Merkkien selitykset

Tärkeää tietoa, kun tilaat tuotteitamme

Määräalennus (6 pkk.)

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Sisältö (12 kpl/1 pkk.)

Jos pakkauksessa on enemmän kuin yksi tuoteyksikkö, sisältö ilmoitetaan suhteessa hintaan. Jos ostat pakkauksen, jossa on 12kpl/1pkk, se tarkoittaa, että ostat yhden pakkauksen, joka sisältää 12kpl.

Merkkien selitykset

Alla on erilaisten nettikaupassamme esiintyvien merkkien selitykset. Toivottavasti ne osaltaan auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet monien joukosta.

Erikoistarjous

Tuote on merkittävästi huokeampi normaalihintaan verrattuna. Erikoistarjoukset ovat yleensä voimassa tietyn ajan ja jos tuote loppuu sinä aikana, sitä ei saa jälkitoimituksena tarjoushintaan.

Outlet

Outlet-osastolla voit säästää jopa 90%. Täällä ovat tuotteet, jotka myymme reilulla alennuksella saadaksemme  varastoon tilaa uutuuksille  tai joita olemme hankkineet tietyn erän juuri Outlet-myyntiin.

Uutuus

Uusi tuote valikoimassamme.

Tuhansia ilmaisia ideoita...

Valitse idea ja inspiroidu ilmaisten luovien ideoidemme valikoimasta. Kaikilla ideoillamme on oma numero. Kuvastossamme numero näkyy ideakuvan vieressä. Kirjoita numero verkkosivujemme hakukenttään ja näet vaihe-vaiheelta-ohjeet valokuvin ja tekstein.

Paperi on happovapaa ja pH-neutraal

Tuote on happovapaa ja pH-neutraali

Paperi on ligniinitön

Tuote on ligniinitön

CE-merkki

Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).

Elintarvikekelpoinen

Tuote on hyväksytty elintarvikekelpoiseksi EU:n Parlamentin ja Komission asetukseen 1935/2004/EY pohjautuen.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkkiä eli ympäristömerkkiä käytetään pohjoismaissa ei-elintarviketuotteissa. Tämän merkin alla olevat tuotteet ovat kyseisen tuotekategorian ympäristöystävällisimpiä tuotteita.

Confidence in textiles

Öko-Tex 100 -merkki takaa, että tuote täyttää kaikki säädökset värjäyksestä, atsoväreistä, kemikaaleista ja torjunta-aineista. Sertifikaatti ei ole ekomerkki, vaan valmistajan laatutakuu, joka varmistaa tuotteen olevan loppukäyttäjälle turvallisen.

A-merkki

Tämä tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle. Tuote noudattaa tiukempia vaatimuksia kuin nykyinen lainsäädäntö  (Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials) edellyttää

Der blaue Engel 

Der Blaue Engel on saksalainen, kansainvälisesti tunnettu sertifikaatti ympäristöystävällisille tuotteille ja palveluille. Tällä merkityt kartongit ovat 100% kierrätysmateriaalia. Merkki myönnetään vain tuotteille, jotka aiheuttavat vähintä mahdollista haittaa ympäristölle tuottamisesta hävittämiseen saakka.

Helposti syttyvä

Ympäristölle vaarallinen

Haitallinen/ärsyttävä

Syövyttävä

Terveysvaara

Luova oppiminen

Idea ja/tai materiaalit älykkyyttä stimuloiviin aktiviteetteihin 3-11 -vuotiaille lapsille

Storkøb

Køb stort ind, og få en ekstra god pris! Med vores storkøb får du en særlig god rabat på mange af vores mest populære varer, hvis du køber en større mængde.

Øget indtjening

Disse varenumre indeholder en større mængde varer - oftest 5-10 af hver variant. Ved køb af disse varenumre opnår du en besparelse sammenlignet med at købe varerne enkeltvis eller i mindre mængde. Dermed kan du øge din indtjening.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.