Astiat ja tarvikkeet

Sujauta kengät jalkaan, sekoita pannua ja ripottele suolaa ja pippuria. Meiltä löydät lukuisia hyödyllisiä tarvikkeita, jotka on valmistettu eri materiaaleista koristelua varten. Kenkälusikan, suola- ja pippurisirottimen sekä lusikoiden lisäksi löydät mukeja, pyykkipoikia, leikkuulautoja jne.

Astiat ja tarvikkeet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Runsaasti käytännöllisiä ja hyödyllisiä asioita

Verkkokaupassamme on useita tuhansia erilaisia tuotteita päätuotekategorioissa ja monissa alakategorioissa. Tämä sivu on yhteenvetosivu kaikille välineiden ja muiden käytännöllisten tuotteiden alakategorioille.

Koska tuotevalikoima on niin laaja, oli itsestään selvää, että laadimme päätuoteryhmäsivun ja alakategoriat eri tuotteille valikoiman kaventamiseksi. Lyhyesti sanottuna saatavilla on monenlaisia välineitä eri väreissä, materiaaleissa jne.

Jotta saisit helpommin yleiskuvan valikoimastamme, voit valita alakategorian korkeammalle sivulle nähdäksesi tarkemman tuotevalikoiman. Esimerkkejä alakategorioista ovat tarjottimet/tarjottimet, astiat, pullot ja kannut, kulhot, hillopurkit ja toimistosisustustuotteet.

Koska tarvikevalikoimassamme on yli 100 tuotetta, sinun kannattaa valita tarkempi tuoteryhmä, jotta sinun tarvitsee etsiä vähemmän tuotteita.

Jos kuitenkin haluat nähdä kaikki tässä konsernissa myymämme tuotteet, voit käydä ne läpi. Kuka tietää? Saatat jopa löytää yhden tai useampia asioita, joita et tiennyt puuttuneesi. Joskus on nähtävä jotain ennen kuin huomataan, että se olisi todella hyödyllistä.

Luovuus on kaikille tämän sivun tuotteille tunnusomaista.

Valtaosa tuotteista tarjoaa mahdollisuuden tehdä niistä yksilöllisiä ja täysin omannäköisiä. Jotkin valikoimamme tuotteet ovat kuitenkin kauniita, ja voit jättää ne käsittelemättä.

Yksittäisistä tuotteista on hyötyä ja haittoja, mutta omien merkkien tekeminen on hyödyllistä, sillä niistä tulee ainutlaatuisia ja ne erottuvat edukseen. Massatuote voi olla kiva, mutta siihen voi kiinnittää muistoja maalaamalla tai koristelemalla sen. Ja jos mietit lahjaideoita, niistä tulee paljon arvokkaampia, kun ne saavat persoonallisen ilmeen.

Meidän on kuitenkin huomautettava, että emme voi hyväksyä käyttöön otettuja tuotteita, esimerkiksi maalattuja tuotteita. Jos tuote on käyttämätön ja palautat sen 14 päivän kuluessa palautuksesta, saat rahasi takaisin. Tietyt asiat, kuten tuotteen kunnon heikkeneminen tai puuttuva pakkaus, voivat vaikuttaa palautettavaan määrään. 14 päivän palautusoikeuden lisäksi sinulla on yhden vuoden takuu.

Esimerkkejä "utensils"-kategorian tuotteista

Sanat "utensils" ja "käytännölliset tuotteet" ovat laajoja käsitteitä, sillä ne kattavat kaiken keittiön, toimiston ja olohuoneen asioista kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen tuotteisiin. Jotkin huoneet ovat ilmeisempiä paikkoja keittiövälineille, kuten olohuoneelle.

Keittiössä välineitä on yleensä astioissa, laseissa, tarjottimissa, lasiastioissa, mukeissa ja vastaavissa, kun taas olohuoneen välineet ovat yleensä koristeellisempia. Esimerkiksi lautasliinapidikkeet, puurullat, tarjoiluveneet, pannunaluset, kirjanpäät ja bamburasiat ovat kaikki tuotteita, jotka sopivat helposti sekä olohuoneeseen että ruokailutilaan. Jotkut asiat ovat kuitenkin ilmeisempiä olohuoneessa kuin ruokasalissa. Kaikki riippuu sisustuksestasi ja omista mieltymyksistäsi.

Lyhyesti sanottuna meillä ei ole juuri mitään välineitä, mutta jos olet tutustunut koko valikoimaamme etkä silti löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä ja kysy, voimmeko tilata sinulle jotain ja toimittaa sen edelleen. On myös mahdollista, että jotain sellaista, mitä et löytänyt, tulee myöhemmin verkkokauppaamme.

Nauti pienistä asioista, kuten askartelusta

Kuten sanottu, voit jättää työvälineen sellaisenaan, mutta voi olla hauskaa tehdä arkisista esineistä yksilöllisiä ja ihailla niitä. Koska välineiden ei tarvitse olla käytännöllisiä.

Monet tämän sivun tuotteista on valmistettu puusta, joten voit maalata ne tai koristella ne koristelemalla tai kankaalla. Valikoimastamme ostamillasi välineillä voi leikkiä luovasti.

Kotitekoinen lahja itsellesi tai rakkaallesi voi tuoda iloa, kun teet sen. Se tuo hymyn huulille myös myöhemmin, kun ihastelet sitä. Olitpa tekemässä henkilökohtaista vaatetta itsellesi tai jollekin toiselle, ei ole mitään syytä olla tekemättä luovuuttasi ja merkitä jokaisen vaatteen omalla merkilläsi. Useimmissa tapauksissa kotitekoista korua voi nauttia lähes päivittäin, sillä korun valmistamiseen liittyy mukavia muistoja, tai kun lahja on annettu tai vastaanotettu.

Tietääksemme elämme vain kerran, ja siksi meidän on otettava kaikki irti siitä ajasta, jonka olemme täällä. Luova harrastus kauniiden arkiesineiden ja -välineiden muodossa voi hidastaa aikaa, kun jätät huolet hetkeksi taaksesi ja sukeltat sen sijaan johonkin stressaavaan ja luovaan.

Creativ Company suhtautuu tee-se-itse-työhön intohimoisesti

Tee-se-itse on tee-se-itse-sana. Tee se itse -projektit ovat viime aikoina olleet suosittuja, ja siitä emme olisi voineet olla innostuneempia. Meistä on ihanaa jakaa luovuutta ja tee se itse -projekteja.

Toimimme Keski-Jyllannissa, jossa olemme suuri joukko onnellisia ihmisiä, jotka suhtautuvat luovuuteen intohimoisesti. Fyysinen myymälämme sijaitsee Tanskassa Holstebron kaupungissa. Fyysisessä myymälässämme on varastossa tuhansia tuotteita, mutta verkkokaupassamme niitä on noin kaksi kertaa enemmän. Joten jos tulet myymäläämme etkä löydä jotain hyllyistämme, se saattaa löytyä verkkokaupastamme.

Jos sinulla on kysyttävää keittiövälineistä ja muista arjen tarvikkeista verkkokaupassamme, ota meihin yhteyttä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.