Foam Clay Large

SKU#:
780950

Foam Clay Large

SKU#:
780950
13,85 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Itsekovettuva muovailumassa suurilla helmillä - ihanteellinen erilaisten askartelutuotteiden päällystämiseen. Foam Clay Largella voit luoda muiden muovailumassojen kanssa 3D -ulottuvuutta. Pakattu käytännöllisiin ilmatiiviisiin purkkeihin. Pidä kansi aina päällä. Säilytä käyttämätön massa purkeissa.

Jos massa on kuivunut, lisää pieni määrä vettä. Foam Clay Large on ihanteellinen yhdistettäväksi muiden helmimassojen kanssa hauskojen ja luovien ominaisuuksien aikaansaamiseksi.

Foam Clay Large tarttuu erilaisiin imukykyisiin pintoihin ja materiaaleihin ja on siksi ihanteellinen puun, terrakotan, paperimassan jne päällystämiseen.

Lisätietoja
Tuote#:780950
VäriEri värejä
BrandFoamClay
Unittb
KausiPerusvalikoima
Ean nummer5712854405829
Jälleenmyyntimäärä 8 tb
Sisältömäärä 20 g
Värisininen;vihreä;harmaa;oranssi;violetti;punainen;valkoinen;keltainen

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.