietysti sitä voi käyttää myös luovaan maalaamiseen. Jos käytät lattiatelinettä, se voi olla tarpeen. Meillä on runsaasti ratkaisuja sekä pienille että erittäin suurille pinnoille.

Useimmat lisävarusteemme ovat ostettavissa sellaisina määrinä, jotka sopivat hyvin yhdistyksille, kouluille ja laitoksille, joissa niitä on aina oltava riittävästi ja joissa kaikkien on suojattava tahroilta.

Jos etsit luovia apuvälineitä tai tarvikkeita kotistudioosi tai työpaikkaasi, voit harkita myös kätevää lattiamallin paperipyyhetelinettä. Repäisyreuna on kestävä ja pidike pystyy kannattelemaan erittäin paksua rullaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia paperirullan sijainnista.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.