Uppoutuminen ja flow-tila

Haaveiletko rauhoittumisesta ja zen-tunnelman luomisesta kotiin? Taiteen tekeminen ja koristeiden askartelu kotiin on terapeuttinen ja palkitseva kokemus. Creativity in a Box kutsuu hitaiden, luovien prosessien ja rentouttavien aktiviteettien pariin, jotka saavat menettämään ajan- ja paikantajun ja antavat ihanan rauhan ja uppoutumisen tunteen. Uppoutuminen luovaan askarteluun edistää tunne-elämän hyvinvointia, iloa ja rentoutumista kiireisessä arjessa, jossa aikataulu on kireä. Valmistaudu sisustamaan kotisi ihanalla paperitaiteella ja kauniilla kristalleilla, jotka tuovat voimaa, harmoniaa ja positiivista, rauhoittavaa energiaa. Tältä sivulta löydät luovia pakkauksia, joiden avulla voit rakentaa tietoista arkea ja levittää harmoniaa ja iloa olohuoneeseesi.

Top collage

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Itsensä kehittämisestä, mindfulnessista ja tasapainosta on tullut yleisempää nykypäivän yhteiskunnassa – ja kristallisetit ja kauniit paperitaidejulisteet ovat täydellisiä niille, jotka etsivät keskittymistä, tasapainoa ja harmoniaa.

@kristatolstrup x Creativ Company

Katso lisää >

Kristallit antavat voimaa ja energiaa

Uusissa Creativity in a Box -makrameepakkauksissa on kauniita, suuria kristalleja ja kortti, jossa kerrotaan kristallien palauttavista ominaisuuksista.

Kristallit antavat voimaa ja energiaa

Uusissa Creativity in a Box -makrameepakkauksissa on kauniita, suuria kristalleja ja kortti, jossa kerrotaan kristallien palauttavista ominaisuuksista.

Olemme tehneet yhteistyötä taiteilija Krista Tolstrupin kanssa, joka luo kauniita kuvioita paperista leikattavaksi ja linopainantaan. Kristan luova ja leikkisä maailma on täynnä ihania arkisia kuvia ja paljon värejä – ja uusilla seteillä asiakkaasi voivat tehdä omia koristeellisia, graafisia taideteoksia.

Haluatko tehdä omaa paperitaidetta?

Täältä löydät kaiken tarvittavan.

Saatat pitää myös...

Kynttilöiden teko ja koristelu

Katso lisää >

Helppoa valamista hartsivalusekoituksella

Katso lisää >

Linopainatukset ja taidejulisteet

Katso lisää >

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luovuus, syventyminen ja flow

Haluatko hidastaa tahtia ja täyttää kotisi zenillä? Silloin olet saapunut juuri oikeaan paikkaan. Tällä sivulla olemme koonneet paljon luovuuteen ja syventymiseen liittyviä aktiviteetteja, jotka ovat parhaita flow'n kannalta - kuten hieno paperitaide ja kauniit kristallit.

Voit tutkia DIY-pakkauksiamme, joita kutsutaan myös nimellä Creativity in a Box, jotka on suunniteltu hitaisiin, rentouttaviin prosesseihin, jotka antavat sinun unohtaa ajan ja paikan. Jos kaipaat taukoa kiireisestä arjesta, pakkauksemme ovat täydellinen ratkaisu. Materiaalien ja ohjeiden yhdistelmällä saat kaiken tarvittavan kauniiden taideteosten, käsintehtyjen korujen tai kotisi koristeiden luomiseen. Ja paras osa? Voit tehdä sen omassa tahdissasi, ilman stressiä ja kiirettä.

Unohda kaikki deadlinet ja vaatimukset. Kun työskentelet DIY-pakkaustemme parissa, kyse on vain sinusta ja luovasta prosessistasi. Anna ajatustesi virrata vapaasti, kun luot jotain ainutlaatuista ja henkilökohtaista. Ja kun olet päässyt flow'hun, huomaat, että aika lentää ja huolet haihtuvat.

 

Miksi flow ja zen ovat suosittuja?

Nykyään maailma on täynnä kiirettä ja jatkuvaa muutosta - ja siksi yhä useammat ihmiset etsivät luovia projekteja, jotka tarjoavat flow'n ja zenin tunteen. Tämä johtuu useista tekijöistä, jotka heijastavat modernin yhteiskunnan syvempiä tarpeita ja toiveita.

Luovuus tarjoaa pakopaikan hektisestä ja stressaavasta arjesta. Ajassa, jolloin teknologia ja sosiaalinen media pommittavat meitä jatkuvasti tiedolla ja häiriöillä, useammat suuntaavat luovan suuntaan - kuten virkkaus, makramee, kristallit, paperinleikkaus ja paljon muuta. Nämä ovat juuri niitä aktiviteetteja, joissa voi irrottautua täysin ja löytää sisäisen rauhan. Yhden aktiviteetin keskittymisen avulla voi tilapäisesti päästä eroon huolistaan.

Lisäksi luovat projektit tarjoavat mahdollisuuden itseilmaisuun ja itsensä toteuttamiseen. Maailmassa, jossa monet tuntevat olevansa jumissa rutiininomaisissa töissä ja ulkopuolisten odotusten paineessa, luovuus tarjoaa alustan itsensä ilmaisemiseen. Voit löytää uusia lahjoja, kiinnostuksen kohteita ja intohimoja, jotka rikastuttavat elämääsi ja antavat tunteen merkityksellisyydestä.

 

Flow ja zen luovassa työskentelyssä liittyvät myös syvään yhteyteen hetkeen. Ajassa, jolloin usein elämme menneisyydessä tai tulevaisuudessa, luovuus muistuttaa meitä olemaan läsnä tässä hetkessä ja löytämään iloa siitä, mitä tapahtuu juuri nyt.

 

Mielenterveyden hyvinvointi Creativity in a Box

Jos et ole vielä kokeillut Creativity in a Box -pakkauksiamme, nyt on oikea hetki tehdä se. Pakkauksemme vastaavat nykyajan henkeä, jossa keskitytään enemmän ihmisten mielenterveyteen. Nykyään useammat kääntyvät luoviin aktiviteetteihin itsehoidon ja stressin lievityksen muotona. Luova syventyminen on arvokas tilaisuus laittaa kaikki paussille ja vain olla läsnä tässä hetkessä. Se on ikään kuin mindfulness-terapia, joka auttaa meitä palauttamaan yhteyden itseemme ja ympäröivään maailmaan ja antaa meille mahdollisuuden löytää syvä sisäinen rauha.

Samalla Creativity in a Box -pakkauksemme ovat käytännöllinen ja saavutettava tapa osallistua luoviin aktiviteetteihin. Sinun ei tarvitse metsästää erilaisia materiaaleja tai kehittää uusia taitoja alusta alkaen. Jokainen pakkaus sisältää yleensä kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit sekä vaiheittaiset ohjeet, mikä poistaa kaikki esteet aloittamiselle.

Käyttäessäsi Creativity in a Box -pakkauksia, pääset astumaan luovuuden maailmaan ilman stressiä ja painetta. Sinun ei tarvitse huolehtia virheistä tai olla täydellinen; sen sijaan voit antaa itsellesi luvan tutkia ja kokeilla vapaasti. Tämä voi olla äärimmäisen hyödyllistä mielenterveydellesi, koska se vähentää stressitasoja, parantaa mielialaa ja lisää hyvinvoinnin tunnetta.

Kaiken kaikkiaan säännöllinen Creativity in a Box -pakkauksiemme käyttö voi olla voimakas tapa hoitaa mielenterveyttäsi. Se on helppo tapa ilmaista itseäsi, harjoittaa mindfulnessia ja parantaa yleistä hyvinvointiasi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.