Linopainatukset ja taidejulisteet

Persoonalliset taideteokset ovat sisustussuunnittelun huipputrendejä, ja tältä sivulta löydät inspiraatiota omien yksilöllisten linopainatusten ja muiden jännittävien taidejulisteiden tekemiseen. Alkuperäiset linopainatukset ovat kodin seinien todellisia katseenvangitsijoita – ja voit leikata ne perinteiselle linolevylle tai pehmeämmälle versiolle. Geelilevymme on ehdoton valinta omista painatuksista kiinnostuneille – ja etenkin niille, jotka hakevat helppoa tapaa päästä alkuun. Painolevyä voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen persoonallisten painatusten tekemiseen. Alta löydät välineitä ja maalia, lino- ja geelilevyjä, painopaperia ja muita painatuksiin tarvittavia materiaaleja. Jos haluat tehdä työstä vieläkin helpompaa, tutustu Creativity in a Box -pakkauksiimme – ne sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet ainutlaatuista ja luovaa inspiraatiota unohtamatta – ja valmistaudu uppoutumaan tuntikausiksi luoviin puuhiin. 

Top collage

Linopainantaa @kristatolstrup:n kanssa

Katso lisää >

Yksilölliset geelilevypainatukset

Katso lisää >

Katso Creativity in a Box -uutuudet

Mitä painolevyä kannattaa käyttää?

Mitä painolevyä kannattaa käyttää?

Luo ainutlaatuisia kuvioita geelilevyllä

Geelilevy on erittäin helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää yhä uudelleen. Voit työskennellä kerroksittain ja käyttää erilaisia materiaaleja luodaksesi yksilöllisiä taidejulisteita.

  • Pehmeä ja joustava levy synteettistä gelatiinia.
  • Luo ainutlaatuisen kuvion joka kerta.
  • Sopii kaikille maaleille öljypohjaisia maaleja lukuun ottamatta.
  • Voit käyttää kukkia, lehtiä, kuplamuovia, kartonkia jne. kauniiden muotojen ja kuvioiden luomiseen.
  • Geelilevy on helppo puhdistaa ja sitä voi käyttää yhä uudelleen.

Luo ainutlaatuisia kuvioita geelilevyllä

Geelilevy on erittäin helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää yhä uudelleen. Voit työskennellä kerroksittain ja käyttää erilaisia materiaaleja luodaksesi yksilöllisiä taidejulisteita.

  • Pehmeä ja joustava levy synteettistä gelatiinia.
  • Luo ainutlaatuisen kuvion joka kerta.
  • Sopii kaikille maaleille öljypohjaisia maaleja lukuun ottamatta.
  • Voit käyttää kukkia, lehtiä, kuplamuovia, kartonkia jne. kauniiden muotojen ja kuvioiden luomiseen.
  • Geelilevy on helppo puhdistaa ja sitä voi käyttää yhä uudelleen.

Olemme tehneet yhteistyötä taiteilija Krista Tolstrupin kanssa, joka luo kauniita kuvioita paperista leikattavaksi ja linopainantaan. Kristan luova ja leikkisä maailma on täynnä ihania arkisia kuvia ja paljon värejä – ja uusilla seteillä asiakkaasi voivat tehdä omia koristeellisia, graafisia taideteoksia.

Luovat taidejulistetekniikat

Katso lisää >

Katso lisää >

Saatat pitää myös...

Uppoutuminen ja flow-tila

Katso lisää >

Kynttilöiden teko ja koristelu

Katso lisää >

Muovailu ja muotoilu

Katso lisää >

Tutustu uusimpiin ideoihimme

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Uniikit tulosteet ja personoidut taideteokset

Kaipaavatko seinäsi uusia, erottuvia taideteoksia? Ei hätää. Täältä löydät kaiken tarvittavan tulostamiseen ja painamiseen – voit helposti tutustua erilaisiin kiinnostaviin painotekniikoihin linoleumleikkauksesta kuviopainantaan, geelipainantaan ja paperitaiteeseen. Tarjoamme kaikki tarvittavat materiaalit jokaiseen tekniikkaan, ja niille, jotka haluavat aloittaa nopeasti, tarjoamme Creativity in a Box, joissa on kattavat ohjeet varmistaaksesi onnistumisesi.

Ja paras juttu? Voit vaivattomasti sisällyttää nämä valmiit taideteokset kodin sisustukseesi. Täynnä monimutkaisia kuvioita, herkkiä muotoja ja eloisia värejä, ne huokuvat yksinkertaista eleganssia, joka kohottaa minkä tahansa tilan tunnelmaa.

Löydä kiehtova valikoimamme nyt ja löydä uudet suosikkisi tulostamisessa ja painamisessa.

 

Miksi taidevedokset ja taideteokset ovat uusi luova trendi?

Oletko huomannut painotekniikoiden suosion kasvun? Linoleumleikkaukset, kuviopainanta, geelipainanta, paperitaide ja taidevedokset ovat nousseet luovan kodinsisustuksen suosikeiksi, eikä suotta.

Nämä tekniikat tarjoavat ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen lähestymistavan taiteen luomiseen, lisäten alkuperäisyyden ripauksen mihin tahansa ympäristöön. Elävistä linoleumleikkauksista ajattomiin kuviopainoksiin, jokainen tekniikka kantaa omaa kerrontaa ja tarjoaa jännittävän luovan prosessin.

Digitaalisen massatuotannon hallitsemassa ajassa on kasvava halu syvyyteen ja aitouteen sisustuksessa. Nämä painotekniikat tarjoavat juuri sitä. Sijoittamalla aikaa ja energiaa kunkin taideteoksen luomiseen rikastutat kotisi arvoa ja henkilökohtaista osallistumista.

Lisäksi nämä teokset toimivat keskipisteenä ja keskustelunavauksina. Niiden erottuva ulkonäkö ja tekstuurit kiinnittävät huomion, herättäen vilkkaita keskusteluja ystävien, perheen ja vieraiden kesken.

Jos haluat tuoda kotiisi luovuutta ja persoonallisuutta, nämä painotekniikat ovat täydellinen valinta. Tutustu lumoavaan maailmaan linoleumleikkauksista, kuviopainantaan, geelipainantaan, paperitaiteeseen ja taidevedoksiin, ja anna kotisi sisustuksen loistaa ainutlaatuisella, käsityönä valmistetulla charmilla.

 

Jännittävät painotekniikat

Selvitä, miksi linoleumleikkaukset, kuviopainanta, geelipainanta, paperitaide ja taidevedokset ovat tulleet kuumimmiksi trendeiksi kodinsisustuksessa:

 

Linoleumleikkaus

Muinainen käsityöperinne, linoleumleikkaus mahdollistaa syvien ja elävien kuvioiden luomisen ainutlaatuisella yhdistelmällä käsityötaitoa ja taiteellista silmää. Parasta on, että se on helppo aloittelijoille, vaativat vain perusmateriaaleja ja ripauksen luovuutta.

 

Kuviopainanta

Ihanteellinen kauniiden taidevedosten luomiseen kotigalleriasi seinälle, kuviopainanta tarjoaa yksinkertaisen lähestymistavan toistuvien kuvioiden ja suunnitelmien luomiseen. Luovuus laatikossa aloituspakettimme opastaa sinut läpi koko prosessin, linoleumiveitsien veistämisestä lopullisen vedoksen tekemiseen. Voit vapaasti kokeilla omia taidevedoksiasi sekoittamalla eri värejä ja kuvioita sisustuksesi mukaan.

 

Geelipainanta

Tunnettu leikkisästä ja kokeellisesta luonteestaan, geelipainanta tapahtuu innovatiivisella geelilevyllämme. Helppo työstää ja loputtomasti uudelleenkäytettävä, geelilevy mahdollistaa värin, tekstuurin ja muodon kokeilun, mikä tekee siitä täydellisen keinon vapauttaa luovuutesi.

 

Paperitaide ja paperileikkaus

Olipa sitten viehättynyt sen herkästä luonteesta tai monimutkaisista suunnitelmista, paperitaide tarjoaa rauhoittavan ja meditatiivisen luovan ulostulon. Pelkällä paperilla ja yksinkertaisilla työkaluilla voit luoda kauniita taideteoksia, jotka lisäävät viehätystä ja persoonallisuutta mihin tahansa tilaan.

 

Olitpa sitten linoleumleikkausten, kuviopainannan, geelipainannan, paperitaiteen tai taidevedosten ystävä, löytyy painotekniikka juuri sinun henkilökohtaiselle tyylillesi ja kodin sisustukselle.

 

Täytä galleriaseinäsi itsetehdyillä taideteoksilla

Kun olet luonut kauniit taideteoksesi, on loputtomasti luovia tapoja näyttää ne. Ripusta ne galleriaseinällesi julisteiden ja muiden sisustusesineiden rinnalle luodaksesi dynaamisen ja kutsuvan tilan, joka heijastaa persoonallista tyyliäsi ja luovuuttasi.

Miten valitsetkin näyttää valmiit paperitaiteesi, ne varmasti lisäävät erityistä viehätystä ja persoonallisuutta kotiisi. Anna siis luovuutesi lentää ja luo taideteoksia, jotka tuovat iloa sinulle ja vieraillesi vuosien varrella.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.