Ihanan epätäydellistä muovailua ja täysosumia valutekniikoiden parissa

Oletko sinäkin hullun innoissasi käsintehdyistä kynttilänjaloista, maljakoista, kulhoista ja muista kodin koristeista, joita näet sisustusliikkeissä ja -lehdissä? Kaikki voivat liittyä mukaan tähän trendiin – luo helposti omia kauniita sisustustuotteita moderneissa väreissä olohuoneeseen, keittiöön ja makuuhuoneeseen. Löydä ideoita ja tutustu trendikkäisiin muovailu- ja valupaketteihimme, jotka sisältävät itsekovettuvaa savea, muovailuvahoja ja paperimassaa sekä upouutta valuhartsia. Mitä hienoimpien astioiden ja kynttilänjalkojen valaminen, luovan veistoksen muotoilu ja kauniiden seinäkoristeiden luominen odottavat tekijäänsä. 3D-asusteet tuovat persoonallisuutta kotiisi ja ovat myös uskomattoman hauskoja ja helppoja tehdä.

Modelling

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Nykyään astioiden, maljakoiden ja kulhojen pitäisi näyttää kotitekoisilta. Uudet muovailu- ja valusettimme ovat saaneet inspiraationsa kaikesta ihanasta ja hauskasta kodin sisustuksesta, jota näkee juuri nyt kaikkialla.

Pastelliunelmia hartsista

Tee suosittuja kynttilänjalkoja, kulhoja ja astioita kauniissa pastelliväreissä ja hienoilla terrazzo-efekteillä.

Pastelliunelmia hartsista

Haluatko valmistaa tyylikkäitä astioita ja kynttilänjalkoja? Silloin superhelppokäyttöiset settimme ovat juuri sinua varten. Sekoita vain valumassaseos, väri ja vesi – ja täytä silikonimuotit. Kun valumassa on kovettunut huoneenlämmössä, persoonalliset kynttilänjalat ja astiat ovat valmiita koristeltaviksi.

Pastelliunelmia hartsista

Haluatko valmistaa tyylikkäitä astioita ja kynttilänjalkoja? Silloin superhelppokäyttöiset settimme ovat juuri sinua varten. Sekoita vain valumassaseos, väri ja vesi – ja täytä silikonimuotit. Kun valumassa on kovettunut huoneenlämmössä, persoonalliset kynttilänjalat ja astiat ovat valmiita koristeltaviksi.

 • Valuhartsi sekoitetaan veteen.
 • Voit lisätä väriä, glitteriä tai terrazzohiutaleita.
 • Kovettuu huoneenlämmössä.
 • Erittäin kestävä ja vahva kovettumisen jälkeen.

Saatat pitää myös...

Kynttilöiden teko ja koristelu

Katso lisää >

Linopainatukset ja taidejulisteet

Katso lisää >

Uppoutuminen ja flow-tila

Katso lisää >

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Ideoita muovailuun ja valamiseen

Ideoita muovailuun ja valamiseen

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

 

Epätäydellinen mallinnus ja valaminen ovat nyt trendissä

Unohda täydellisyys ja omaksu ainutlaatuisuus! Epätäydellinen mallinnus ja valaminen ovat viimeisimmät trendit kodinsisustuksessa. Kyse ei enää ole moitteettomista linjoista ja symmetriasta; sen sijaan kyse on luovuuden virtaamisesta ja käsintehtyjen sekä aitojen esineiden luomisesta. Onneksi et tarvitse ammattilaisen taitoja luodaksesi kauniita kodin sisustustuotteita – voit muotoilla, mallintaa ja valaa koristeita kotiisi itse.

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi. Olemme koonneet parhaat ideat inspiraatioksesi yhdessä parhaiden askartelusettien kanssa, jotka sisältävät tarvikkeet ja ohjeet. Olemme myös tunnistaneet itsekovettuvan savin, muovailusaven, paperimassan ja hartsivalumassan, koska ne sopivat täydellisesti trendiin. Näillä materiaaleilla voit luoda epätasaisia tekstuuria, orgaanisia muotoja ja pieniä odottamattomia yksityiskohtia, jotka tekevät jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen. Ei ole kahta samanlaista työtä, ja juuri siinä on pointti.

Luovat ideamme ovat täydellisiä niille, jotka haluavat tehdä omia kulhoja, veistoksia, seinätaidetta ja kynttilänjalkoja. Täällä voit leikitellä vapaasti muodoilla ja väreillä heijastaaksesi henkilökohtaista sisustustyyliäsi. Älä tavoittele täydellisyyttä – kodinsisustuksessa ainutlaatuinen ja epätäydellinen ovat nykyiset suosikit.

Aloituspakkaukset

Helpot Askartelusetit kodinsisustukseen

Ymmärrämme kuinka tärkeää on, että kotisi sisustus heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Siksi olemme koonneet trendikkäitä askartelusetit, jotka tekevät mallinnuksesta, muotoilusta ja valamisesta helppoa kaikille. Olipa kyseessä sitten maljakko, kynttilänjalka tai kulho, meillä on oikea sarja auttamaan sinua luomaan oudon ja henkilökohtaisen koristeellisia esineitä ja kodin sisustuksia. Jokainen askartelusetti sisältää kaikki tarvitsemasi materiaalit sekä vaiheittaiset ohjeet, jotka ohjaavat sinut maaliin.

Jos olet epävarma siitä, mitä voit mallintaa ja muotoilla, tarjoamme kattavan yleiskatsauksen täällä:

 

 • Veistos: Muotoile ainutlaatuinen veistos itsekovettuvasta savesta antamaan sisustuksellesi viileä ja trendikäs kosketus. Sen ei tarvitse olla täydellinen – itse asiassa se voi olla epäsäännöllinen ja orgaaninen.

 

 • Kynttilänjalat: Luo elegantteja kynttilänjalkoja koristamaan sohvapöytääsi tai ikkunalaudalle. Muotoile ne itsekovettuvasta savesta ja korosta niiden kauneutta maalaamalla ne ihanan sinisävyisiksi.

 

 • Maljat ja kulhot: Käytä paperimassaa muovatakseen helposti oman maljakkonsa tai kulhonsa. Seuraten kodinsisustuksen trendiä ilmaisu voi olla rento ja rustiikki. Maalaa ne jälkikäteen raikkailla väreillä tehdäksesi ne huomiota herättäviksi kotiisi.

 

 • Seinäkoristeet: Uudista seinät omalla seinätaiteellasi. Voit jopa tehdä kolme erilaista tyyppiä – yhden itsekovettuvasta savesta, yhden paperimassasta ja yhden tekstuuripastasta. Kaikilla paloilla on kaunis 3D-vaikutus, ja kuivuttuaan voit koristella ne ihanilla väreillä.

 

 • Pienet tarjottimet ja kulhot: Muotoile söpöimmät kulhot itsekovettuvasta savesta ja lisää hienoja yksityiskohtia kuten värejä, kuvioita ja aaltoilevia reunoja. Käytä kulhoja korurasioina tai täytä ne kotisi pienillä esineillä.

 

Valuhartsi

Valuhartsimassamme avulla voit helposti ja nopeasti valaa oman kodinsisustuksesi. Sekoita yksinkertaisesti valuhartsi veden ja värin kanssa, sitten kaada seos silikonimuottiin. Kun massa on kovettunut huoneenlämmössä, itsetehty mestariteoksesi on valmis. Jos tunnet olevasi luova, voit kokeilla erilaisia ilmaisuja. Lisää glitteriä, pastellivärejä tai terrazzohippuja luodaksesi hauskoja ja henkilökohtaisia koristeita kotiisi. Jos tarvitset inspiraatiota siitä, mitä voit valaa, olemme koonneet sinulle pienen listan alla.

Voit valaa valuhartsiin:

 • Kynttilänjalkoja ja tarjottimia
 • Pyöreä tarjotin marmorikuviolla
 • Neliömäinen tarjotin terrazzo-kuviolla

 

Itsekovettuva savi

Jos unelmoit kauniista koriste-esineistä kotiisi, voit helposti tehdä omia itsekovettuvasta savesta. Itsekovettuva savi on fantastinen materiaali monilla eduilla:

 • Helppo ja nopea: Sen kanssa on helppo työskennellä, eikä se vaadi uunipolttoa, mikä tekee siitä täydellisen niille, jotka haluavat suoranaisen prosessin.
 • Yksityiskohtainen suunnittelu: Savi on helppo muotoilla, mahdollistaen monimutkaisten yksityiskohtien luomisen. Taiteilijat voivat vaivatta työstää monimutkaisia muotoja ja tekstuuria.
 • Ilmakuivuva: Koska savi kuivuu itsestään ajan myötä, et tarvitse uunia, mikä antaa sinulle suuremman joustavuuden työskentelyprosessissa.

 

Paperimassa

Jos haluat tehdä omia kulhoja, maljakoita ja seinäkoristeita, harkitse niiden valmistamista paperimassasta. Materiaalilla on monia etuja, joista voit lukea lisää täältä:

 • Kevyt ja monipuolinen: Paperimassa on niin kevyttä, että voit helposti muotoilla sitä monin eri tavoin. Se on ihanteellinen kokeiluihin eri muodoissa ja ilmaisuissa.
 • Budjettiystävällinen: Paperimassa on usein melko edullinen verrattuna muihin materiaaleihin, mikä tekee siitä hyvän valinnan, jos haluat olla luova rikkomatta budjettia.
 • Helppo värjätä: Paperimassa toimii hyvin maalin kanssa, antaen sinulle mahdollisuuden antaa töillesi sekä väriä että kuvioita.

 

Hauska ja tyydyttävä prosessi

Kotitekoisten koristeiden luominen kotiisi ei ole pelkästään valmiiden töiden asiasta – se on myös itse prosessista. Se on hauskaa toimintaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja uppoutua. Mallintaminen ja muotoilu omilla käsillä voi olla ihana meditatiivinen kokemus, joka antaa sinulle mahdollisuuden unohtaa säännöt tai virheet – kyse on kaikesta luovuudesta ja prosessin nauttimisesta. Voit nauttia uppoutumisesta yksin tai voit kutsua ystäviäsi ja perhettäsi olemaan luovia yhdessä.

 

Miksi oudot ja ainutlaatuiset ovat trendissä?

Oudot ja epätäydelliset ovat trendissä, koska ne irrottautuvat täydellisestä ja ennustettavasta. Ne tarjoavat aitouden ja persoonallisuuden tunteen. Kun ystäväsi ja perheesi astuvat kotiisi, heitä tervehtivät ainutlaatuiset, itsetehdyt kodinsisustustuotteet, jotka ovat koristeellisia – ja tehty omilla käsilläsi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.