Koristeltavat talot ja -ajoneuvot

Minibussi, matkailuauto tai talo. Täältä löydät eri materiaaleista valmistettuja erilaisia pieniä taloja ja ajoneuvoja. Ne on tarkoitettu vain koristeluun, ja niitä voidaan käyttää koristeina tai lasten leluina.

Koristeltavat talot ja -ajoneuvot
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Keskitymme koriste-esineisiin taloihin ja ajoneuvoihin

Jos etsit mukavia sisustusesineitä, kuten ajoneuvoja, taloja ja pikkulintujen taloja, olet oikeassa paikassa. Myymme monenlaisia koriste-esineitä. Rakastamme kaikkea puutuotteista muihin materiaaleihin, kuten metalliin, muoviin, kumiin ja saveen.

Monia tuotteita ei voi käyttää yksin, joten jos ostat tuotteita verkkokaupastamme, sinun on ostettava myös esimerkiksi liimaa ja maalia. Jos pidät pienten puutalojen pelkistetyistä muodoista, voit asettaa ne helposti kodin ympärille koristeiksi käsittelemättömiin/koristelemattomiin.

Jotkin muodot on suunniteltu seisomaan tukevalla pinnalla, kun taas toiset on tarkoitettu ripustuskoristeiksi. Koriste-esineet, joiden yläosassa on pieni naru, sopivat täydellisesti ripustettaviksi koristeiksi. Esimerkiksi minilinnunpönttöjä, joita voi maalata ja ripustaa joulukuuseen.

Koska tässä kokonaiskategoriassa voi olla useita tuotteita, voit napsauttaa yhtä alakategoriaa. Näin voit nähdä tietyn tuotetyypin tai tutustua koko koristetuotevalikoimaamme.

Suuri valikoima koriste-esineitä

Koriste-esineet ovat laaja konsepti. Jos haluat nähdä kaikki tämän tyyppiset tuotteet, napsauta pääluokkaa. Tälle sivulle on koottu koristeita, kuten pieniä linnunpönttöjä ja pieniä puutaloja (esim. vaneria), retkeilijöitä, jotka on valmistettu myös puusta, sekä laatikoita, oma nukkekoti, junia ja vaunuja, majakoita ja autoja.

Monet tämän sivun tuotteista on valmistettu puusta. Tämä on hyvä lähtökohta, sillä ne ovat kauniita sellaisenaan ja upeita, jos maalaat tai koristelet ne jollain tavalla. Osa koriste-esineistä on koottava, mikä voi olla hauskaa sekä aikuisille että lapsille. Huomaa, että jotkin tuotteet sisältävät pieniä osia, joten ne eivät sovellu pienille lapsille.

Jos etsit yhtä tai useampaa tuotetta, joita ei löydy tältä sivulta, voit joko etsiä niitä tai napsauttaa pääluokkaa ' koristetuotteet ja -koristeet'. Joissakin tapauksissa tuote sijoitetaan tiettyyn kategoriaan, mutta se liittyy tähän kategoriaan. Se voi olla esimerkiksi puinen moottoripyörän muoto tai avolava-auto.

Tutustu alakategorioihin

Verkkokauppaamme kehitetään, optimoidaan ja laajennetaan jatkuvasti. Siksi löydät yhä enemmän tuotteita eri kategorioista. Siksi olemme erittäin kiinnostuneita jakamaan tuotteet useisiin kategorioihin. Teemme tämän useilla eri tasoilla, jotta löydät helposti tiesi valtavan tuotevalikoimamme läpi.

Verkkokaupassamme on yli 12 000 tuotenumeroa, joten rakenne on ollut välttämätön. Tämä rakenne hyödyttää sekä sinua että meitä. Haluamme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi.

Siksi olemme tässä kategoriassa koonneet yhteen kaikki yllä mainitut tuotteet, mutta ennen kaikkea alikategoriat näkyvät tuotteiden kohdalla.

Voit siis sukeltaa suoraan alakategorioihin, jotka ovat usein seuraavat:

  • Minilinnunpönttö
  • Talot ja rakennukset
  • Puiset ajoneuvot

Jotkin tuotteet eivät välttämättä sovi heti johonkin näistä kategorioista, kuten myös yhteen kategoriaan kuuluvat tuotteet saattavat sopia toiseen kategoriaan. Saat usein inspiraatiota vastaavien tuotteiden etsimiseen napsauttamalla yksittäistä tuotetta. Tuotesivuilla näkyy luettelo tuotteista, joita ostetaan usein yhdessä.

Inspiraatiota talojen, ajoneuvojen ja muiden koriste-esineiden tekemiseen

Autamme sinua mielellämme askarteluprojektisi aloittamisessa. Aluksi voit napsauttaa yksittäisiä tuotteita ja katsoa, mihin ideoihin kukin tuote kuuluu. Inspiraatioksi voit etsiä myös hieman laajempia ideoita.

Hyviä ideoita on paljon. Kyse on vain siitä, että katsoo oikeista paikoista. Olemme yrittäneet auttaa sinua inspiroitumaan siitä, mitä voit tehdä tämän sivun tuotteista. Löydät ideoita talojen, ajoneuvojen ja muiden sisustustuotteiden käyttöön verkkokaupastamme.

Esimerkiksi vanerituotteiden osalta voit tehdä joulukalenterin puisesta junasta, jossa on ylimääräisiä vaunuja. Lopputulos on sekä sievä että makea, ja voit noudattaa ohjeita tai tehdä sen haluamallasi tavalla. Junasta voi jättää muutama esine pois tai sen voi maalata eri väreillä.

Meillä on myös hyviä ideoita siitä, mitä voit tehdä muotojen, kuten asuntovaunujen, talojen ja minilintujen kanssa. Linnunpönttöjä voi maalata ja käyttää joulukoristeina, joko joulukuusessa tai näyteikkunoissa. Talon hahmoja voi maalata tai käyttää sellaisenaan, ja niitä voi käyttää koristeluun, viihteeseen ja leluina. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, löydät myös ideoita puisen miniasuntoauton käyttöön. Voit esimerkiksi luoda pienen leirintäalueen, jonka koristelet ja teet kodikkaaksi.

Toimitamme sinulle monia erilaisia sisustustuotteita

Creativ Company tarjoaa nopeat toimitukset, hyvät hinnat, hyvät ostoehdot ja monia maksuvaihtoehtoja. Maksuvaihtoehdot, joita haluat käyttää, riippuvat siitä, toimitko yksityishenkilönä, yrityksenä vai laitoksen työntekijänä.

Jos ostat meiltä tuotteita yksityishenkilönä, voit maksaa Dankortilla, VISA-Dankortilla, VISAlla, VISA-Electronilla, Mastercardilla, Diners Clubilla, JCB:llä, Paypalilla ja Mobilepaylla sekä pankkisiirrolla. Jos teet ostoksia meillä instituutiossa, voit tehdä ostoksia EAN-numerolla tai rajoitetummalla maksukorttivalikoimalla. Viimeisenä muttei vähäisimpänä voit tehdä ostoksia myös tukkukauppiaina tai yrityksinä. Tässä tapauksessa voit maksaa PBS:n kautta tai jollakin seitsemästä eri maksukortista.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.