Koristeltavat tuotteet ja koristetuotteet

Etsitkö koristeltavia tuotteita ja koristelutarvikkeita? Valikoimistamme löydät valtavasti erilaisia tuotteita kodin sisustukseen sekä erilaisia puu- ja pahviaihioita, laatikoita jne., joita voit koristella oman näköisiksesi.

Koristeltavat tuotteet ja koristetuotteet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Houkuttelevat kotitekoiset koristeet koriste-esineillä

Jos haluat tehdä joulukoristeita itse tai sisustaa kotisi kauniilla itse tehdyillä tuotteilla, tutustu kauniisiin sisustustuotteisiimme.

Koriste-esineissä on paljon erilaisia hahmoja ja muotoja, jotka on yleensä valmistettu puusta tai papier-mâché-materiaalista. Yhteistä kaikille koristeille on, että niitä ei ole koristeltu, joten saatte esim. kaktushahmo vaaleasta puusta ilman väriä.

Koristeiden ideana on, että ne on koristeltava itse, jotta niitä voidaan käyttää erilaisissa luovissa projekteissa,joissa tuotteille annetaan tietty väri tai tyyli.

Koristeet voivat olla monia erilaisia, sillä ainoa yhteinen nimittäjä on, että tuotteita ei ole koristeltu ja että ne ovat valmiita vastaanottamaan värejä ja luovia vetoja.

Siksi koriste-esineitä voivat olla puut, kukat, sienet ja monet muut. Olemme koonneet tälle sivulle koriste-esineitä, jotka muistuttavat luonnonesineitä, kuten puita, kukkia ja vastaavia. Katso tästä, jos haluat esimerkiksi kaunis joulukoriste, jonka haluat koristella kauniilla pikkujoulukuusella, jonka olet itse maalannut ja koristellut.

Täältä löydät kaikki luonnolliset puu- ja papier-mâché-muodot, jotka ovat valmiita luoviin ideoihisi.

Koristeiden koristeluun on monia mahdollisuuksia.

Koristeellisia puisia ja papier-mâché-tuotteita voi koristella monin eri tavoin. Voit tietysti aloittaa maalaamalla paljaat koriste-esineet erilailla, esimerkiksi harrastemaalilla, joka antaa sille kauniin värin.

Tämä koskee niin papier-mâché- kuin puutakin. Vaatteiden vaalealla värillä voit helposti peittää niiden pinnat jopa erittäin vaaleilla väreillä, kuten vain yhdellä kerroksella valkoista maalia.

Voit myös siirtyä askartelumaalin ulkopuolelle, jos sinulla on toinen luova idea. Jos ostat puiden ja kukkien muotoisia koriste-esineitä, voit aloittaa maalaamalla ne kauniilla ja sopivilla väreillä. Voit tehdä niistä elävämpiä ja kolmiulotteisempia liimaamalla niihin erilaisia tehosteita, kuten kuulia, jotka jäljittelevät joulukuusen joulupalloja.

Voit myös koristella puita ja kukkia monilla erilaisilla koristeilla, sillä paljaiden koriste-esineiden koristeluun tarvitaan vain mielikuvitusta.

Joulukoristelua varten voit koristella sienten muotoisia koristeita lumiströsseleillä tai kimalteella, kun taas muita esineitä voit polttaa pintaan sähköpolttimella. Voit tehdä joulukuusesta entistä kauniimman näköisen tai kirjoittaa sähköpolttimella oman tai lapsesi nimen erilaisiin koriste-esineisiin.

Koriste-esineiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, mikä on yksi syy siihen, miksi puut, kukat ja muut muodot ovat hyviä valintoja koristeluun, sillä voit lisätä oman värisi ja koristella materiaalit itse yhtenäisen teeman luomiseksi.

Erilaiset koriste-esineet ovat myös hyviä vaihtoehtoja luoviin askarteluprojekteihin lastenkanssa . Pikkuiset koristelevat mielellään omia pikkupuitaan ja kukkiaan, joilla voi koristella vaikkapa joulua. tai sisustamaan huoneen.

Pieniä koriste-esineitä voi käyttää myös osana isomman lapsen minimaailmaa nukeilla ja vastaavilla, ja lapsesta on hauska koristella pieniä esineitä juuri oikealla värillä.

Koristeet jouluun ja muihin juhlapyhiin

Jos haluat tehdä kauniita ja ammattimaisia koristeita adventtikynttilääsi tai jos haluat tehdä koristeita halloweeniin, tällä sivulla on runsaasti erilaisia koriste-esineitä.

Joulukoristelussa voit valita monista erimuotoisista ja -mallisista joulukuusista. Voit valita esimerkiksi pyöreitä joulukuusia, litteitä joulukuusia tai 3D-joulukuusia, jotka on helppo maalata ja koristella sopimaan täydellisesti joulukoristeluun  tai lumimaisemaan.

Sienten muotoiset koristeet ovat myös hyvä valinta joulukoristeiksi. Voit myös lisätä koristeisiisi hieman toivoa ja kevättä kauniilla kukilla, joissa on raikkaita värejä.

Kuvittele esimerkiksi adventtikynttilää ja sen ympärillä sievää vihreää joulukuusta, jonka ympärillä on paljon pieniä sieniä. Pieniä koriste-esineitä esim. puu antaa koristeille aivan uuden ulottuvuuden, ja voit luoda monia kauniita esineitä, joita voi käyttää vuosikausien ajan.

Halloweenina voit valita jonkin monista kurpitsan muotoisista koriste-esineistämme. Kauniit kurpitsan muotoiset lyhdyt sisältävät monenlaisia massiivisia ja kokonaisia puu- tai papier-mâché-kurpitsoja. Kauniit kurpitsat on helppo koristella oikeilla syysväreillä ja aavemaisella ilmeellä.

Upeita ideoita luoviin projekteihin koriste-esineillä

Mahdollisuutesi luoda erilaisia koristeita, kuten puita, kukkia ja vastaavia, ovat lähes rajattomat, kun on kyse joulukoristeiden tekemisestä tai vain ympärivuotisesta käytöstä.

Voit maalata koriste-esineitä lempiväreilläsi tai käyttää muita koristelutekniikoita, joten sinulla on aina mahdollisuus räätälöidä koriste-esineitämme projektisi mukaan.

Jos kaipaat ideoita erilaisten koristetuotteidemme käyttöön, tutustu ideoihimme . Täältä löydät aina uusia ja jännittäviä projekteja, joita voit vapaasti käyttää, ja se on hyvä paikka etsiä inspiraatiota koristelutarvikkeiden käyttöön.

Täältä löydät projekteja jouluun, muihin pyhiin ja arkeen, joten aina on luotavaa. Kaikki projektit sisältävät myös oppaita, joiden avulla aloittaminen on helppoa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.