Metallikuviointi

Pakota numeroita, kirjaimia, sanoja tai symboleja metalliriipuksiin meidän laadukkailla metallinpakotus-työkaluilla. Täältä löytyy metallitagit ja erilaiset laatat sekä pakotustyökalut ja -leimat eri kuvioilla. Huipputekemistä koruaskartelijoille.

Metallikuviointi
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Metallinen leimasinväline luoviin projekteihin

Jos haluat tehdä koruistasi tai muista itse tehdyistä metalliesineistä persoonallisempia ja yksilöllisiä, metallinen kohokuviointi on oikea tie eteenpäin. Vaikka metalli on kovaa materiaalia, sitä voidaan muotoilla edelleen oikeilla välineillä, joten voit koristella sen omalla nimelläsi tai vastaavalla metallipalalla painokoristeluvälineiden avulla.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle metallisten kohokuviointivälineiden valikoiman, josta löydät kaiken tarvittavan esimerkiksi korujen ja muiden tuotteidesi koristeluun omalla nimelläsi.

Meillä on painokoristeluvälineitä, joissa on kaikki aakkoset, numerot ja muita kauniita leimoja, joilla voit koristella koruja ja muita esineitä.

Tältä sivulta löydät myös laajan valikoiman työkaluja, joita voit käyttää metallin painamiseen. Niiden avulla teet koko prosessista helpomman ja tarkemman, esimerkiksi painomuotin vasarat ja pidikkeet, joten oikean voiman saaminen iskuihin on helppoa.

Tälle sivulle on koottu kaikki tarvittava metallisten painokuvioiden tekemiseen. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä koruja tai muita esineitä omilla hahmoillasi ja teksteilläsi.

Kuinka metallikohokuviointi toimii

Painokoristeluvälineet ovat pieniä leimoja, joita käytetään kiinnittämään kuvio koristeltavaan pintaan. Painokoristeluvälineen toisessa päässä on kuvio, jolla voit koristella esimerkiksi korun. Se voi olla kirjain, numero tai hahmo.

Kun haluat tehdä metallileiman, pitele leimasinvälinettä esimerkiksi sydän- tai kirjainkohdassa ja puhalla siihen vasaralla kova isku.

Kohopainatustyökalun hahmo leimataan metallipintaan niin, että numero tai kirjain jää piiloon.

Leimaustyökalut on valmistettu kovasta metallista, joten voit helposti leimata kovia materiaaleja, kuten alumiinia, joka on pehmeämpää kuin työkalu ja tekee siihen helposti kohokuvioita.

Kohokuviointityökaluja voidaan siis käyttää kaikkeen, ja siksi niiden käyttö on vain luovaa ja silmät auki.

Voit tehdä koristekuvioinnilla henkilökohtaisia metallisia ovikylttejä etuoveen, tehdä kylttien kaulapantaa koiran nimellä ja kirjoittaa nimet ja tekstit mihin tahansa kuviteltavissa olevaan metallipintaan, jonka haluat yksilöidä.

Voit tehdä kauniita, yksilöllisiä metallilaatikoita säilytyslaatikoita varten harrastehuoneeseen tai nimilaput muunlaiseen säilytykseen.

Lopuksi voit tehdä kohokuvioinnilla yksilöllisiä avainrenkaita, jotka on kohokuvioitu omalla nimelläsi pieneen metallilevyyn, jonka voit ripustaa avaimiisi.

Tee yksilöllisiä koruja painokoristeluvälineillä

Mikään ei vedä vertoja yksilöllisille koruille, joita ei voi ostaa myymälöistä. Mikä olisi persoonallisempaa kuin korun valmistaminen omalla nimellä? Voit tehdä tämän sijoittamalla metallisiin painokoristeluvälineisiin.

Metallisella kohokuvioinnilla voit tehdä klassisen laattakaulakorun, johon voit kiinnittää pienen lautasen ohueen ketjuun. Suositut merkit ovat saaneet inspiraationsa armeijasta, jolla kaikilla on nimilappu, jotta ne on helppo tunnistaa.

Houkuttelevat tagit ovat kuitenkin tärkeitä myös siviileille, sillä ne ovat moderneja ja kauniita katsella. Metallisella leimasinvälineellä voit kirjoittaa oman nimesi tai muun tekstin helposti pieneen metallilevyyn, jonka voi ripustaa kaulan ympärille.

Myymme erilaisia metallilaattoja, joissa on tyhjiä ja kiiltäviä pintoja, jotta voit aloittaa koristelun. Löydät erimuotoisia metallitunnisteita – esimerkiksi klassisia neliöitä, sydämiä tai ympyröitä.

Valikoimassamme on myös erivärisiä ja eri materiaaleista valmistettuja metallilaattoja, joten voit valita hopean- tai kullanvärisen alumiinilapun.

Metallilaatta voidaan kiinnittää ketjuun tyylikkään modernin kaulakorun ainoaksi elementiksi tai yhdistää toiseen koruun.

Metallilaput ja metallikohoumat tarjoavat monia mahdollisuuksia, joten voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja aloittaa.

Sen vuoksi tagien metallikohokuviointi on myös hyvä aloittaa lapsista, sillä heistä on hauska tehdä omia koruja omilla nimillään.

Pieneen vasaraan on myös hauska iskeä ja katsoa, miten leimaustyökalut pystyvät muovaamaan muutoin kovia  

Täältä saat ideoita koruihin

Jos haluat tehdä koruja tai muita luovia projekteja painokoristeluvälineiden avulla, laita hattu päähän ja aloita. Jos kaipaat hyvää ideaa, tutustu idealuetteloomme, josta löydät runsaasti ideoita koristelutyövälineesi käyttöön.

Täältä löydät hyviä ideoita metallisten painokuvioiden käyttöön. Koska ideamme sisältävät yksityiskohtaiset oppaat etenemisestä, koristelun aloittaminen on erittäin helppoa.

Oppaamme sisältävät myös luettelon eri projekteihin tarvittavista asioista, joten voit helposti ostaa kaiken yhdessä ja aloittaa nopeasti.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.