Muovailu ja valaminen

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja muovailuun ja valamiseen, kuten erilaisia muovailumassoja. Löydät myös tarvikkeita leipomiseen, saippuan valmistukseen sekä kynttilöiden, betonin ja kipsin valamiseen. Ilmakuivuvat Foam- ja Silk Clay -massat ovat tämän kategorian suosituimpia tuotteita.

Muovailu ja valaminen
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Betonivalun parissa työskentelyyn ei tarvita muuraria

Creativ Companylla ei ole materiaaleja, tuotteita, värejä, luovia pyrkimyksiä tai kiinnostuksenkohteita, jotka pidämme varattuina yhdelle sukupuolelle. Betonivalun, sukupuolen ja kaiken muun ei pitäisi estää tämän tehtävän toteuttamista.

Ainoa poikkeus on ikä, sillä ei ole suositeltavaa, että hyvin pienet lapset käyttävät betonia, sillä he saattavat syödä tai pureskella esineitä, joita ei ole tarkoitettu tähän tarkoitukseen. Sen lisäksi, että betonivalut eivät sovi pienimmille lapsille, useimmat voivat nauttia tästä puuhasta.

Välitämme sekä tuotteistamme että sinusta asiakkaana. Siksi teemme kaikkemme, jotta ostokokemuksesi olisi hyvä, olitpa kuka tahansa ja mitä ostat meiltä. Betonivalun työstämiseen ei tarvita muuraria tai työvoimaa, ja voit itse päättää, mitä haluat luoda.

Verkkokaupastamme löydät hyvän valikoiman harrastebetonia, ja voit valita vapaasti, haluatko ostaa tarvikkeita tähän vai et.

Miten betoni valetaan?

Betonivalussa voit valita jo olemassa olevien kohteiden käytön. Sen on vain oltava tuote, joka on joko elastinen, jotta saat valmiit vaatteesi vapaiksi, tai sinun on käytettävä jotain, jonka haluat hajoaa. Vanha puulaatikko, jonka haluat valaa sisään, on todennäköisesti rikottava, jotta kovettunut betoni saadaan pois.

Harrastebetoni toimii paljolti tavallisen betonin tavoin. Kauhassa tai rasiassa on ohjeet betonin sekoittamiseen ja valamiseen.

YouTubessa on tällä hetkellä useita hyviä opetusvideoita eri ihmisiltä, jotka esittelevät sinulle betoniesityksiä. Voit siis nauttia oppimisesta enemmän hakemalla YouTubesta"casting" ja "hobby concrete".

Ammattimaisen betonin ja harrastebetonin ero

Vaikka betoni on periaatteessa sama tuote, sekä betonin tyypissä että laadussa voi olla suuri ero. Creativ Company on sitoutunut hankkimaan hyviä ja hyödyllisiä tuotteita, jotka sopivat luovaan työhön ja tee itse -projekteihin.

Paljon "ammattimaista" betonia, esim. lattioiden ja muiden kriittisten kohteiden valuun käytettävää betonia on kovetettava pitkään, kun taas harrastebetonin pinta yleensä kuivuu 24 tunnissa. Normaali betoni myös kuivuu usein pintakuivaksi noin 24 tunnin kuluttua, mutta betonilattian kovettuminen kokonaan voi kestää jopa kolme viikkoa.

Valettujen kappaleiden kovettumisaika riippuu monista tekijöistä. Ne vaihtelevat tuotteen laadusta ja sekoitussuhteesta valukohteen paksuuteen ja kosteustasoon riippumatta siitä, mihin valubetonia sijoitit. Kaikki tämä voi vaikuttaa kovettumisaikaan.

Millaisia asioita voit tehdä harrastebetonilla?

Harrastebetonista ei voi valaa paljon. Luonnollisesti poikkeuksia on paljon, sillä harrastebetoniin voidaan valaa asioita,  mutta ne ovat paljon parempia, jos ne on valmistettu muusta materiaalista. Sekä työvälineitä että koriste-esineitä voidaan tehdä betonivaluina. Valikoimaan kuuluu kaikkea puutarhan konkreettisista hahmoista kynttilänjalkoihin, betonikulhoihin, adventtikynttilänjalkoihin, jalan ja kädenjälkiin, kirjahyllyihin ja paljon muuhun.

Harrastebetonilla voi tehdä monia erilaisia asioita, ja voit itse päättää, haluatko kohteen säilyttävän raa'an betonin ulkonäkönsä (harmaan värin) vai haluatko maalata pinnan. Voit myös tehdä asioita yksivärisestä betonista. Sinun tarvitsee vain ostaa sopiva väriaine, joka sopii sekoitettavaksi nestemäiseen betoniin.

Kun kyseessä on raa'an betonin maalaaminen tyypillisellä harmaalla värillä, pinnan voi maalata, kun se on kuiva ja kovettunut.

Idealuettelostamme löydät ideoita asioiden suunnitteluun

Jos haluat nähdä konkreettisia ideoita siitä, mitä voit esittää, voit tutustua moniin ideoihin idealuettelossamme. Idealuettelomme sisältää upeita kuvia yksittäisten ideoiden tuloksista, ja napsauttamalla ideaa voit nähdä pienen oppaan, jota seuraat, jotta voit aloittaa omien asioiden luomisen konkreettisesti.

Laajassa ideakuvastossamme on paljon muutakin kuin vain valuideoitamme . Jos siis etsit muita juttuja, voit myös löytää paljon muita luovia mahdollisuuksia esimerkiksi maalaamiseen, piirtämiseen, koristeluun ja itse tehtyihin koruihin.

Monien luovien ideoidemme avulla voit valaa yhden kohteen betonista ja toisen materiaalin, kun taas toiset kannustavat sekoittamaan väriä betoniseokseen ennen valua. Monissa ohjeissa vaaditaan tietynlaista muottia, mutta voit käyttää myös kotona olevia muotteja. Voit esimerkiksi valaa betonikäden kertakäyttöiseen lateksikäsineeseen.

Betonivalun edut

Kun päätät valaa betonin itse, voit itse päättää, mitä haluat tehdä, mitä materiaaleja haluat käyttää, haluatko värjätä betonin etukäteen vai maalata betonin valamisen jälkeen – vai haluatko mieluummin säilyttää sen raa'an ulkonäön. Jos ostat valmiin betonin, sillä ei ole sinulle mitään erityistä merkitystä, vaan se on kaunis katsella.

Toisaalta jos olet itse antanut sen, se antaa sinulle suuremman arvon kaikkien siihen liittyvien muistojen vuoksi. Jos tulos on todella hyvä, voit olla siitä ylpeä. Jos teet paljon betonivaluja, voit myös myydä niitä tai antaa niitä ystäville, perheelle ja työtovereille.

Sen lisäksi, että säästät rahaa tekemällä asioita konkreettisesti itse, voit myös kehittää luovia taitojasi ja rikastuttaa kotiasi tai muiden koteja tavalla, jonka olet tehnyt itse. Harrastebetonista valamalla voi tehdä asioita myös perheen tai ystävien kanssa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.