Kipsivalu

Laaja valikoima kaikkea, mitä kipsivalussa tarvitaan. Erilaisia ja erikokoisia seoksia kipsien, muottien ja kipsinauhojen valmistukseen. Käytä kipsiä luovissa askarteluprojekteissa ja tee muotteja eläinten jäljistä tai vauvan käsistä ja jaloista. Sillä voi tehdä myös naamioita ja paljon muuta.

Kipsivalu
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Miten kipsivalu toimii?

Oletko koskaan kokeillut leikkiä ja luovaa kipsivalua? Jos et, tuomme tämän jännittävän ja luovan maailman asiakkaidemme ulottuville. Näin tapahtuu, kun sijoitat ensimmäistä kertaa kipsivaluun ja valumuotteihin. Ennen kuin voit aloittaa jännittävien hahmojen ja koristeellisten sisustustuotteiden valamisen, sinun on ostettava valumassaa, jota meillä on tietysti laaja valikoima Creative Companyssa.

Kipsin valaminen on sekä viihdyttävää että jännittävää. Valumassojen selailu hämmentää helposti. Kovettumisajan täytyy kuitenkin olla tietoinen siitä, minkä yhdisteen kanssa kannattaa päästää luovuus valloilleen. Valikoimastamme löydät erilaisia kipsiseoksia ja voit valita haluamasi kovuuden.

Mutta takaisin kysymykseen – miten kipsivalu toimii?

  • Mieti ensin, mitä haluat valaa. Verkkokaupastamme löydät paljon hauskoja ja kauniita

 

  • Tämän jälkeen valumassa sekoitetaan veteen. Sekoitussuhde on ilmoitettu tuotteen teknisissä tiedoissa tai käyttöohjeessa, kun saat tuotteen meiltä.

 

  • Kaada kipsi muottiin ennen kuin se muuttuu liian paksuksi. Muista käyttää käsineitä, jotta sormesi eivät likaannu liikaa toimenpiteen aikana.

  • Tämän jälkeen tuotteen on annettava kuivua. Kuivumisaika voi vaihdella tuotteesta toiseen, mutta se on noin 30 minuuttia. Valu kovettuu noin 5-8 päivän kuluttua. Jos haluat täysin sileän lopputuloksen, voit hioa pinnan hienolla hiekkapaperilla.

  • Ja hauskanpito alkaa! Valuyhdisteiden koristelu. Muista ostaa paljon eri värejä ja maaleja , jotta voit värjätä kipsin väreillä, joita voit käyttää kotisi sisustukseen.

Luonnollisesti on myös mahdollista toteuttaa erilaisia luovia projekteja kipsiharsolla, jota on myös valikoimassamme. Kipsiharson käyttö on hieman helpompaa eikä vaadi niin paljon kärsivällisyyttä.

Kiinnostaako betonivalu? Napsauta sitten tästä, sillä meillä on myös laaja valikoima sitä.

Luo ainutlaatuisia kipsivaluja

Oletko valmis luovaan ja jännittävään projektiin? Kokeile sitten kipsivalua, joka tarjoaa loputtomasti luovia mahdollisuuksia. Tälle sivulle on koottu kaikki kipsivalussa tarvittavat tiedot: valumassa, kipsiharso ja kipsi.

Harrastelaastin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Kynttilät, kulhot, hahmot ja koriste-esineet tuovat persoonallisuutta kodin sisustukseen. Tutustu laajaan ideoiden luetteloon, joka tarjoaa hyviä askarteluideoita. Kipsivalulla voi tehdä monia luovia projekteja – olipa kyseessä sitten ensimmäinen kipsivalukerta tai montako kertaa sitten kokeiltu, löydät varmasti sopivan projektin.

Itse tehtyjä laastilahjoja

Monet lisäävät erilaisia sisustustuotteita, kuten hahmoja, maljakoita, kulhoja jne. toivelistoille vuosi toisensa jälkeen. Mutta entäpä ylimääräisten ponnistelujen tekeminen vastaanottajalle? Tämä yllätys ilahduttaa heitä paljon.

Voit tehdä luomuksistasi yksilöllisiä ja koristella ne vastaanottajan kiinnostuksen kohteiden, lempivärien ja monien muiden asioiden mukaan. Yksi hyvä idea on kirjoittaa maljakkoon tai kynttilänjalkaan lainaus, joka kuvaa ystävyyttäsi, äiti-tytär-suhdettasi tai suhdettasi. Se on uskomattoman kaunis muistomerkki, jota voi säilyttää esillä ikuisesti.

Toki on myös mahdollista ostaa valuseoksia ja -muotteja vastaanottajalle itselleen. Näin henkilöllä on mahdollisuus ilmaista omia luovia kykyjään.

Täydellinen luova projekti yhdessä muiden kanssa

Kipsivalu on ensisijaisesti aikuisten ja luovien ihmisten projekti, mutta lapset voivat tietysti auttaa maalaamaan ja koristelemaan jälkikäteen.

Yhä useammat luovat työpajat avautuvat kaupunkeihin ja ravintoloihin, joissa voi varata pöydän. Näissä tiloissa voit olla luova yhdessä muiden ihmisten kanssa. Onneksi voit tehdä sen myös kotonasi neljän seinän sisällä. Valmistele viihtyisä ilta perheelle, ystäville ja kollegoille. Voit valaa kipsiä ja koristella yhdessä verkkokaupassamme olevilla materiaaleilla.

Voitte antaa toistenne inspiroida ja näin haastaa myös toisenne. Tyypillisesti valitset samat värit ja kuviot aina uudelleen. Ehkä saat inspiraatiota muilta pöydän äärellä työskenteleviltä ja voit luoda jotain, mitä et ole koskaan osannut kuvitellakaan tai uneksinut tuotannosta.

Huomaat pian myös, että prosessin aikana järjestetään mielenkiintoisia keskusteluja. Voit keskustella täysin eri tavalla istuessasi ja uppoutua luoviin projekteihin ja harrastuslaastiin. Pöydällä on todennäköisesti hauskoja, hassuja ja syviä keskusteluja.

Pidä tauko arjen stressistä

Kipsivalun parissa työskentely vaatii hieman kärsivällisyyttä, sillä se voi kestää useita päiviä, koska se on kuivattava ja kovetettava. Tämä on luova kehitys, joka vaatii pohdintaa.

Yksi Creativ Companyn visioista on näyttää asiakkaille – sinä mukaan lukien – upeita asioita luovissa ja harrasteprojekteissa. Luovuus tuo rauhaa ja arvoa arkeen. Se on täydellinen syy pitää taukoa stressaavasta arjesta silloin tällöin.

Kun istut ja koristelet kipsiä, voit keskittyä vain siihen, mitä sinulla on käsissäsi. Kaikki ajatuksesi on poistettu ja löydät sisäisen rauhasi. Osta uusi kipsisi nyt ja saat sen muutamassa päivässä, jotta voit aloittaa luovien töiden tekemisen nopeasti ja juuttua kiinni.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.