Korutyökalut

Täältä löydät laajan tuotevalikoiman korujen valmistukseen, kuten esim. korupihdit, neulat ja työkalut, joiden avulla pääset helposti alkuun korujen tekemisessä.

Korutyökalut
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Korutyökalu luovaan ja ammattimaiseen korujen valmistukseen

Jos haluat koristautua ainutlaatuisilla ja kauniilla koruilla, paras tapa on tietenkin tehdä ne itse. Korujen tekeminen itse voi näyttää ammattimaiselta. Siksi korujen tekeminen on hyvä valinta kaikille, jotka rakastavat luovuutta ja haluavat ostaa myymälästä koruja, joista he pitävät.

Omien korujen tekeminen antaa sinulle mahdollisuuden luoda korun, joka sopii luonteesi mukaan. Siksi sinun ei tarvitse käyttää tavallisia koruja, jotka näyttävät samanlaisilta kuin kaikki muutkin. Kotitekoisilla koruilla voit valita lempivärisi kirkkauden ja tehdä mitä ikinä unelmoitkin. Lisäksi voit tehdä hiuslenkeistä korvakoruihin koristeita koko keholle.

Jotta voisit tehdä kauniita ja ammattimaisia koruja, tarvitset kuitenkin muutamia viehättäviä koruelementtejä ja oikeat välineet niiden yhteen sovittamiseen. Koruelementit löytyvät Creativ Companylta, ja sieltä löydät laajan valikoiman kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja paljon muuta. Myymme tietysti myös laadukkaita korutyökaluja, jotka helpottavat korujen valmistusta.

Tälle sivulle on koottu korutyökalumme, joista löydät kaiken tarvittavan kauniiden korujen tekemiseen.

Pihdit kaikille pienille osille

Yksi tärkeimmistä korutyökaluista on korupihdit. Korupihtien avulla voidaan tehdä monenlaisia koruja. Ne ovat usein välttämättömiä pienten yksityiskohtien tekemisessä ja erilaisissa tehtävissä.

Siksi pihtivalikoima on tärkeä osa jokaisen korunvalmistusta. Korupihdit eivät kuitenkaan ole vain korupihtejä, sillä niitä on saatavana erityyppisinä.

Se voi olla hämmentävää monenlaisten pihtien kanssa, ja voi olla vaikea selvittää, millaisia korupihtejä todella tarvitset. Jos et ole vielä tehnyt koruja, voit aloittaa pienillä korupihdeillä, esimerkiksi yleispihdeillä. Yleispihdit ovat monikäyttöisiä työkaluja, jotka pystyvät monenlaiseen työhön, ja ne toimivat myös lattakärkipihdeinä, leikkurina jne.

Jos haluat varmasti tehdä omia koruja ja tehdä kauniita ja erityisiä koruja, kannattaa valita setti, joka sisältää erilaisia korupihtejä. Vaikka yleispihdit pystyvät moniin tehtäviin, on helpompi suorittaa nämä tehtävät täydellisesti valitsemalla kyseiseen tarkoitukseen sopivat korupihdit. 

Creativ Companylta voit ostaa korupihdit yksittäin, joten voit valita haluamasi pihdit. Pihdit ovat myös suosittuja, sillä ne tarjoavat valikoiman pihtejä, kuten leikkurit, päätyleikkurit, laakapihdit ja pyöröpihdit, kaikki yhdessä pakkauksessa.

Mihin näitä eri korupihtejä käytetään? Kannattaa opetella vähän lisää näistä työkaluista, sillä ne laajentavat luovia mahdollisuuksia korujen valmistuksessa. Seuraavassa on lyhyt yhteenveto tärkeimmistä korupihdeistä.

Katkaisupihdit 

Leikkauspihdit voivat antaa hyvän ja kovan puristusjäljen, jos niitä painetaan. Pihdeillä leikkaaminen on erittäin kätevää luovalle sielulle, joka haluaa tehdä koruja. Pihtien mukana toimitetaan pieni pää ja kaksi terävää osaa, joiden avulla voit leikata helposti kovia materiaaleja.

Voit leikata pihdeillä kukkalankaa tai muuta metallilankaa, jota haluat käyttää korutyössäsi.

Päätyleikkurit

Päätymuotit sopivat hyvin puristamiseen, mikä tekee niistä käytännöllisiä erilaisiin koruprojekteihin. Päätyleikkureissa on litteä pää, jossa on kaksi litteää hammasta. Niiden avulla voidaan puristaa työkappaletta, jonka voi sitten vetää paikalleen.

Lattapihdit

Lattapihdit ovat pitkiä ja litteitä työkaluja, joita voidaan käyttää myös korujen valmistuksessa. Lattakärkipihdeissä on kaksi pitkää piikkiä ja litteä muoto, joten ne sopivat hyvin sellaisten esineiden pitelemiseen, jotka ovat liian pieniä sormilla pideltäväksi.

Voit taivuttaa materiaaleja myös lattapihdeillä, ja litteät hampaat ovat myös kätevät, kun esimerkiksi painat pyöreää välirengasta yhteen. 

Pyöröpihdit

Pyöröpihdeissä on pitkät, pyöreät hampaat, mikä tekee niistä hyvän työkalun esimerkiksi metallilangan taivuttamiseen. Voit puristaa lankaa pyöröpihdeillä ja taivuttaa lankaa pihdeillä, jolloin korusta tulee kauniin pyöreä.

Voit tehdä samalla tavalla silmukoita pyöröpihdeillä, joita voit käyttää myös korulukon kanssa.

Ideoita ja inspiraatiota seuraavaan koruprojektiisi

Erilaisilla koruelementeillä ja laadukkailla työkaluilla voit tehdä koruja edessäsi olevalle pöydälle, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia tehdä upeita koruja monessa eri versiossa. Se on sekä hauska että rikastuttava prosessi, ja tietysti on parasta, että seisot koruissa, jotka olet tehnyt itse.

Päästä luovuutesi valloilleen ja kokeile koruja. Mutta ehkä tarvitset hyvän idean päästäksesi alkuun? Jos kaipaat ideoita seuraavaa koruprojektiasi varten, tutustu ideoihimme, joihin olemme koonneet mielenkiintoisia projekteja.

Täältä löydät ideoita kaikenlaisten korujen valmistukseen, jotta löydät juuri sinulle sopivan projektin. Kaikkiin projekteihin sisältyy myös yksityiskohtaisia ohjeita, joita on helppo noudattaa, jotta saavuttaisit kotitekoiset korutavoitteesi turvallisesti ja nopeasti.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.