Aloittelijan Askartelusetti Makramee

SKU#:
41477

Aloittelijan Askartelusetti Makramee

SKU#:
41477
28,90 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältää: Makramee-narua kolmessa eri värissä (75 g/45 m) sekä puurenkaita ja -helmiä kahdessa eri koossa.

Opettele tekemään makramee-käsitöitä tämän pakkauksen avulla. Sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet.

Jos haluat oppia tekemään makramee-käsitöitä, aloituspakettimme on täydellinen. Se sisältää kaiken tarvittavan, jotta pääset alkuun. Skannaa QR-koodi ja tutustu oppimismaailmaamme. Täältä löydät videoita, joissa esitellään erilaisia makramee-sidontatekniikoita ja -peruselementtejä. Lisäksi sinulla on lopuksi valmiina kaunis unisieppari.

Yksityiskohtaisen video-oppaan ja vaiheittaisten ohjeiden avulla opit viisi solmimistekniikkaa – lopputuloksena on kaunis unisieppari höyhenillä ja voit ripustaa sen koristeeksi. Saamiesi perustietojen avulla voit heittäytyä moniin luoviin makramee-projekteihin. Pakkaus on suunniteltu niille, jotka haluavat oppia käsityötaitoja ja tekniikkaa, mutta jotka eivät ole vielä aloittaneet.

mukana ideat ja ohjeet

Lisätietoja
Tuote#:41477
Yksikköset
Ean nummer5712854448352
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
halk. mm

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.