Posliinitussit ja -maalit

Tässä on konepestäviä tuotteita posliinille ja lasille. Kokeile esim. lasi- ja posliinitusseja, jotka kiinnittyvät kestäväksi uunissa. Voit myös maalata posliini- ja lasiesineitä erilaisilla maaleilla. Valitse käyttötarkoitukseen sopiva maali, joka kestää käsipesua tai konepesua.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Koristele posliini ja lasi maalilla

Jos haluat maalata, valitse posliinille ja lasille laadukas akryylimaali. Jos olet tottunut maalaamaan kangasta tai paperia, voi olla hauskaa kokeilla jotain täysin erilaista. Posliinille tai lasille maalaaminen avaa lukemattomia mahdollisuuksia. Kaikki perheenjäsenet voivat myös kokeilla sitä.

Maalimme soveltuvat sekä posliini- että lasikoristeille. Jos haaveilet maalaamisesta kuppiin tai maljakkoon, Creativ Companylta löydät kaiken tarvitsemasi.

Posliini- ja lasikoristeita voi käyttää lähes mihin tahansa näistä materiaaleista valmistettuun. Jos posliini näyttää tylsältä, voit piristää sitä värikuviolla. Voit ostaa myös lasilevyjä tai lasipurkkeja, joihin voit maalata jotain koristeellista. Sekä lapset että aikuiset voivat maalata lautasille, maljakoihin ja paljon muuhun. Jos sinulla on hyvä idea, kokeile sitä.

Suunnittele omat kuppisi ja lautasesi

Mukit ja lautaset ovat niitä, joita meillä kaikilla on kotona ja joita käytämme päivittäin. Kun istut alas esimerkiksi aamukahvin tai iltapäiväteen nautittavaksi. Jos haluat tehdä kupeistasi, lautasistasi ja muista ruokalajeista persoonallisempia, voit maalata ne persoonallisiksi.

Kupin maalaaminen voi olla esimerkiksi hauskaa jokaiselle perheenjäsenelle, jotta on helppo tunnistaa kuka kukin on. Se on myös hauskaa puuhaa työpaikalla tai koulun jälkeen. Maalaa oma persoonallinen kuviosi kuppiin, niin tunnistat sen aina. Sama koskee lautasia. Voit kirjoittaa lautaselle hauskan tai sydämellisen lainauksen tai maalata siihen jotain, joka kuvaa lautasen tarkoitusta. Jos kyseessä on malja, joka on tarkoitettu esimerkiksi karkkien lisäämiseen, voit maalata siihen toffeeta tai kirjoittaa jotain makeaa.

Voit maalata monia asioita persoonallisen ilmeen luomiseksi. Kokeile esimerkiksi maalata maljakkoon jotain mielenkiintoista. Voit maalata abstrakteja kuvioita tai realistisia kuvioita. Voit hakea inspiraatiota luonnosta tai kotisi esineistä luodaksesi haluamasi lookin.

Posliini- ja lasikoristeet voivat johtaa moniin jännittäviin projekteihin. Varmista, että sinulla on hyvä valikoima eri värejä, jotta voit maalata minkä tahansa kuvion.

Anna lahjaksi henkilökohtainen muki

Itse tehdyt lahjat ovat aina suosittuja. Niiden ei kuitenkaan tarvitse olla täysin kotitekoisia. Muki tai kuppi, jolle olet maalannut jotain, voi olla aivan erityinen lahja. Esimerkiksi lastenlasten maalaama itse tehty muki on Grannien mieleen.

Kun maalaat mukia itse, voit luoda persoonallisen sisustuksen, joka kertoo lahjansaajasta. Jos esimerkiksi pidät luonnosta, voit maalata mukiin kukkia, puita tai kasveja. Voit myös kirjoittaa tarjouksen mukiin tai sen omistajan nimeen.

Posliini- ja lasimaalit tarjoavat monia mahdollisuuksia luovuuteen. Ota sivellin käteesi ja anna mielikuvituksesi lentää, niin saat ideoita pian maalattavaksi.

Maalaa lasipurkin päälle ja käytä sitä kynttilänpidikkeenä

Lasipurkit sopivat täydellisesti askarteluun kuppien ja lautasten lisäksi. Voit maalata lasipurkeilla kaikenlaisia sisustusesineitä kotiisi.

Voit esimerkiksi tehdä itse tehtyjä kynttilälyhtyjä maalaamalla kauniita kuvioita ja kuvioita vanhoihin puhdistettaviin lasipurkkeihin. Kun asetat lämpökynttilän lasipurkkiin, saat kauniin ja ainutlaatuisen kynttilänpidikkeen. Voit tehdä purkeista myös riippuvia lamppuja vahvalla narulla. Lasin päälle maalaaminen on asia, josta koko perhe voi nauttia. Luo omia yksilöllisiä kynttilänjalkoja, joita voi koristella sekä sisältä että ulkoa. Voit valmistaa vuodenaikaan sopivia kynttilälyhtyjä ja lyhtyjä. Maalaa esimerkiksi kallo tai kurpitsa halloween-lasipurkkiin ja virittäydy aavemaiseen tunnelmaan.

Lasipurkit ovat aina käytännöllisiä istua niiden ympärillä. Niitä voidaan käyttää juomalaseina tai säilytyspurkeina. Säilytyspurkit, kuten muuraus- tai peittauspurkit, ovat myös ihanteellisia lasikoristeiden kanssa käytettäviksi. Jos haluat esimerkiksi säilyttää purkissa jotain erityistä, voit maalata purkin ulkopintaan sopivan kuvion. Tämä tekee kuviosta käytännöllisen ja koristeellisen.

Voit tehdä kauniita koristeita myös maalaamalla pieniä lasilevyjä. Kun olet maalannut kuvion lasilevylle ja antanut sen kuivua, voit kiinnittää siihen narun ja ripustaa sen. Ja voila, sinulla on täydellinen lahja.

Maalaa mihin tahansa, paperista kiveen 

Posliinin ja lasitavaran lisäksi maalaaminen on hauskaa. Voit maalata melkein mitä tahansa. Kävele esimerkiksi maaseudulla ja etsi epätavallisen muotoisia kiviä tai oksia, joille voit maalata jotain mielenkiintoista. Kivien tai simpukoiden maalaaminen on hauskaa. Kivien päälle voi maalata sekä aidonnäköisiä että abstrakteja kuvioita. Luo pieni veistos liimaamalla useita kiviä tai simpukoita yhteen. Kun väri on kuivunut, voit koristella kivet puutarhassa tai kotona. Voit myös tehdä hauskoja hahmoja ja liimata niihin silmät.

Luovuuteen liittyy paljon mahdollisuuksia. Inspiroidu ympäristöstäsi ja kehitä ideoita, joita voit herättää henkiin. Jos kaipaat lisäinspiraatiota, meillä on valtava idealuettelo, jonka avulla pääset alkuun. Löydät varmasti mielenkiinnonkohteitasi vastaavia asioita. Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja posliinin koristeluun, lasikoristeisiin ja moniin muihin luoviin projekteihin. Koko perheelle on jotakin sekä aloittelijoille että kokeneille käsityöläisille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.