Koristele itsesi kauniilla helmillä

Oletko ihastunut muotiliikkeissä tällä hetkellä myytäviin kauniisiin helmikoruihin? Korvakorujen, kaulakorujen ja rannekorujen tekeminen on helppoa juuri sen värisinä, kuin itse haluat. Voit käyttää lasihelmiä, Rocaille-siemenhelmiä, muovihelmiä ja makean veden helmiä– kaikenlaiset helmet ovat sallittuja korujen valmistuksessa. Yhdistele mielesi mukaan ja luo yksilöllisiä helmikoruja– ja vangitse nykytrendit ja tunnelmat. Jos olet vasta-alkaja tai haluat oppia uuden tekniikan, aloittelijan askartelusetti tai askartelusetti Mini, joista saat kaikki tarvittavat materiaalit, ideat ja ohjeet kauniiden korujen tekemiseen nopeasti ja helposti. Meillä on aloittelijan askartelusetti ja askartelusetti Mini, joissa on sekä klassisia että trendikkäitä helmiä. Pienille lapsille meillä on paljon uusia ideoita upeiden helmikorujen tekoon.

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Persoonalliset korut, joissa on lyhyitä sanoja ja nimiä, ovat edelleen todella suosittuja. Koruaskartelun ei pitäisi olla liian tarkkaa – kotitekoinen tyyli on tällä hetkellä tyylikkäintä.

Persoonalliset korut, joissa on lyhyitä sanoja ja nimiä, ovat edelleen todella suosittuja. Koruaskartelun ei pitäisi olla liian tarkkaa – kotitekoinen tyyli on tällä hetkellä tyylikkäintä.

Etsitkö inspiraatiota ainutlaatuisiin koruaskarteluihin?

Etsitkö inspiraatiota ainutlaatuisiin koruaskarteluihin?

Tutustu askartelupaketteihimme

Tee helmikoruja helposti. Pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan: kaikki tuotteet, oppaat, videot ja paljon muuta.

Tee helmikoruja helposti. Pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan: kaikki tuotteet, oppaat, videot ja paljon muuta.

Haluatko yhdistellä ja luoda omia yksilöllisiä koruaskartelukokonaisuuksia?

Meillä on paljon settejä, helmiä ja muita korutarvikkeita, jotta voit suunnitella uusia lempikorujasi.

Yksilöllisiä koruja, joissa on kristalleja ja lasihelmiä

Yksilöllisiä koruja, joissa on kristalleja ja lasihelmiä

Näytä kaikki koruhelmet

Katso lisää >

Tutustu kaikkiin koruaskartelutarvikkeisiin

Katso lisää >

Kaikki korutekniikat

Katso lisää >

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Tee omia koruja

Oletko ihastunut hienoihin koruihin, jotka näyttävät olevan kaikkialla tällä hetkellä? Voit tehdä helposti omannäköisesi - sekä klassisia helmityylejä että raikkaita moderneja värejä. Kaikki on mahdollista, kun suunnittelet omia kaulakoruja, korvakoruja ja rannekoruja. Voit tehdä yksilöllisiä koruja, jotka sopivat persoonaasi – tai tehdä trendikkäitä koruja. Korujen käyttömahdollisuudet ovat toisin sanoen rajattomat. Jos kaipaat vielä hieman inspiraatiota, meillä on runsaasti koruideoita – täältä löydät sopivan kannustimen seuraaville koruseteillesi.

 

Helmikorut

Helmikorut ovat suuri hitti juuri nyt – mutta tiesitkö, että voit helposti tehdä monia näistä muodikkaista koruista itse? Se ei ole vaikeaa – kun olet oppinut tekniikat, voit luoda ikioman korukokonaisuutesi, joka sisältää kaikkein kauneimmasta helmistä valmistettuja rannekoruja, kaulakoruja ja korvakoruja. Voit yhdistellä kaikkia lempivärejäsi ja -materiaalejasi – esimerkiksi vihreitä, läpinäkyviä lasihelmiä ja luonnollisia puuhelmiä. Riippumatta siitä, minkä koruyhdistelmän valitset, voit luoda täysin yksilöllisen korurasian korurasiaasi.

Inspiroidu esimerkiksi seuraavista koruideoista:

Voit myös valmistaa värikkäitä ja suosittuja hedelmäkoruja. Ne ovat suloisia, luovia ja tuovat raikasta ilmettä jokaiseen asuun. Voit tehdä esimerkiksi sitruunoista ja kirsikoista koostuvia rannekoruja tai korvakoruja rocaillensiemenhelmistävalmistetuilla kirsikoilla .

Tutustu ideoihimme ja poimi ideoita helmikorujen valintaan helmikaulakoruistaja rannekoruista hienoimpiin helmikorvakoruihin.

 

Koruhelmet

Koruja on yhtä paljon – kaulaketjuista rannekoruihin ja korvakoruihin. Millaisiin helmiin kannattaa kuitenkin panostaa askarrellessasi omia koruja? Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joten voi olla vaikea tietää, mitä niistä kannattaa valita. Jos unelmoit hienostuneen pehmeistä koruista, makean veden helmet ovat aina hyvä valinta. /catalog/category/view/id/4807 Jos etsit värikkäitä koruja, Rocaille-siemenhelmet tai -vahahelmet sopivat sinulle täydellisesti. Mikä tärkeintä, etsi helmiä, jotka sopivat projektisi kokoon – ja jotka ovat mielestäsi houkuttelevia. Onneksi ei tarvitse tyytyä vain yhteen helmityyppiin. Voit tietysti myös yhdistellä kahdenlaisia tai useammanlaisia helmiä omannäköisesi kokonaisuuden luomiseksi.

Tutustu laajaan helmivalikoimaamme, josta voit tehdä koruja. Täältä löydät puuhelmet, lasihelmiä, vahahelmiä, rocaillensiemenhelmiä, makean veden helmiä ja muotoiltuja helmiä.

 

Koruja niin aloittelijoille kuin vaativammillekin ammattilaisille

Korujen tekeminen saattaa näyttää monimutkaiselta, mutta se on itse asiassa helpompaa kuin uskotkaan – varsinkin jos ostat jonkin askartelupakkauksistamme. Askartelutarvikepakkauksillamme pääset hyvään alkuun koruseikkailuissa. Se sisältää kaikki tarvittavat ohjeet ja materiaalit. Kotitekoisten korujen käyttö on siksi uskomattoman helppoa – varsinkin jos olet aloittelija. Sen jälkeen voit laajentaa valikoimamme pienempien askartelusarjojen avulla. Voit tehdä korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja ja sormuksia – ja tehdä niistä helmiä, lankoja, kuminauhoja ja paljon muuta.

Tutustu kaikkiin koruaskartelupakkauksiimme täällä - ja tee koruistasi entistä helpommin uusia suosikkiharrastuksiasi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.