Hauskat keittiöleikit

Kaikenlainen kokkailu on varsin suosittua. Ruuan- laiton harjoittelemisen voi aloittaa jo nuorella iällä "leikkimällä". Voit tukea lasten luovaa leikkimistä tekemällä hauskoja leikkiruokia ja säilytyspurkkeja. Tutustu ideoihimme, joita voit tehdä myös yhdessä lasten kanssa. Itse tehdyt leikkiruuat ovat mitä parhaimpia ja hauskimpia leluja.

Use our inspiration for your creative projects


See selected products


ILOINEN LEIKKIKEITTIÖ

Iloinen leikkikeittiö on täynnä luovia hetkiä! Siellä lapset voivat valmistaa herkullisia muovailuvahaherkkuja – omaperäisiä, sieviä ja värikkäitä. Leikkikeittiössä saa todellakin leikkiä ruoalla. Itse asiassa lasten uteliaisuus ruokaa kohtaan alkaa tästä. Luovien ideoittemme avulla lasten on helppo tehdä kakkuja ja makeisia eri väreissä ja muodoissa – kaikki tämä itsekovettuvalla massalla. Silk Clay®- ja Foam Clay® -massat sopivat erinomaisesti leikkikeittiöruokien valmistukseen. Niiden avulla herkkujen muovaamiseen ja tekemiseen tarvitaan vain lapsen kädet. Suora kosketus saveen lisää lapsen tuntoaistia, vahvistaa hienomotorisia taitoja ja viihdyttää lasta sadepäivinä – eikä se pääty kulinaarisiin luomuksiin. Esimuotoillusta ruoasta tulee nopeasti osa leikkikeittiötä ja monen hauskan roolileikin alku: saat ehkä kutsun teekutsuille leikkikeittiöön, jossa voit osallistua erilaisten suloisten kakkujen, muffinien ja pikkuleipien leikkimaistiaisiin.

LUOVAA RUOKAA LAPSEN KORKEUDELLA

Lapset ovat luonnostaan täynnä uteliaisuutta aikuisten maailmaa kohtaan. He voivat viettää tuntikausia matkien vanhempiensa ruoanlaittoa keittiössä, ja leikkikeittiön avulla he voivat tehdä juuri sitä. Anna pikku kokkien vetää esiliinat ylleen ja katso, kun itsetehtyjä leikkiruokia käytetään mielikuvitusleikkeihin. Lapset voivat leikkiä jäätelöbaaria vaahtomuovista valmistetuilla kotitekoisilla mehujääpuikoilla tai makeiskauppaa yhdessä tekemillänne värikkäillä tikkukaramelleilla ja makeisilla. Leikkikeittiö muuntuu nopeasti myös minileipomoksi, jossa lapsi voi asettaa tarjolle monia uniikkeja kakkuja. Leikkiruokien myötä lapsi kehittää luonnollisen kiinnostuksen ruokaan, ja pian pienet keittiöapulaiset ovat valmiita auttamaan oikean päivällisen valmistamisessa.

LEIKI, OPI JA LUO

Lapset rakastavat makeita herkkuja, ja lukuisista kotitekoisista, itsekovettuvalla savella tehdyistä kakku- ja karkki-ideoistamme tulee taatusti jymymenestyksiä perheen pienimpien keskuudessa. Älä kuitenkaan unohda terveellistä keittiötä, joka on myös iso osa lasten arkea. Lapset katselevat äitiä ja isää heidän valmistaessaan päivän eväitä ja pilkkoessaan päivällisvihanneksia, joten on luonnollista, että he haluavat matkia tätä omassa pienessä leikkikeittiössään. Kokeile esimerkiksi paistettujen kananmunien tekemistä huovasta tai hedelmien ja vihannesten muotoilua Silk Clay -massasta. Niin lapsellakin on omassa leikkikeittiössään terveellisiä ruokia, jotka hän tunnistaa aikuisten keittiöstä.

Kiinnostus lapsen syömiin ruokiin lisääntyy hänen luomiensa erilaisten ruokien myötä. Samalla saat erinomaisen tilaisuuden jutella lapselle eri ruokien väreistä, muodoista ja nimistä, koska ruoasta oppiminen on entistä hauskempaa, kun on itse valmistanut sen!

ITSEKOVETTUVASTA SAVESTA VÄRIKKÄISIIN RUOKIIN

Luovat hetket ovat parhaita aikoja lasten ja lastenlasten kanssa, sillä lapset ovat yleensä täysin estottomia ja antavat mielikuvituksensa lentää. Iloisen leikkikeittiön uuni on onneksi täyteen varustettu luovilla hetkillä, kun pääraaka-aineina käytetään Silk Clay- ja Foam Clay -massoja. Nämä samankaltaiset materiaalit täydentävät toisiaan erinomaisesti. Niiden ainoa ero on koostumus. Silk Clay -massa on nimensä mukaisesti silkkistä ja pehmeän joustavaa, jolloin sen käsittely pienillä käsillä on helppoa. Foam Clay -massa puolestaan sisältää paljon pikkuruisia polystyreenipalloja, jotka tekevät massasta karkeamman. Tämän ansiosta siihen on erittäin helppo kiinnittää erilaisia esineitä. Tutustu värikkäiden ja itsekovettuvien muovailuvahojen jännittävään valikoimaamme ja valmistaudu hauskanpitoon kokkailun parissa ilman siihen yleensä liittyvää sotkua!    

Lisää vielä enemmän luovuutta leikkikeittiöön koristelemalla esiliina lapsen nimellä ja hedelmäkuvioilla tai koristelemalla astiapyyhkeitä hedelmäaiheilla – molemmat ovat supersuloisia yksityiskohtia tyylikkäälle pikkukokille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.