Nuotiolla paistetut ruukkuleivät

#v13429

Tämä pieni leipä on leivottu punaiseen terrakottakukkaruukkuun. Ruukku on vuorattu leivinpaperilla ja kantena on alumiinifoliota. Ruukku on asetettu nuotion hiillokseen.

#v13429
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Luonnon ymmärtämisen kyky: Tiesitkö, että lapsen luonnon ymmärtämisen kyky paranee kun hän tuntee taikinan tai saven lämmön.
Guide step %d
Valmistusaineet   50 g hiivaa, 5 kuppia vettä, 2 tl suolaa, 2 tl sokeria, 1/2 kuppia rypsiöljyä, 600 g vehnäjauhoja, 200 g durumvehnäjauhoja. (Katso kuvasta valmiin leivän koko - tämä taikina riittää 15 ruukkuleipään)
Guide step %d
1.   Kaada vesi isoon kulhoon ja sekoita joukkoon hiiva. Lisää sokeri, suola ja rypsiöljy. Sekoita joukkoon vehnäjauhot vähän kerrallaan. Vaivaa taikinaa kunnes se ei enää tartu käsiin ja välineisiin. Peitä taikina pyyheliinalla. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa tunnin.
Guide step %d
2.   Vuoraa 15 ruukkua 20 x 20 cm kokoisilla leivinpaperipaloilla. Täytä ruukut puolilleen taikinalla. Tee alumiinifoliosta kansi jokaiseen ruukkuun. Huom! Voit peittää ruukun pohjassa olevan reiän alumiinifoliopallolla.
Guide step %d
3.   Aseta ruukut nuotion hiillokseen ja paista n. 10-15 minuuttia.
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.