Kimalle, folio ja sinetit

Anna luovuutesi loistaa meidän glitterikalvoilla ja näyttävillä sineteillä. Meillä on laaja valikoima paljetteja, tekojalokiviä, koristefoliota ja kultaa, joilla saa aikaan todellisen wow-efektin. Meillä on myös runsaasti erilaisia kimalteita ja kimalleliimoja.

Kimalle, folio ja sinetit
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Paljon mahdollisuuksia kimalteen, folion ja sinettien käyttöön

Verkkokaupassamme on yli 12 000 tuotenumeroa eri tuotekategorioissa, alakategorioissa ja tietyissä tuoteryhmissä. Siksi olemme jakaneet tuotteet useisiin tasoihin. Olemme koonneet tälle sivulle kaikki kimalteeseen, folioon tai sinettiin liittyvät tuotteet.

Koska tuotteet ovat niin laaja-alaisia, niillä on lähes rajattomat käyttömahdollisuudet. Kimalle sopii täydellisesti juhliin ja värikkääseen koristeluun, ja folio sopii erinomaisesti tee-se-itse-projekteihin. Sinetit ovat ihanteellisia, kun haluat tehdä oman leimasi kirjaimiin, matkamuistoihin ja muihin esineisiin, joilla on kiintymystä.

Verkkokauppamme on täynnä upeita tuotteita, jotka ovat sekä monipuolisia että ihanteellisia luoviin projekteihin ja hyvään hintaan. "Kimallus, kalvo ja sinetti" -kategoria on pääkategoria, joten se tarjoaa monia erilaisia tuotteita. Kaikki tuotteet kuuluvat perustuotteiden ja työkalujen alle, mikä johtuu siitä, että voit käyttää niitä moniin eri tarkoituksiin. Näitä ovat esimerkiksi kimalleliima, folio, tiivisteet, tekojalokivet, paljetit ja lehtimetalli.

Selaa yllä olevia tuotteita. Joitakin tuotteita on luultavasti vain oltava. Jos näet joitain erityisen ihastuttavia tuotteita, kannattaa ostaa kerralla useita tuotteita. Kimalle ja strassit eivät vanhene käytössä, joten ostamista ei tarvitse odotella.

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme monin eri tavoin

Pääkategorialle on tyypillistä tuotteiden jakaminen tiettyyn ryhmään, mutta koska kategoria on niin laaja, olemme helpottaneet etsimäsi löytämistä. Voit tarkastella tämän sivun tuotteita monin eri tavoin.

Voit joko aloittaa toisesta päästä ja katsoa kaiken kimalteen, folion ja sinetin läpi tai valita tietyn alakategorian. Voit esimerkiksi valita paljettien alakategorian. Kategoria keskittyy kaikkiin tämäntyyppisiin tuotteisiin, mutta se voi sisältää myös niihin liittyviä tuotteita. Paljettikategoriaan kuuluu myös paljettifolio jne.

Voit valita seuraavista kategorioista:

Eri alakategorioiden tuotteet vaihtelevat kulloisenkin valikoiman mukaan. Sesonkivaihtelut voivat olla mahdollisia, ja on myös lopetettavia tuotteita tai tuotteita, jotka lisätään, mutta joita ei ole mainittu välittömästi tässä.

Mitä tuotteita tällä sivulla on?

Tämä kategoria kokonaisuudessaan sisältää hyvin erilaisia asioita. Tämä on ihmemaa, jos etsit koristeita, kuten kimalletta, foliota tai kimalleliimaa, mutta tällä sivulla on myös muita tuotteita.

Saatavilla on paljon luovia tuotteita. Päästä luovuutesi valloilleen ja valitse kultalehtiä, marmorin kaltaisia folioita, kimalletta, tekojalokiviä, kimalleliimaa, bioglitteriä, puolikuulia, purkkeja sekä kimalletta että paljetteja, itsekiinnittyviä folioita, pieniä lasipalloja, Cricut-siirtofolioarkkeja, lakkaa yksinään ja lakka- ja sinettipakkauksia sekä paljon muuta.

Riippumatta siitä, mitä tuotteita haluat ostaa, olemme valmiita käsittelemään tilauksesi. Jos tuotetta on varastossa, voit odottaa saavasi sen muutaman työpäivän kuluessa.

Monet kimaltelevista tuotteista ovat saatavilla pieninä ravistimina/purkteina ja maustepurkkeina. Jos purkissa on useita eri värejä tai kimalteita, voit avata purkin helposti ja sirotella kimalletta ulos.

Kimalle on monipuolisuutta, aivan kuten monet muutkin tämän sivun tuotteet. Sama koskee paljetteja ja tekojalokiviä. Päätät itse, haluatko tehdä joulu-, pääsiäis-, koriste-, syntymäpäivä- vai jonkin muun askarteluprojektin.

Mihin kimalletta, foliota ja sinettiä voi käyttää?

Kimalteen kimalteella tai kimalteella ne ovat pieniä, värikkäitä tai muovisia tai muita kestäviä materiaaleja. Kimalteen valitseminen ei vanhene helposti, sillä voit nauttia lopputuloksesta vielä vuosien ajan.

Jos etsit glitteriä idealuettelostamme, saat runsaasti inspiraatiota. Voit myös etsiä kimallusta,jolloin saat paljon tuloksia, mutta saat tervehdyksen laajemmasta valikoimasta etsimällä kimalletta. Osa hakujen ideoista menee päällekkäin, sillä kimalteet ja kimalteet ovat periaatteessa samoja ja niitä käytetään monissa samoissa asioissa.

Jos etsit inspiraatiota folion käyttöön, löydät helposti hyviä ideoita idealuettelostamme. Kalvon etsiminen tarjoaa myös tuotteita ja ideoita, mutta voit halutessasi tarkastella vain ideoita. Se onnistuu helposti napsauttamalla tai napauttamalla tuotteiden vieressä olevaa valintamerkkiä. Ideat vaihtelevat joulupalloista kutsukortteihin ja paikkakortteihin.

Verkkokaupastamme voit myös etsiä sinettejä, strasseja, paljetteja ja monia muita tuotteita, joiden avulla voit valita, haluatko nähdä vain inspiraatiota vai et.

Toinen vaihtoehto on napsauttaa yksittäistä tuotetta ja vierittää tai vierittää sitä hieman alaspäin. Esitellään ideat, joihin tuote saattaa sisältyä.

Paljon hyviä syitä ostaa tuotteita Creativ Companylta

Jos haluat ostaa tuotteita yritykseltä, joka suhtautuu sosiaaliseen vastuuseen vakavasti ja on muuten kiinnostunut hyvistä tuotteista kilpailukykyiseen hintaan, osta tuotteet meiltä. Kannamme vastuumme sekä asiakkaista että työntekijöistä ja teemme kaikkemme ympäristön suojelemiseksi.

Sen lisäksi, että olemme intohimoisia käsityötaidon suhteen, suhtaudumme intohimoisesti hyvään asiakaspalveluun ja saat välittömän vastauksen, jos soitat meille. Puhelimemme ovat avoinna arkisin klo 9-15, ja vastaamme sähköpostiviesteihin mahdollisimman pian. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen . Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +45 96133010.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.