Veistoksia pahvista ja kipsinauhasta

Veistoksia pahvista ja kipsinauhasta

Inspiraatio: 15828

Mistä: 1,40 €

Mihin: 1 180,17 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,40 €

Mihin: 1 180,17 €

Tee veistoksia pahvista oman mielikuvituksesi mukaan. Kokoa osat yhteen paksulla alumiinilangalla ja maalarinteipillä ennen kuin päällystät ne kipsinauhalla ja maalaat ne akryylimaalilla. Lisää lopuksi puiset renkaat. Veistoksia inspiroi itävaltalaisen taiteilijan Friedensreich Hundertwasserin värikäs taide.
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa 13 x 4,5cm kokoinen pala pahvia veistoksen pohjaksi. Voit käyttää apuna kaavaa, joka on saatavilla erillisenä PDF-tiedostona tällä sivulla. Leikkaa kaksi 11cm mittaista pätkää alumiinilankaa.
Guide step 2
Step 2.
Työnnä alumiinilanka pahvin urien läpi kuten kuvassa. Varmista, että alumiinilankaa jää pahvin molemmille puolille yhtä paljon. Kiinnitä alumiinilanka tipalla liimaa molemmilta puolilta.
Guide step 3
Step 3.
Piirrä hahmo pahviin. Varmista, että hahmo ei ole leveämpi kuin jalusta, johon se kiinnitetään. Muista ottaa huomioon tasapaino ja painopiste, että hahmo pysyy varmasti pystyssä. Tarkista myös pahvin urien suunta, jos kiinnität osat yhteen alumiinilangalla.
Guide step 4
Step 4.
Kiinnitä hahmot jalustaan maalarinteipillä. Maalarinteippi helpottaa hahmon pystyssä pysymistä ja estää pahvin kastumista liikaa kipsinauhasta. Yhdistä irralliset osat alumiinilangalla ja kiinnitä ne maalarinteipillä tai tipalla liimaa liitoskohdasta.
Guide step 5
Step 5.
Laita kertakäyttökäsineet käsiin. Leikkaa kipsinauha eri kokoisiin, leveydeltään 2-7cm kokoisiin paloihin. Laita kipsinauhat vedenkestävälle alustalle. Aloita päällystämällä jalusta kipsinauhalla. Upota kipsinauha veteen, laita se pahvin päälle ja tasoittele sormilla. Anna jalustan kuivua ennen kuin jatkat.
Guide step 6
Step 6.
Voit pitää pieniä taukoja työn edetessä pitääksesi isoja paloja paikoillaan, jos niistä on tullut liian pehmeitä vedestä ja kipsinauhasta. Kipsinauha kuivuu nopeasti ja pinnasta tulee kova kuivumisen jälkeen. Anna valmiin hahmon kuivua vähintään 24h.
Guide step 7
Step 7.
Maalaa hahmo haluamasi värisillä askartelumaaleilla. Voit maalata myös puupyörät. Tässä olemme tehneet yksityiskohtia Plus Color-tusseilla.
Guide step 8
Step 8.
Kiinnitä pyörät hahmoon. Käytä tasakärkisiä pihtejä taivuttaaksesi alumiinilangan päät renkaan ympärille. Leikkaa ylimääräiset alumiinilangat pois korupihdeillä.
Skabelon
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton