Merkkien selitykset

Tärkeää tietoa, kun tilaat tuotteitamme

Määräalennus (6 pkk.)

Useimmilla tuotteistamme on mainittu minimitilausmäärä, jolla tuotetta voi ostaa halvemmalla hinnalla. Siinä tapauksessa hinta on merkitty per yksikkö, kun ostat tietyn määrän tai enemmän. Huomioithan, että alennus astuu voimaan vain, jos ostat samaa tuotenumeroa (esimerkiksi samaa väriä).

Sisältö (12 kpl/1 pkk.)

Jos pakkauksessa on enemmän kuin yksi tuoteyksikkö, sisältö ilmoitetaan suhteessa hintaan. Jos ostat pakkauksen, jossa on 12kpl/1pkk, se tarkoittaa, että ostat yhden pakkauksen, joka sisältää 12kpl.

Merkkien selitykset

Alla on erilaisten nettikaupassamme esiintyvien merkkien selitykset. Toivottavasti ne osaltaan auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet monien joukosta.

Erikoistarjous

Tuote on merkittävästi huokeampi normaalihintaan verrattuna. Erikoistarjoukset ovat yleensä voimassa tietyn ajan ja jos tuote loppuu sinä aikana, sitä ei saa jälkitoimituksena tarjoushintaan.

Outlet

Outlet-osastolla voit säästää jopa 90%. Täällä ovat tuotteet, jotka myymme reilulla alennuksella saadaksemme  varastoon tilaa uutuuksille  tai joita olemme hankkineet tietyn erän juuri Outlet-myyntiin.

Uutuus

Uusi tuote valikoimassamme.

Tuhansia ilmaisia ideoita...

Valitse idea ja inspiroidu ilmaisten luovien ideoidemme valikoimasta. Kaikilla ideoillamme on oma numero. Kuvastossamme numero näkyy ideakuvan vieressä. Kirjoita numero verkkosivujemme hakukenttään ja näet vaihe-vaiheelta-ohjeet valokuvin ja tekstein.

Video

Tähän tuotteeseen tai ideaan on video. Katso ja lataa video osoitteesta: creotime.com/video

FSC® - puun ja metsien vastuullinen käyttö

Tuotteidemme FSC®-merkki tarkoittaa, että ne on valmistettu FSC®-sertifioiduista metsistä ja muista vastuullisista lähteistä. FSC® (Forest Stewardship Council®) on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon sertifiointijärjestelmä. FSC® asettaa vaatimukset sosiaaliselle, ympäristöystävälliselle ja taloudellisesti kestävälle metsätaloudelle. Lue lisää FSC: stä osoitteesta www.FSC.org. Etsi FSC®-logo, joka on sijoitettu FSC®-merkittyjen tuotteidemme viereen.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkkiä eli ympäristömerkkiä käytetään pohjoismaissa ei-elintarviketuotteissa. Tämän merkin alla olevat tuotteet ovat kyseisen tuotekategorian ympäristöystävällisimpiä tuotteita.

Der blaue Engel 

Der Blaue Engel on saksalainen, kansainvälisesti tunnettu sertifikaatti ympäristöystävällisille tuotteille ja palveluille. Tällä merkityt kartongit ovat 100% kierrätysmateriaalia. Merkki myönnetään vain tuotteille, jotka aiheuttavat vähintä mahdollista haittaa ympäristölle tuottamisesta hävittämiseen saakka.

A-merkki

Tämä tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle. Tuote noudattaa tiukempia vaatimuksia kuin nykyinen lainsäädäntö  (Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials) edellyttää

Confidence in textiles

Öko-Tex 100 -merkki takaa, että tuote täyttää kaikki säädökset värjäyksestä, atsoväreistä, kemikaaleista ja torjunta-aineista. Sertifikaatti ei ole ekomerkki, vaan valmistajan laatutakuu, joka varmistaa tuotteen olevan loppukäyttäjälle turvallisen.

CE-merkki

Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).

Elintarvikekelpoinen

Tuote on hyväksytty elintarvikekelpoiseksi EU:n Parlamentin ja Komission asetukseen 1935/2004/EY pohjautuen.

Paperi on happovapaa ja pH-neutraal

Tuote on happovapaa ja pH-neutraali

Paperi on ligniinitön

Tuote on ligniinitön

Helposti syttyvä

Ympäristölle vaarallinen

Haitallinen/ärsyttävä

Syövyttävä

Terveysvaara

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.