Kodinsisustus

Tee sisustuksesta yksilöllistä ja ainutlaatuista itsetehdyillä koriste-esineillä. Olipa tarkoituksenasi tehdä tunnelmallisia kynttilänjalkoja, peilejä, maljakoita ja purkkeja kukille tai pikkutavaroille - täältä löydät paljon tuotteita, joita voit koristella ja tehdä omannäköiseksi.

Kodinsisustus
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
"

Koristelua luovalle taitelijasielulle

Jos rakastat kädentöitä ja haluat ilmaista itseäsi omalla ainutlaatuisella tyylilläsi, olet aivan oikeassa paikassa. Meillä Creativ Companyssä (CChobby) on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia, kuinka voit olla luova ja toteuttaa ideoitasi. Tarjoamme siihen varsin monipuolisia työvälineitä ja erilaisia tekniikoita avuksesi.

Koristele esimerkiksi pahvi- tai puuesineitä decoupage-liimalakalla tai kokeile maalausta posliini- tai terracotta-esineisiin. Kuvioi tai päällystä rasioita mosaiikilla . Tai tee lasten kanssa kokonainen maatila muovailemalla eläimiä erilaisista massoista, kuten Silk Clay or Foam Clay.

Vaihtoehtoja on paljon, mutta jos tarvitset lisää inspiraatiota projekteihisi ja haluat oppia uusia tekniikoita, tutustu ideoihimme täällä .

Koriste-esineet kodin sisustamiseen

Sisusta koti persoonallisesti ja käytä sisustustuotteita, jotka olet tehnyt itse tai lapsesi. Creativ Companyn valikoimasta löydät laajan valikoiman koristeltavia, yksilöllisiä tuotteita kodinsisustukseen . Malaa tai koristele kauniit kynttilänjalat (656) tai maljakot ja lasipurkit. Tai sitten, miten koristella piensisustustuotteita , kuten pieni lokerikko, vetolaatikko tai jakkara? Tässä on muutamia tuotteita, jotka löydät CC:n valikoimasta.

Kodin sisustamisen lisäksi meillä on myös astioita, jotka on valmistettu eri materialeista luovaa koristelua varten, kuten tarjottimet , leikkuulaudat , mukit, kulhot ja muut astiat .

Laaja valikoima erilaisia hahmoja koristeluun

Kun lapset opettelevat tavaamaan ja laskemaan, kirjaimet, numerot ja sanat auttavat oppimisessa. Meillä on paljon puu- ja pahvikirjaimia sekä -numeroita. Niiden avulla oppimisesta tulee vielä hauskempaa. Kirjaimet, numerot ja sanat ovat suosittuja myös sisustamisessa. Maalaa ne esimerkiksi akryylimaalilla , päällystä decoupage-paperilla tai muovailumassoilla jne.

Lisäksi meillä on laaja valikoima erilaisia ?? eläinhahmoja, jotka voi koristella . Niiden kanssa voi myös leikkiä. Maalaa eläimiä ja hyönteisiä lasten kanssa ja tee vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimiä voi askarrella monesta erilaisesta materaalista, kuten puusta, keramiikasta ja styroxista. Lisäksi meiltä löytyy enkelihahmoja ja jouluisia hahmoja , jotka jo odottavat innokkaita ja luovia käsiä. Miltä kuulostaa, jos koristelet suloisia sydämiä rakkaillesi ja läheisillesi esim. lahjaksi.

Tässä on esimerkkejä tuotteistamme, joita voi maalata ja koristella. Käy verkkosivuillamme ja tutustu kuvastoihimme, joista saat enemmän tietoa materiaaleista ja vinkkejä tekemiseen.

Toivomme, että inspiraatio vie sinut mukanaan luovien ja mielenkiintoisten kädentöiden pariin!

"
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.